Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır torpil olmuyor. Torpil ile girebileceğiniz yerler de olabilir fakat normalde bir kişi işe başlamak istediği zaman o konuda deneyim isteniyor. Bu yüzden bir çok okuyan insan boş zamanlarında çalışıyor.
  • Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    çok güzel. ilaçlarını aksatmadan al derim. ne ilaç yazdı peki? lustral? prozac? xanax? cipram? paxil?

topic saçma bu yazmam için engel değil, kapının nerede olduğunu da biliyorum, aynı yada benzer tarayıcıdan bende de var :)

cevap içi sağol, bir de şunu öğrenmek isterim: bu aydınlanma nereden geldi? aydınlandıysan şayet... ve burada aradığın soruların cevaplarını buldun mu? İstanbulda gayet iyi kurslara falan gidebilirsin, kafayı öeşgul etmek iyidir, nazi toplama kamplarının girişinde yazdığı gibi: çalışmak özgürleştirir. özellikle sabır gerektiren herhangi bir şey,

bir de... o ilaçlar hiç bir işe yaramaz. psikoterapi al, bilişsel terapi ve varoluşçu psikoterapi üzerine kitap oku, internette yabancı yazarların kitapları var, Türk yazarları boşver,

hayatta kolaylıklar, umarım aradığın şeyi nerede olursa olsun bulursun. ama ekrana bakarak hiçbişe bulunmuyor söyleyeyim, dışarıya çık, gerçek dışarıda.

• Bu ne lan sirtlanlar dolmus hemen konuya dhdbdb senin hesabina gore benim de 4 senem yenilmis oluyor. 97'liyim. Ve hala istedigim yeri kazanamadim. Bir de oyle sehirdisi gibi bir imkanim yok. Cerrahpasa falan kazanmazsam hop bir yil daha gidiyor. Sukret haline bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum o kadar kötüyse patlat bi osbir kendine gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

Edit:https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-901029.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Yoldan çıkmış zaten

Offfff stalk'a gelllllll . Helal hocammm .

Kıza yüklenmeyin bence kötü şeyler yaşamış . Üzüldüm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 23 Mart 2017; 21:9:28 >

• Sherlock dedected

• quote:

Orijinalden alıntı: tidus

Hayır torpil olmuyor. Torpil ile girebileceğiniz yerler de olabilir fakat normalde bir kişi işe başlamak istediği zaman o konuda deneyim isteniyor. Bu yüzden bir çok okuyan insan boş zamanlarında çalışıyor.

Torpil istemez ya, kalsın. Anladım demek istediğinizi, ben referansin torpilin kibarcasi olduğunu zannediyordum da.

• Son durum nedir ? Bu arada kullanıcı adını google'da aratmak nerden çıktı ? Güzel tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 23 Mart 2017; 18:15:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

çok güzel. ilaçlarını aksatmadan al derim. ne ilaç yazdı peki? lustral? prozac? xanax? cipram? paxil?

topic saçma bu yazmam için engel değil, kapının nerede olduğunu da biliyorum, aynı yada benzer tarayıcıdan bende de var :)

cevap içi sağol, bir de şunu öğrenmek isterim: bu aydınlanma nereden geldi? aydınlandıysan şayet... ve burada aradığın soruların cevaplarını buldun mu? İstanbulda gayet iyi kurslara falan gidebilirsin, kafayı öeşgul etmek iyidir, nazi toplama kamplarının girişinde yazdığı gibi: çalışmak özgürleştirir. özellikle sabır gerektiren herhangi bir şey,

bir de... o ilaçlar hiç bir işe yaramaz. psikoterapi al, bilişsel terapi ve varoluşçu psikoterapi üzerine kitap oku, internette yabancı yazarların kitapları var, Türk yazarları boşver,

hayatta kolaylıklar, umarım aradığın şeyi nerede olursa olsun bulursun. ama ekrana bakarak hiçbişe bulunmuyor söyleyeyim, dışarıya çık, gerçek dışarıda.

Citol. Psikoterapi nasıl oluyor? Evet, içimi rahatlatan bazı yorumlar oldu burada. Haklısınız, ekrana bakarak olmuyor ama şu an içinde bulunduğum durum ekrana bakmami gerektiriyor. Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Andromeddah

Bu ne lan sirtlanlar dolmus hemen konuya dhdbdb senin hesabina gore benim de 4 senem yenilmis oluyor. 97'liyim. Ve hala istedigim yeri kazanamadim. Bir de oyle sehirdisi gibi bir imkanim yok. Cerrahpasa falan kazanmazsam hop bir yil daha gidiyor. Sukret haline bence

Benim psikolojik olarak 3 Senem gitti demek istedim, sizinki gibi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlköllüTrafikPolisi

Durum o kadar kötüyse patlat bi osbir kendine gel

Terbiyeli yorum yapın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD Athlon 840 Kaveri

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

Baban haklı. Yoldan çıkmak, kullanılıp atılmak mı istiyorsun?

Edit:https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-901029.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Yoldan çıkmış zaten

Offfff stalk'a gelllllll . Helal hocammm .

Beyler kız ağır şekilde yoldan çıkmış vicdanını rahatlatıyo . Neden 15 yaşındayken 23 yaşında biriyle sevgili olursun ki . Git direk davacı ol çeksin cezasını . Ulan ne pis herifler var şu dünyada .

Ya böyle bir şeyi yaptınız da ne oldu? Kullanıcı adımı Google'a aratmak nereden çıktı? Neden insanları kiriyorsunuz? Onu oraya ekledin de ne oldu yani, eline ne geçti? Sanki marifet gibi.

• Baskıcı olmayan bir lise hayatı geçirmeme rağmen farklı şehir yaz derim. (Maddi durumun elveriyorsa sürüneceksen yazma) (Not: Farklı şehirde okuyorum.)

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Yok dalgasındaydım. Bence babanı ikna etmeye çalış düz bi lise için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Baskıcı olmayan bir lise hayatı geçirmeme rağmen farklı şehir yaz derim. (Maddi durumun elveriyorsa sürüneceksen yazma) (Not: Farklı şehirde okuyorum.)

Zaten kararım o yönde, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlköllüTrafikPolisi

Yok dalgasındaydım. Bence babanı ikna etmeye çalış düz bi lise için.

Liseden mezun olalı 1 sene oluyor

• Benimde çocuğun pusetini çaldılar pislikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer1852

Senin gibileri peynir ismiyle anıyolar hoşuna gidiyor sanırım marifrt gibi söylüyor bide bu yeni nesil varya... Yazık anana babana verseydi bu devlet okuluna Allah görüyor rahat ol

Farklı şehire çıkmak isteyen kıza hemen kaşar damgası. Senin gezme görme yeni insanlar tanıma hakkın var ama kızların yok öyle mi? Kendi hayatı, kendi tercihi. Sana ne oluyor da yorum yapıyorsun birinin hayatı ile ilgili? Haddini bileceksin önce.
  • Baban gelişmeni nasıl engelledi açıklar mısın? Sakıncası olmadığı halde yapmana izin vermediği şeyler neler mesela?

• Konu ilk açıldığında bu konuya.sayfalarca yorum atılacak demiştim haklida çıktim.malesef beyler bu ülkeyi düşmanın işgal etmesine gerek yok bu ülkenin insanları ahlaki olarak çökmüş zaten...su konuya yapılan yorumlar bunun en açık örneği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.