Şimdi Ara

3 Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle lütfen troll'lük yapmadan cevap verin.

1-Ersun Yanal'ın orta sahada Raul Meireles ısrarı neden ?

2-Alper Potuk'un oynadığı sürede iyi oynamasına rağmen neden ısrarla yedek başlıyor ?

3-Sizce Sow'un kadroya alınmamış olmasının sebebi ne ? Formsuz diye mi, kendi gitmek istiyor diye mi, yönetim yollamak istiyor diye mi ?

• Seçuk as oyuncu zaten.
  • 1.Meireles'in teknik ve taktik kapasitesi cok yuksek.Tabii maca kendini verirse.
    2.errorroeorroeoroeoror
    3.Laubali tavirlari,isteksiz olmasi,6-0-4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Öncelikle lütfen troll'lük yapmadan cevap verin.

1-Ersun Yanal'ın orta sahada Raul Meireles ısrarı neden ?

2-Alper Potuk'un oynadığı sürede iyi oynamasına rağmen neden ısrarla yedek başlıyor ?

3-Sizce Sow'un kadroya alınmamış olmasının sebebi ne ? Formsuz diye mi, kendi gitmek istiyor diye mi, yönetim yollamak istiyor diye mi ?

BENDE BUNU DIYORUM

8 MILYONLUK ADAM NIYE YEDEK KALIYOR ? O KADAR PARA VERIP ALDIGIN OYUNCU HER MAC ILK 11 DE BASLAMALI
  • Hocam Aykut hocayı eleştiriyorduk Teknik adamlığı konusunda ama ciddi ciddi kadroları sanırım Aziz Yıldırım kuruyor,yoksa kardeşim Aykut hoca gittikten sonra takımda bir değişiklik göremiyorum.

Yorum belki saçma gelicek ama aklıma başka neden gelmiyor,yada Td deşilde yardımcıları kuruyor kadroları seç beğen al misali...
  • bu sorunların cevaplarını bende merak ediyorum
  • ThunderVoid kullanıcısına yanıt
    Selçuk, Mehmet Topalla birlikte takımdaki 2 defansif özellikli adamdan biri. M.Topalın sanırım sakatlığı var ve Selçuk oynuyor. Bunda bi anormallik görmedim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4.50TL var ne yapayım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- Orta sahadaki en kaliteli oyuncu diyebileceğimiz kişi Meireless
    2- Alper bence de bu takımda daha fazla oynamalı
    3- İlerleyen günlerde belli olur. Kadroda olmadığı için ayrılma ihtimali kuvvetli olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Seçuk as oyuncu zaten.

Haykırdım
  • 1: 1 hocanın mutlak bi kazası illaki olmalı kafasıyla meireles oynatılıyor. öncesinde de aykut hoca da aynı dertten cristian belasıyla bizi ugraştırdı.

bu takımda cristian ile meireles i 10 hafta tatile göndersen kimse arayıp sormaz. sadece bunlar arayıp paramız yatmamış hocaaa diye geri dönüş yaparlar açık net.

meyro ilk yarı , eveleyip geveledi, 2. yarı biraz top tuttu şu bu, diyorki bu adamlar biz şöhretiz, yaşımız belli, biz kralız, pek koşmayız paramızı alırız sahada takılırız. kanat degil, forvet degil, defans degil bek degil bunlar, oyun kurucu da degiller, bitirici pas da atamazlar. stopere yaklaşıp top alıp sonra yana oynayarak oyun başlatırlar emre gibi aynı olayları bu yani.

markaj da yok, koşma hiç yok. yalanlar yani.

aylardır oynamayan holmen çıktı cris, ile meyro nun 5 maçlık performansının üstüne çıktı tek maçla. tabiki sivas maçı kriter degil oynanışa bakıyorum ben.
    2: alper her türlü oynar. ama sanırım çok pis takım oluruz diye korkuluyor. oyunu mutlak aralarda yavaşlatmak lazım alper, holmen durmaz diye korkuyorlar.
    3: sow türkiye liginde tek forvette webo gibi cardozo gibi oynayamaz.çok kendine oynuyor. emenike kanatta olmasa bugun sırıtırdı. zaten ayaklarına malesef hakim degil, denge sorunu var.

önde kuyt, webo, solda caner sagda alper(oynayabilse) holmen, alper, topal ile gayet işler bu takım. emenike, salih de b planı olarak devreye girer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.