Şimdi Ara

3 senelik sistemi güncellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 3 seneden daha uzun bir süredir kullandığım bilgisayarımda bu ay sonunda birkaç değişiklik yapmak istiyorum. Şuanda kullandığım sistemde i5 6400 işlemci, h110m pro anakart, 8GB 2133mhz hyperx ram, 1TB harddisk ve zalman z3 kasa (içinde zalmanın 600w güç kaynağı bulunuyor) var. Ekran kartı olarak Gtx 950 kullanıyorum. İşlemci ve ekran kartından memnun olduğum için onları pek değiştirmek gibi bir niyetim yok. Samsung'un 250GB'lık ssd'sini almak istiyorum, sistemi bu ssd'ye kurup az kullandığım dosya ve oyunları harddiske atmayı düşünüyorum. 8GB daha ram eklemek istiyorum ama aynı ram'i internette bulamadım. Ayrıca kasanın kulaklık ve mikrofon girişinin bağlantı sorunu çıkartması sebebiyle yeni bir kasa alıp kullandığım güç kaynağını kullanmayı düşünüyorum. Sizlerin de bu konu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek isterim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 1TB harddisk ve zalman z3 kasa zalmanın 600w güç kaynağı kalacak

gerisi satılıcak

kasada mic girisi ve kulaklık girisi problem çıkarsa bile anakartın arkasındaki girişler kulalnılır kasaya para dökmeyin boş yere o parayı ekran kartına yükleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 5 Mayıs 2019; 20:53:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.