Bildirim
3 Slot'a Dual Kit
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öyle bir mantık yok ama 3 tane koysan daha iyi olur..
neden böyle birşey yapma gereği duyuyorsunki ? 40lira daha ver 1tane daha 2gb koy yani.. -
Elimdeki Ramleri ne yapabileceğime bakıyorum o yüzden =) Yeni sistem topluyorum da Ram leri alana kadar sistemi alsam 1-2 hafta atsam ramler için olur mu dedim oluyomuş =) Bu ramleri de yeni aldım biraz da eskitmiş olurum o yüzden =)
Teşekkürler cevabınız için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slyly -- 10 Şubat 2011; 1:46:05 > -
zaten değiştirmenize gerek yok sadece 1 tane daha 2gb tek modul ram alırsınız 3 kanal olur..
olay biter hadi iyi geceler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ::Ashes::
zaten değiştirmenize gerek yok sadece 1 tane daha 2gb tek modul ram alırsınız 3 kanal olur..
olay biter hadi iyi geceler.
-
ramların triple yerine dual çalışmış olur hiçbir sorun olmaz tak kullan, bende p55 anakartıma triple kit ram taktım sorunsuz kullanıyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X