Şimdi Ara

3.SENEYE KALSAMMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene 38k oldum bu sene ygsde 15k olup lys beklediğim gibi sonuç gelmedi mf3 23k geldi fizyoterapistlik tutuyor tercih edip gitsemmi yoksa 3. seneye kalıp ilk 10k yı zorlasammı bilemedim bi görüş sunarsanız iyi olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strange55 -- 3 Temmuz 2015; 21:48:18 >

• Eczacılık düsünmez misin

Ftrden daha iyi bence.Yani soyle dusun ftr ygsden de giriliyor o zaman lysye falan bosuna girdin ama eczaciliga sadece mf puaniyla giriliyor.Ayrica ftrnin patlayacagini dusunuyorum eczacilikta uzmanlik olaylari falan geldi her ne kadar eczane acmak zorlassa da bitmeyecek bir meslek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 3 Temmuz 2015; 21:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gorgias_ G kullanıcısına yanıt
    Eczacılıga giden bi yakınım var 4 yıl önce gelen kanunla geleceginin pek parlak olmadıgını söyledi yani son dönem onun dönemiymiş şuan mezun oldu
  • hedefin ne ?
    tıpsa 3. seneye kal derim. zaten o seviyedesin.
    ama ilk 5k mühendislik ise kalma derim. 3 sınavın 1 tanesinde kötü yaparsan şansın biter.
  • format159 kullanıcısına yanıt
    geçen yıl hedefim tıp diye kaldım ancak bu yıl pilotaj ve diş hekimliği daha cazip geldi tıp 6 yıl oldugundan biraz gözüm korktu kafam biraz karışık
  • bence tekrar gir bu hayata 1 kere geliyoruz sevdiğin işi yap
  • Aynen 1 yıl sevdiğin iş için çok değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Strange55 S kullanıcısına yanıt
    kal o zaman.
    pilotaj okursun ya da en kötü diş alırsın.
    artık ne yapman gerektiğini öğrendin 2 senede.
  • Ancak şöyle bir sorunum daha var çok fazla stres oluyorum sınava girerken mesele bu yıl girdigim 3 sınavın sabahında kusma karın ağrısı gibi sorunlarım oldu 3. yılın stresini kaldırabilirmiyim bilemiyorum
  • Strange55 S kullanıcısına yanıt
    bu stresle bile geçen seneye göre iyi çekmişsin olmazsa bi psikologa giebilirsin. eğer o bölümü çok çok istiyosan kall
  • Benimde durumum aynı ama ben 1 sene daha katlanamam yazacağım ftr yi.Olmayınca olmuyor 1 sene daha o çile çekilmez.Hayırlısı buymuş diye bakıyorum.Hepsini yaptım,geldi içine etti geometri kaç yıllık emeğim boşa gitti gibi hissediyorum neyse sen kalacaksan nasıl çalışmayı düşünüyorsun?
    Galiba ben yerleşip boş zamanlarımda çalışırım yoksa gerçekten sağlam psikoloji istiyor.
  • Cpt.Claw kullanıcısına yanıt
    Eger kalirsam sadece lysye yuklenmeyi dusunuyorum ygsde zaten denemelerle belli bi duzeyde tutmayi basarabilirim ama lysde dusurdum zaten bol bol soru cozucem soru cesitleri gormek onemli olan bence ama bende yerlesicege benziyorum en kotu ihtimal ftr okurken 2.sinifta sansimi bidaha denerim

• hocam benim ygs baya kötü geldi(tıpa göre). nedeni sosyal çözmemem ve çok basit fen , mat sorularında tuzaklara balıklama atlamamdı.lys de bunu baya yukarıya çektim aslında. lys sonucum bi 20-25k arasında. aslında ygs de bilmediğim hiç bir şey yok. 10k ya rahat girebilecek biriyim heyecan yapmadığım taktirde. Diyorumki seneye bıraksam zaten ygs lys çoğunu biliyorum lys iyi geldi ygs yi de heyecan yapmadan çözersem tıp şansım yüksek. sıkıntı hem 3. sene hem dershaneler falan kapanıyor , gidecek bir yolumuz yok. son olarak ailem hayır der
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.