Şimdi Ara

3 Tanecik sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Avrupa karakteri açarsam çinli karaktrerlerle aynı ortamda bulaşabiliyormuz onların bölgesine gidebiliyormuyuz arasındaki farklar nelerdir
    2 Ben genelde wariror oynarım forumlarda full str diyor hp verilmiyor mu hiç avrupa ve çin karakterlerinin kullandogı silahlar farklı bir çinlin kullandıgı silahı avrupalı kullanabiliri mi skill farklı mı
    3sabahtan beri giremiyorum hangi servera girmek kolay herhangi bişr fikriniz var mi

• 1 : avrupa karakterr cinli karakterlerin farklarından biri euro 14 snde chines 3 snde basıyor....
    Euroda Wizard -xbow-dagger-warlock-warrior-bard-cleric varken
    chinesta : blade-glavie-bow -nuker-hybird var aynı yerdeyiz zaten :D böyle die ayrım yok :)
    warriorda full str verceksin:çinlinin kullandıgı silahı avrupa kullanamaz.
    3. hepsi aynı bi fark yok :D zorunlu prem. alcaksın en ucuzu 21 lira :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_tiger

1 Avrupa karakteri açarsam çinli karaktrerlerle aynı ortamda bulaşabiliyormuz onların bölgesine gidebiliyormuyuz arasındaki farklar nelerdir
    2 Ben genelde wariror oynarım forumlarda full str diyor hp verilmiyor mu hiç avrupa ve çin karakterlerinin kullandogı silahlar farklı bir çinlin kullandıgı silahı avrupalı kullanabiliri mi skill farklı mı
    3sabahtan beri giremiyorum hangi servera girmek kolay herhangi bişr fikriniz var mi

1) Evet gidebiliyorsun arada düşmanlıkları yok hepsi içice eu lar istanbuldan chineseler jangan dan başlıyor sadece teleport olabiliyorsun istedğin yere bazı yerlerin level sınırları var Ch her saniye pot basabilir Eu lar 15 saniyede bir ama euların skilleri hp-mpye çok ihtiyaç duyulmayacak şekilde ve muazzam defanslar ve atakalr veren skilleri var ve eular pt ile kasar chineseler de Ltp içindir genellikle
    2) Warrior Full strdir. Silahlar farklı skilleri farklı.Warriorun yanına bir build daha açman gerekiyor genelde cleric tavsiye edilir heal basıyor çünkü hp potu 15 saniyede bir kullanıyor warriorlar ama heal skilleri potlardan çok daha etkili defans skillerini saymıyorum bile.. hp verilmiyor mu demişsin orayı anlamadım str vermek zaten hp ye vermektir
    3) tüm server gold botlarla dolu olduğu için genelde premium alman gerekir ama en boş server da titan diyebilirim ve en pasif server. genelde server bakımlarından sonra boş olur 3-4 saat sonra dolar her salı yapılır inspection 11 gibi açılır serverlar (sabah)

• quote:

Orijinalden alıntı: SroHaveFunINPoseidon

1 : avrupa karakterr cinli karakterlerin farklarından biri euro 14 snde chines 3 snde basıyor....
    Euroda Wizard -xbow-dagger-warlock-warrior-bard-cleric varken
    chinesta : blade-glavie-bow -nuker-hybird var aynı yerdeyiz zaten :D böyle die ayrım yok :)
    warriorda full str verceksin:çinlinin kullandıgı silahı avrupa kullanamaz.
    3. hepsi aynı bi fark yok :D zorunlu prem. alcaksın en ucuzu 21 lira :)

chineseler saniye başı basar 3 sniyede bir değil sen npcdeki vigor grainlerle karıştırmışsın sanırım :)
  • 21 lvl pre vapahılı be bunun icin
    4.sorum
    oyunun resmi sitesin gold bot satıldıgını gordum bu gercek mı yani 3 party progamların satıldıgı
  • quote:

21 lvl pre vapahılı be bunun icin
    4.sorum
    oyunun resmi sitesin gold bot satıldıgını gordum bu gercek mı yani 3 party progamların satıldıgı

hayır sitesinde sadece silk satışı vardır gold ya da bot satılmıyor.ama başka sitelerden temin edebilirsin
  • Str verdiğinizde hp'de otomatik olarak artıyor.Diğer oyunlardaki gibi hp, mp, dex verme seçenekleri yok.Sadece str ve int bulunuyor. Oyunu ilk kez oynayan bir kişi warrior olursa başlarda sıkılabilir.Oyunda pvp'de en güçlü gösterilen karakter warrior.Ama başlangıçta fazla skilliniz bulunmadığından ve diğer charlara göre skillerinin gösterişten uzak olması dolayısıyla canınızı sıkabilir.Leveliniz yükseldikçe bu tip karakterleri seviyorsanız doğru bir karar verdiğinizi anlarsınız.

