Şimdi Ara

3. Seneye kalacağım gibi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır YGS/LYS bölümünü takip etmeme rağmen yeni kayıt oldum foruma.Herkese merhabalar öncelikle.
    Bu sene mezun olarak çalıştım.Geçen seneye nazaran çok daha iyi yapıyorum ama istediğim başarıyı elde edemedim.3.seneye kalıp it gibi çalışmak istiyorum ama çok büyük bunalım yaşatır mı ondan korkuyorum.
    Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• yok mu yorumu olan arkadaşlar?
  • bence yapma böyle bir şey. O bunalım işi kişiden kişiye değişir. Dershanede bizim sınıftada 3.senesine kalan bir kız var. 470 felan çekiyor ama sene başından beridir aynı ders çalışamıyorum diye şikayet ediyordu. Neden 3.seneye kaldığını bilemiyorum tabi.

Bak benim de istediğim yer bana artık zor gözüküyor. Fakat bence değmez bir sene daha bu stresi çekmeye. Üniversiteye git artık puanlar eskisi kadar düşmüyormuş zaten eğer çok sorun yaşarsan hazırlanırsın fakat zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admilx

bence yapma böyle bir şey. O bunalım işi kişiden kişiye değişir. Dershanede bizim sınıftada 3.senesine kalan bir kız var. 470 felan çekiyor ama sene başından beridir aynı ders çalışamıyorum diye şikayet ediyordu. Neden 3.seneye kaldığını bilemiyorum tabi.

Bak benim de istediğim yer bana artık zor gözüküyor. Fakat bence değmez bir sene daha bu stresi çekmeye. Üniversiteye git artık puanlar eskisi kadar düşmüyormuş zaten eğer çok sorun yaşarsan hazırlanırsın fakat zannetmiyorum.
    Ben de mezunum , benim de hedefim çok yüksekti.Ben de kazanamayacağım gibi , yine de belli olmaz.3.seneye kalmam , en kötü üniye yerleşip tekrar hazırlanırım gibi geliyor. okul puanı yarıya düşüyor , 500 üzerinden daha fazla puan yapmam gerekecek sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 6 Mart 2013; 20:12:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: keuk

Uzun zamandır YGS/LYS bölümünü takip etmeme rağmen yeni kayıt oldum foruma.Herkese merhabalar öncelikle.
    Bu sene mezun olarak çalıştım.Geçen seneye nazaran çok daha iyi yapıyorum ama istediğim başarıyı elde edemedim.3.seneye kalıp it gibi çalışmak istiyorum ama çok büyük bunalım yaşatır mı ondan korkuyorum.
    Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

bak kardeşim ben 2009 eskisehir anadolu lisesi mezunuyum liseden iti baren ben ders çalışmayı bıraktım özel nedenler hayaller cart curt fazla derinede inmek istemiyorum.
    bu sene sıfır bilgiyle başladım 350-360 puan alıyorum denemelerde istediğin üniversiteye yetiyo mu dersen yetmio o yüzden elimden geldiği kadar yapmaya çalısıyorum bu sene yapıcakmış gibi. sonuçta hayatımızın sınavı iyi bir yerden mezun olmak gerek. bu sene olmazsa yinede devam bir dahaki seneye ama daha bir azimli şekilde yaşıtlarımın hepsi mezun. ama herkes kendi hayatına çalışıyor. bben içimden gelerek bir şeyler anlattım umarım bir şeyler çıkarırsın kendine............

• Kalma guzel kardesim bir seneni daha heba etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

Kalma guzel kardesim bir seneni daha heba etme.
    Ben 12.sınıfım ki bende mezuna kalmayı planlıyorum ki 2. seneye göze alamıyorum.Gözüm kesmiyor aynı tempo aynı stress .. Sen bunları kaldırabileceğini düşünüyorsan bildiğini yap bizim düşüncelerimiz seni etkilemesin.Ama sınavlara gir hele.LYS kas A üniversitesi olmazda B üniversitesi olur.Ama benim gibi illa bir üniversitede sabitsen yapacak bir şey yok.Netlerin yükselmiştir zaten.Ulan şu gençlerin halini ÖSYM başkanı görse kendinden utanır be.Nasıl bir sisteme sahip ülkede yaşıyoruz.Ne diyim ki sistemin kölesi olmaktan ne çaremiz var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenixxo6

Ben 12.sınıfım ki bende mezuna kalmayı planlıyorum ki 2. seneye göze alamıyorum.Gözüm kesmiyor aynı tempo aynı stress .. Sen bunları kaldırabileceğini düşünüyorsan bildiğini yap bizim düşüncelerimiz seni etkilemesin.Ama sınavlara gir hele.LYS kas A üniversitesi olmazda B üniversitesi olur.Ama benim gibi illa bir üniversitede sabitsen yapacak bir şey yok.Netlerin yükselmiştir zaten.Ulan şu gençlerin halini ÖSYM başkanı görse kendinden utanır be.Nasıl bir sisteme sahip ülkede yaşıyoruz.Ne diyim ki sistemin kölesi olmaktan ne çaremiz var?

