Şimdi Ara

3 Temmuz Olayları Çıkmasaydı Trabzon Daha Güçlü Olmazmıydı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Heavy1

Galatasaray sizin takımı (Burak Selçuk Engin Umut Ceyhun) yağmalamasa kesin farklı yerde olurdunuz..

Yağmalama olayları hep doğal afetler veya savaş gibi kaotik ortamlarda olur. Aziz ve ekibinin yaptığı şike kasırgası da bu etkiyi yarattı. Açıkçası biz karlı çıktık.

Doğru.. Trabzon'u yağmaladık ancak bunu yaratan sebepleri de ortaya koymak gerek.
    Benim de hakkım yense, emeğim çalınsa ve kokuşmuş sistemde patronum buna engel olamasaydı, bana sahip çıkacak bir yer arardım heralde. (EMPATİ)
  • yukarda allah var. şikeli maçlar yanında şikesiz maçlarında ne kadar pis olduğunu o sezon cümle alem gördü (fenerbahçe- kayseri.) benim şenol hocam o zamanlarda tıpkı 2002 dünya kupasındaki gibi baskın , ısıran, korkusuz,inançlı bir futbol izlettirdi bize colman ,selçuk,burak, umut, egemen, bunlar o zamanda mevkilerindeki en iyi oyunculardı set ataklarda ve kontrataklarda bu denli kollektif bir oyun sergilemeleri hep şenol hocamız sayesindedir.

o takım eğer dağılmasaydı alnımızın teriyle gittiğimiz şampiyonlar liginde belkide bir üst tura çıkacaktık zira bugün türkiyedeki oyuncularn hepsi şampiyonlar liginde oynamak için can atıyor.

bizler asbaşkanlardan bol şut ha telkinleri almadık, bazı oyunculara fazla sıkmayı seni felanca takıma alacağız n mesajları göndermedik. birilerine biraz mamalansa işler iyi olur demedik. maç öncesinde rakip teknik direktörlerlen aynı evde buluşmadık. başkanlara 1 aylığına 400-500 bin dolarlar vermedik, neydüyü belirsiz hocalarlalan şikeyi helelleştirme çabalarına girmedik. tarla işçilerini tarlada inşat işçilerini inşaatta bildik.

mahkemede renkden renge girenler, bilet paralarını açıklayamayanlar, tarlalan kurban meselesini karıştırınlar ,inşaat işçilerini kabul edenler mahkemeerden çıktığında pürü pak olmadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yukarda allah var. şikeli maçlar yanında şikesiz maçlarında ne kadar pis olduğunu o sezon cümle alem gördü (fenerbahçe- kayseri.) benim şenol hocam o zamanlarda tıpkı 2002 dünya kupasındaki gibi baskın , ısıran, korkusuz,inançlı bir futbol izlettirdi bize colman ,selçuk,burak, umut, egemen, bunlar o zamanda mevkilerindeki en iyi oyunculardı set ataklarda ve kontrataklarda bu denli kollektif bir oyun sergilemeleri hep şenol hocamız sayesindedir.

o takım eğer dağılmasaydı alnımızın teriyle gittiğimiz şampiyonlar liginde belkide bir üst tura çıkacaktık zira bugün türkiyedeki oyuncularn hepsi şampiyonlar liginde oynamak için can atıyor.

bizler asbaşkanlardan bol şut ha telkinleri almadık, bazı oyunculara fazla sıkmayı seni felanca takıma alacağız n mesajları göndermedik. birilerine biraz mamalansa işler iyi olur demedik. maç öncesinde rakip teknik direktörlerlen aynı evde buluşmadık. başkanlara 1 aylığına 400-500 bin dolarlar vermedik, neydüyü belirsiz hocalarlalan şikeyi helelleştirme çabalarına girmedik. tarla işçilerini tarlada inşat işçilerini inşaatta bildik.

mahkemede renkden renge girenler, bilet paralarını açıklayamayanlar, tarlalan kurban meselesini karıştırınlar ,inşaat işçilerini kabul edenler mahkemeerden çıktığında pürü pak olmadılar.

Buca-Umut Bulut-Gol üçgeni der uzaklaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 temmuzu yaratacak sebebleri Aziz Yıldırım ve arkadaşları yaratmamış olsa ligi en az beş yıl domine edecek takımlar Fenerbahçe ve Trabzonspor olacaktı.Çünkü iki takımda çok güçlüydü.Trabzonspor'un kadrosu dağılmayacaktı.Fenerbahçe zaten güçlüydü ve 3 temmuz travmasını yaşamayacaktı.Galatasaray bu denli öne çıkamayacaktı.En azından öne çıkması için bir üç dört yıl bekleyecekti.3temmuzdan sonra Trabzonspor çok ağır darbe yedi.Zaten on yılda bir güç bela yakaladığı uyumlu ve iyi kadrosunu kaybetti.Muhtemelen en az beş yıl daha vasat kadrolarıyla ligde başarılı olamayacak.Fenerbahçe ekonomik yönden çok güçlü bir camia.Trabzonspor gibi değil yani.Kadrosu zayıflasa bile yeniden yepyeni ve güçlü bir kadro kurabilecek potansiyele sahip.Ama yaşanılan travmanın camiadaki komplikasyonlarını gidermek parayla olmuyor.İtibarın telefisi çok zor oaln ağır bir darbe alıyor.Avrupadan men oluyorsun bir ton maddi zarar.Taraftarın psikolojik olarak yıpranıyor.Falan,filan.

Galatasaray şu an rakipsiz.Bu sene ve seneye de şampiyon olacak.F.Terim dört yıl üstüste şampiyonluk rekorunu egale eder.Beşinciyi görüp rekorunu kırarmı bilemem.Bildiğim tek şey ise Galatasaray'ın bu altın döneminin bir numaralı sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

quote:

Selçuk devre arası Fenerbahçe ile protokol imzalamıştı 1

bordomavinin cümlesi aten komple hikaye... Trabzon bundan sonra da şampiyon falan olamaz...

