Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: One True King

Baban gelişmeni nasıl engelledi açıklar mısın? Sakıncası olmadığı halde yapmana izin vermediği şeyler neler mesela?

Mesela çalışmam gerek, üniversite için araba parası biriktirmek istiyorum. Artakalan para ile de onun para yükünü hafifletmek istiyorum, çalışmama karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haşin_ErKeK

Konu ilk açıldığında bu konuya.sayfalarca yorum atılacak demiştim haklida çıktim.malesef beyler bu ülkeyi düşmanın işgal etmesine gerek yok bu ülkenin insanları ahlaki olarak çökmüş zaten...su konuya yapılan yorumlar bunun en açık örneği.

Haklısınız, ben de size "öyle bir şey olmaz" demiştim, demez olaydım

• quote:

Konu ilk açıldığında bu konuya.sayfalarca yorum atılacak demiştim haklida çıktim.malesef beyler bu ülkeyi düşmanın işgal etmesine gerek yok bu ülkenin insanları ahlaki olarak çökmüş zaten...su konuya yapılan yorumlar bunun en açık örneği.

İnsanların özgürlükleri ahlaki çöküntü değildir. Ama senin zihniyetin bunu anlamaz. Şu aşağıda linkini attığım olaylar ve çok daha fazlasında sıkıntı yok, kendi özgür iradesiyle bir seçim yapmış birine gelince mi sorun oluyor?

http://www.gazetevatan.com/2-yasindaki-cocuga-tecavuz----584289-gundem/

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1231155-izmirde-15-yasindaki-cocuga-yillarca-tecavuz-edip-dovduler

http://www.birgun.net/haber-detay/karaman-da-45-erkek-ogrenciye-tecavuz-106150.html

http://www.birgun.net/haber-detay/ensar-vakfi-nin-skandallari-bitmiyor-9-kadina-santajla-tecavuz-iddiasi-112072.html

http://www.birgun.net/haber-detay/van-da-38-gunluk-bebege-cinsel-saldiri-145076.html

Bu tarz insanlık dışı iğrenç eylemlere ses etmiyorsunuz, istediği gibi yaşamak isteyen bir kişinin özgürlüğüne gelince mi ahlak olarak çöküyoruz toplumca? İkiyüzlü olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci

İleride çok mutsuz olursun tüm hayatını etkiler. Bence kesinlikle şehir dışı yazmalısın

Haklısınız. Başka yere gidip mutsuz olsam en azından kendime kızarım. Teşekkür ederim.

Madem lisede arkadaş çevren olmamış. Şehir dışını tercih edersen gideceğin yerde yeni arkadaşlar ve çevre edinirsin. Öbür türlü hem çok bi çevre edinemeyeceksin sürekli eve gel baskısında olacağın için. Üniversite bittikten sonra da evde içine kapanık kalıp evlenmeyi beklersin. O da çok çevren olmadığı için görücü usulü falan olur. Bu tip şeylerde illa kendin bulman değil. Arkadaşının arkadaşı diye görüşmeler vs başlar. Yani onu bunu bırakıp kısaca sosyal bir hayatın olur ve hayatta aktif olursun :) öbür türlü mutsuz asosyal olman muhtemel..

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Hayır elbetteki gelebilirsiniz benim demek istediğim sizin şekillenen bir kişiliğini var bazı arkadaşlar yoldan çıkarsınız kullanılırsın demiş bu nerde olursanız olabilir isterse babanız sürekli peşinizde olsun siz kendinize bakın hangi şehir olursa olsun ben liseden itibaren evden ayrıldım ve beni bir birey olarak çok geliştirdi kendi başıma durmayı öğrendim kendi ekonomisi yapmayı öğrendim sizin içinde böyle olacak vakit alacak ama elbet olacak

• Lord Sherlock kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen ben orda bu konuya yapilan yorumlar ahlaki olarak çökmüşlugun bir göstergesi dedim.yani konuyu açan arkadaşın yaşam tarzi yada yaptıkları yada yapacakları ile ılgili değil herkesin kendi hayatı ...

benim kızdığım bu arakadasin bu durumundan faydalanmak isteyen cakallarin , sirtlanlarin konuya attığı yorumlar bu cakkalar özel mesaj yoluyla çoktan tacize başlamıştır bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 23 Mart 2017; 19:11:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dikkat edersen ben orda bu konuya yapilan yorumlar ahlaki olarak çökmüşlugun bir göstergesi dedim.yani konuyu açan arkadaşın yaşam tarzi yada yaptıkları yada yapacakları ile ılgili değil herkesin kendi hayatı ...

benim kızdığım bu arakadasin bu durumundan faydalanmak isteyen cakallarin , sirtlanlarin konuya attığı yorumlar bu cakkalar özel mesaj yoluyla çoktan tacize başlamıştır bile.

