Şimdi Ara

3 tekerli elektrikli motor arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rks xigma plus 3 tekerli motora sahibim 1 yıldır sorunsuz kullandığım araç geçen aydan beri zorlandığı anda sigorta yakıyor bir kaç farklı tamirciye götürdüm biri aküleri zayıf dedi (akü zayıflıgıyla sigorta yanmasının ne alakası var bilmiyorum) başka bir tamirci akülerin değerleri normal bunları motoru kuvvetsiz ondan sigorta yakıyor dedi. aküler değişince arıza biter mi? dedığimde tam cevap veremıyor bunların motoru zayıf rampaya gelmez diyor. Diğer tamirci beyni değiştirip motor değerleri uygunsa 6 akülü yapmamız lazım diyor Arızayı bir türlü anlayamadık en son 20 amper araba sigortası taktık kullanıma başlayınca hemen plastik kısmı erimeye başlıyor zorlanınca da patlıyor sigorta sürekli değiştiriyoruz .Sanırım bu motorlarda birden fazla sigorta mevcut benim patlayan sigortam akü kutusunu açtığımızda ana kablonun bağlandığı sigorta.

• Anlattıklarınızdan anlaşıldığına göre piyasada ne kadar kazma servis varsa hepsine göstermişsiniz aleti. Böyle bir arızanın teşhisini bu forumdan beklediğinize göre gerçekten arızayı anlayamamanız son derece normal. Elektrikten/motordan filan gerçekten anlayan bir tanıdık varsa ona gösterin ve teşhis işini ona bırakın. Ne var ki bu kişi kesinlikle "komşunun elektrik deneyleri yapan meraklı oğlu" olmamalı. Sigortayı atınca daha büyük değerli olanı ile değiştirilsin diye takmamışlar oraya, zaten plastik kısımların erimesinden belli oluyor. Bir gün gerçekten alev alıncaya kadar uğraşmayın, motoru (elektrik motorunu) anlayan birine kontrol ettirin. Üreticinin yetkilendirdiği servislerden başkasına gitmeyin (yetkili servislerin de %90'ı yamyamdır), üretici firma ile temasa geçip "adam gibi" bir servis tavsiye etmelerini isteyin. İşiniz her açıdan zor, kolay gelsin.
  • Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Sigorta değerini büyütürseniz bir süre sonra plastik erimekle kalmaz sigorta atmadığı için yanmaya başlar. Akülerler ilgili sıkıntı olacağını sanmam. Bir yerde kısa devre veya arızalı bir parça gereğinden fazla akım çekiyor ve bundan dolayı sigorta atıyor. En güzeli yetkili servise götürüp sormak. İlerde bir sıkıntı yaşarsan en azından karşında muhattap bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motor önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ampül. Araba ve kamyon
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.