Alıntıları Göster
    Hayatının hatasını yaparsın.Artık anlamışsındır her şey çalışmakla bitmiyo.Çalışmanla sınav çok farklı durumlar.Ben kalma derim o stres moral bozukluğu çöküyo insan.2 senedir rahat uyku uyumadım.Aşırı sosyal biriyken asosyalliğin dibine vurdum.Yani kalma dostum kalan günlerde çok şey değişebilir.

• Ben önermem o psikolojiye dayanmak çok güç ama dayanırım diyorsanda ideallerin için kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybaham

Ben önermem o psikolojiye dayanmak çok güç ama dayanırım diyorsanda ideallerin için kal
    istediğin yeri alıyorsan şehir seçmeden gitmen sence nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

istediğin yeri alıyorsan şehir seçmeden gitmen sence nasıl olur?

Alıntıları Göster
    İstemediğin yer yazacaksan bekle 1 sene bişey değil.Bende senin gibi yaptım.Ama kafama edeyim gittim yazdım yerleştim.Tekrar deneyeceğim simdi.Puanım da kırılacak.İstemiyorsan yazma kesinlikle bekle 1 sene daha hocam derim.tecrübeyle sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vittorioo

İstemediğin yer yazacaksan bekle 1 sene bişey değil.Bende senin gibi yaptım.Ama kafama edeyim gittim yazdım yerleştim.Tekrar deneyeceğim simdi.Puanım da kırılacak.İstemiyorsan yazma kesinlikle bekle 1 sene daha hocam derim.tecrübeyle sabit.

Alıntıları Göster
    ben dayanamam en sonunda vururum kendimi heralde
    kesinlikle gidicem ne olursa olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: KerodethsTurcia

ben dayanamam en sonunda vururum kendimi heralde
    kesinlikle gidicem ne olursa olsun

Alıntıları Göster
    O kişiden kişiye değişir. 1 sene daha çalışsam yaparım diyorsan kal ama böyle bir güven ve idealin yoksa yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: MATRAXERCAN

O kişiden kişiye değişir. 1 sene daha çalışsam yaparım diyorsan kal ama böyle bir güven ve idealin yoksa yapma.

Alıntıları Göster
    sağolun arkadaşlar yorumlar için.var mı başka söyliceği olan?
  • istedigin universitede istedigin bolumu okumak ve daha guzel bir hayata sahip olmak. 3 sene nedir ki bunlar icin. ama kendini kandirmaman lazim. duzgun calisamayacagini dusunuyorsan cok faydasi olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armasova

istedigin universitede istedigin bolumu okumak ve daha guzel bir hayata sahip olmak. 3 sene nedir ki bunlar icin. ama kendini kandirmaman lazim. duzgun calisamayacagini dusunuyorsan cok faydasi olmayabilir.
    herşey sana bağlı müdür.iyi üni. takıntın varsa kal çünkü anadoluda bi yere gidip çok sıkıntı yaparsın kendine
  • universteyi ne saniyorsunuz? Liseden daha skici oldugunu gidince gorursunuz..oturun calisin hedefinize ulasin,heryonden mantikli ve rahati bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keuk

sağolun arkadaşlar yorumlar için.var mı başka söyliceği olan?

Alıntıları Göster
    bak kardeşim bu benim sınava 5. ve en ciddi girişim olacak. 2yıllık sağlık myo bitirdim. fakat hedefim hep müh. olmaktı. uzun hikaye neyse... pederle anlaştık içimde ukte kalmasın diye üni den mezun olunca 1 sınava hazırlanacaktım. inanıyordum ki ben daha iyisini yapabilirim, it gibi çalışırım, asar keserim falan filan... fakat sene başında olan motivasyon gitgide düşüyor. ve ortaya acı gerçekler çıkıyor: kapasite... sen lisede kendine ne kattıysan onu bir yere kadar ilerletirsin ama sonrası çok çok zor. bu ağır bir iş ve ağır bir psikoloji. demem o ki 2. sene de olmadıysa 3.sene de en fazla 10-15 sıçrama yaparsın. benim şahsi fikrim bu. en iyi gidebileceğin bölümü tercih et . kendini en iyi sen tanırsın bizimkisi yorum olarak kalır. ama kendine sor ve iyi bir cevap al. yıllar geri gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 10 Mart 2013; 1:51:36 >

• hocam benimde bu sene ikinci senem.bende aklimdan gecirdim 3.seneyi ama dedim lan oglum ya yine ayni seyleri yasarsam ben buna dayanabilir miyim dedim dayanamam. en iyisi iyice disimizi sikmak 2 hafta kaldi ygsye ve bu tekrar yapmak icin yeterli bi sure. bu sene bile boyle sikilirken 3.seneyi dusunmek istemiyorum
  • İstedigin yer neresi ve puanın ne durumda bunları soylersen fikrimi soyleyebilirim.Sotlemek istemezsende kalmanı oneririm bir sene daha deger bence.Ama kendini en iyi sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.