O zaman yanlış anlamışım, özür dilerim. Ama konuda bile dediğim tarzda adamlardan gördüm sürüyle iğrenç. Bir tanesi çok beğenilen yorumlara bile girmiş.
  • Başkası için bu başkası baban bile olsa hayatını değiştirme ama sırf babana inat olsun diye saçma sapan yerleri yazma.Düşün, taşın kendi geleceğin açısından önü açık bir bölüm yaz bu istediğin yer şehir dışındaysa da yaz aynı şehirdeyse de yaz.Bu arada hayatınızı da yaşayın arkadaşlar saçma sapan toplum normları,aile baskısı vs yüzünden istemediğiniz şeyler yapmayın veya yapmayı istediğiniz şeylerden vazgeçmeyin.Ama babana da çok ters gitme sonuçta seni korumaya çalışıyor o da.Konuşarak hallet işte kolay gelsin.
  • kaç kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: soyken

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

99 kişide beğenmiş ne üyeler var ya falakaya yatıracan bunları

Onlara göre kadınlar; sadece evde oturması gereken, çocuklara bakması gereken, başını camdan dahi dışarı çıkarmaması gereken kisiler. Beğenenlerin çoğu erkektir, kadınsa zaten ona da acirim. Neyse.

Babanda onlardan biri

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sherlock

quote:

İnsanların özgürlükleri ahlaki çöküntü değildir. Ama senin zihniyetin bunu anlamaz. Şu aşağıda linkini attığım olaylar ve çok daha fazlasında sıkıntı yok, kendi özgür iradesiyle bir seçim yapmış birine gelince mi sorun oluyor?

http://www.gazetevatan.com/2-yasindaki-cocuga-tecavuz----584289-gundem/

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1231155-izmirde-15-yasindaki-cocuga-yillarca-tecavuz-edip-dovduler

http://www.birgun.net/haber-detay/karaman-da-45-erkek-ogrenciye-tecavuz-106150.html

http://www.birgun.net/haber-detay/ensar-vakfi-nin-skandallari-bitmiyor-9-kadina-santajla-tecavuz-iddiasi-112072.html

http://www.birgun.net/haber-detay/van-da-38-gunluk-bebege-cinsel-saldiri-145076.html

Bu tarz insanlık dışı iğrenç eylemlere ses etmiyorsunuz, istediği gibi yaşamak isteyen bir kişinin özgürlüğüne gelince mi ahlak olarak çöküyoruz toplumca? İkiyüzlü olmayın.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Mutlu oldum. :)

• birader kız keş çıktı ya
  • 15 yaşında yediğin haltlar göz önünde bulundurulursa bence şehir dışında okuma olayı pek güvenli değil gibi

ünide uçar gidersin
  • Lise dediğin ortam olur. Arkadaşlarınla okuldan kaçar knight online oynamaya gidersin veya iddia oynarsın. Senin adına üzüldüm hocam.
  • Umarım açtığın bu tarz konular csbdir, 15 yaş konusu mide bulandırıcı.

• Yazık günah adam o kadar çalışmış parasıyla koleje göndermiş bi de suçlu ilan edilmiş yeni nesil böyle işte.Bir de diyor bilmeden ne haltlar yedim. Yazık günah. İlerde evlenirsem Allah'tan tek dileğim bana bir kız evlat vermesin.Kız çocuklarını çok seviyorum gerçekten ama mümkünse hep küçük olarak kalsınlar. O babanın yerinde olduğumu düşünüyorum da cidden çok kötü durum kızın yemediği halt kalmamış ama elinden bir şey gelmiyor evlat işte atsan atılmaz satsan satılmaz.

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Pardon yanlış anladım&okudum. Sende bi daha oku Şaka maka durumun pek iyi gibi gözükmüyor.
  • İnanıyorum ki ADMİN ler, terbiyesizlik sınırını aşan arkadaşları cezalandıracaktır.

Şöyle düşün, baban sana bu emeği dibinden ayrılma diye değil, başarılı ol diye verdi. Dolayısıyla ist içinde illa başarılı olacaksın diye bir şey yok, heleki saçma sapan bir özel üni ye gitmeni kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Nereyi istiyorsan orayı yaz, 5 sene sonra "kahretsin" deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: J. R. R. Tolkien

İnanıyorum ki ADMİN ler, terbiyesizlik sınırını aşan arkadaşları cezalandıracaktır.

Şöyle düşün, baban sana bu emeği dibinden ayrılma diye değil, başarılı ol diye verdi. Dolayısıyla ist içinde illa başarılı olacaksın diye bir şey yok, heleki saçma sapan bir özel üni ye gitmeni kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Nereyi istiyorsan orayı yaz, 5 sene sonra "kahretsin" deme.

Teşekkür ederim yorumunuz için. İnsaAllah, ben adminlere mesaj attım ama cevap gelmedi. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Hayır elbetteki gelebilirsiniz benim demek istediğim sizin şekillenen bir kişiliğini var bazı arkadaşlar yoldan çıkarsınız kullanılırsın demiş bu nerde olursanız olabilir isterse babanız sürekli peşinizde olsun siz kendinize bakın hangi şehir olursa olsun ben liseden itibaren evden ayrıldım ve beni bir birey olarak çok geliştirdi kendi başıma durmayı öğrendim kendi ekonomisi yapmayı öğrendim sizin içinde böyle olacak vakit alacak ama elbet olacak

Ay insaAllah ya. Teşekkür ederim. Bende onu anlatmaya çalıştım kişilere ama yanlış anladılar, neyse.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.