Silkroadda yapılandırmanızda iki çeşit oluyor örneğin warriorun yanına topladığınız skill pointleri dağıtarak rogue, cleric, bard, warlock gibi çeşitli masteryler açabiliyorsunuz.Warrior+cleric pvp, job, fortress war gibi alanlarda oldukça başarılı. 14 sn'de bir pot basabiliyorsunuz ama clericte açılan recovery divison skilli sizin hp pot sorununuza çare oluyor.Bless spell, holy spell gibi skilleri clericten üzerinize alabilirsiniz.Sıkıştığınızda clerice geçip kendinize heal basabilirsiniz.Ayrıca warrior masteryde de çeşitli bufflarınız mevcut.

Başka bir char açmaya karar verirseniz yardımcı oluruz yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorUMut -- 28 Mayıs 2010; 22:16:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tane mat sorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsro

Str verdiğinizde hp'de otomatik olarak artıyor.Diğer oyunlardaki gibi hp, mp, dex verme seçenekleri yok.Sadece str ve int bulunuyor. Oyunu ilk kez oynayan bir kişi warrior olursa başlarda sıkılabilir.Oyunda pvp'de en güçlü gösterilen karakter warrior.Ama başlangıçta fazla skilliniz bulunmadığından ve diğer charlara göre skillerinin gösterişten uzak olması dolayısıyla canınızı sıkabilir.Leveliniz yükseldikçe bu tip karakterleri seviyorsanız doğru bir karar verdiğinizi anlarsınız.

Silkroadda yapılandırmanızda iki çeşit oluyor örneğin warriorun yanına topladığınız skill pointleri dağıtarak rogue, cleric, bard, warlock gibi çeşitli masteryler açabiliyorsunuz.Warrior+cleric pvp, job, fortress war gibi alanlarda oldukça başarılı. 14 sn'de bir pot basabiliyorsunuz ama clericte açılan recovery divison skilli sizin hp pot sorununuza çare oluyor.Bless spell, holy spell gibi skilleri clericten üzerinize alabilirsiniz.Sıkıştığınızda clerice geçip kendinize heal basabilirsiniz.Ayrıca warrior masteryde de çeşitli bufflarınız mevcut.

Başka bir char açmaya karar verirseniz yardımcı oluruz yine.

kanka bilgiler için saol aslında mage açmaya düşündüm ama sonra vazgectim ya da chin okcu açabilirim ancak büyük ihtimalle devam emdmiyecem oyuna girmiyor üyelikte pahalı ben b2p oyuncusuyum

• saat sabaha karsı 4.38 bile kalabalık beklemeye aldı sizde paralı üyelik mi var
  • quote:

1 Avrupa karakteri açarsam çinli karaktrerlerle aynı ortamda bulaşabiliyormuz onların bölgesine gidebiliyormuyuz arasındaki farklar nelerdir

Sanırım KO playerisin ve yeni başlıyorsun.

1 Onların bölgesi senin bölgen filan yok, her şehir haritada ortak kullanım iki ırk arasında bir savaş söz konusu değil. Aynı partide exp kasabilirsin.
    2 SRO da 2 şey var. STR ve İNT str ye verirsen hem hp en artar hemde fiziksel atak ve defansın artar. İnte verirsen hem mp en hemde magical atak defansın artar.
    3 Apollo-Malazgirt kolay diyorlar dene istersen. Ama oyuna para yatırmaya hazır degilsen oynamanın bi anlamı yok Serverların aslında yarısı bile normal oyuncu değil. Serverların çoğunluğu gbot yani hil eile para kasan charlar. Bir kısmı stallda o gbotların cıkardığı itemleri satan charlar. Geriside normal oyuncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 29 Mayıs 2010; 11:24:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

quote:

Sanırım KO playerisin ve yeni başlıyorsun.

1 Onların bölgesi senin bölgen filan yok, her şehir haritada ortak kullanım iki ırk arasında bir savaş söz konusu değil. Aynı partide exp kasabilirsin.
    2 SRO da 2 şey var. STR ve İNT str ye verirsen hem hp en artar hemde fiziksel atak ve defansın artar. İnte verirsen hem mp en hemde magical atak defansın artar.
    3 Apollo-Malazgirt kolay diyorlar dene istersen. Ama oyuna para yatırmaya hazır degilsen oynamanın bi anlamı yok Serverların aslında yarısı bile normal oyuncu değil. Serverların çoğunluğu gbot yani hil eile para kasan charlar. Bir kısmı stallda o gbotların cıkardığı itemleri satan charlar. Geriside normal oyuncular

aslında ben guild wars oyuncusuyum asia ve avrupa olarak ayırmaları 2 ırk arasında savas var gibi düşünmemi sağlardı ilk başta sadece asya charları vardi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.