Selçuk Fenerbahçe'yle protokol imzalamışsa neden Galatasaray'da oynuyor?
    Hikaye gelir tabi yoksa bende hazmedemezdim.

3 Temmuz yüzünden...
    Kupaya odakladıkları için sizi GERÇEKTE ne olup bittiğinden haberinizin olmaması normal... Düşünsene kupa diyorsun dürütslük diyorsun ahlak diyorsun rakibini suçladığın ne halt varsa aslında hepsini senin yediğini öğreniyorsun. Asıl hazmedilemeyecek şey bu olurdu kanımca...

hımmm güzel bir tez sen bunu Cambridge ünüversitesinde yayınla sana bak o kadar mükemmel bir tezki bu tezde şike konusunda araştırma yapan declan hilli haksız çıkarmak var. tff yi kısmende olsa haksız çıkarmak var. ,uefayı haksız çıkarmak var, mahkemeyi haksız çıkarmak var emin ol resmi saçmalıklarlan uğraşıp zaman kaybetmessin. zira hukuksal işleyişe toplu bir bir biçimde yeni bir bakış açısı getiriyorsun. ne yalan söyliğim acayip kıskandım.

şikeyi aziz kabul etse bile sen kabul etmeyeceksin. hani biz o sezon şike yaptık ya tutup şike yaptığımız maçları meclise taşıdık, yetkililere bildirdik. ama pürü pak olan sizler hiçbir müdahalede bulunmadınız . mahkeme başkanıda bizlere neden şikeyi yetkililere bildirmediniz diye sordu ?

hatırlatiğim o mahkemede sizinkileri trabzonspor avukatı nusret yılmaz kevgire çevirdi sizin sanıkların yakarışlarını, çaresizlikleri tüm spor kamuoyu çok iyi öğrendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

yukarda allah var. şikeli maçlar yanında şikesiz maçlarında ne kadar pis olduğunu o sezon cümle alem gördü (fenerbahçe- kayseri.) benim şenol hocam o zamanlarda tıpkı 2002 dünya kupasındaki gibi baskın , ısıran, korkusuz,inançlı bir futbol izlettirdi bize colman ,selçuk,burak, umut, egemen, bunlar o zamanda mevkilerindeki en iyi oyunculardı set ataklarda ve kontrataklarda bu denli kollektif bir oyun sergilemeleri hep şenol hocamız sayesindedir.

Buca-Umut Bulut-Gol üçgeni der uzaklaşırım.

Ne diyip gidiyorsun sen ? Görmüyor musun 2002 yırtıcı diyor. Umut orada öyle bir yırtıyor ki defans daha umut gelmeden düşüyor kendi pisliğinizi bize yapmayın trabzon temizdir o pozisyonda ise defans oyuncusunun ayakkabısı 36 derecelik açıyla sahanın ıslak zeminine bastığı ve tam o anda kuzey batıdan esen saatte 4 kilometre gelen rüzgarla aynı zamanda taraftarın baskısı ile kaydı !!!!

• Eğer trabzon şampiyon olsaydı bu oyuncuların gidişi daha hızlı olurdu çünkü şampiyon takımın oyuncuları daha dikkat çekici ve prestijli olur.trabzon takımı parasal anlamda kayıp yaşadı diye düşünüyorum.3 büyüklerde bu finansal güç varken trabzon elinde oyuncu tutamaz, yakın bi tarihte şampiyon da olamaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: eco61

3 temmuzu yaratacak sebebleri Aziz Yıldırım ve arkadaşları yaratmamış olsa ligi en az beş yıl domine edecek takımlar Fenerbahçe ve Trabzonspor olacaktı.Çünkü iki takımda çok güçlüydü.Trabzonspor'un kadrosu dağılmayacaktı.Fenerbahçe zaten güçlüydü ve 3 temmuz travmasını yaşamayacaktı.Galatasaray bu denli öne çıkamayacaktı.En azından öne çıkması için bir üç dört yıl bekleyecekti.3temmuzdan sonra Trabzonspor çok ağır darbe yedi.Zaten on yılda bir güç bela yakaladığı uyumlu ve iyi kadrosunu kaybetti.Muhtemelen en az beş yıl daha vasat kadrolarıyla ligde başarılı olamayacak.Fenerbahçe ekonomik yönden çok güçlü bir camia.Trabzonspor gibi değil yani.Kadrosu zayıflasa bile yeniden yepyeni ve güçlü bir kadro kurabilecek potansiyele sahip.Ama yaşanılan travmanın camiadaki komplikasyonlarını gidermek parayla olmuyor.İtibarın telefisi çok zor oaln ağır bir darbe alıyor.Avrupadan men oluyorsun bir ton maddi zarar.Taraftarın psikolojik olarak yıpranıyor.Falan,filan.

Galatasaray şu an rakipsiz.Bu sene ve seneye de şampiyon olacak.F.Terim dört yıl üstüste şampiyonluk rekorunu egale eder.Beşinciyi görüp rekorunu kırarmı bilemem.Bildiğim tek şey ise Galatasaray'ın bu altın döneminin bir numaralı sorumlusu Aziz Yıldırım'dır.
    Şike Konusunu pek bilmediğim için karışmıyorum ama şu dediklerine katılıyorum siyah yerlere

• quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

quote:

Orijinalden alıntı: eco61

3 temmuzu yaratacak sebebleri Aziz Yıldırım ve arkadaşları yaratmamış olsa ligi en az beş yıl domine edecek takımlar Fenerbahçe ve Trabzonspor olacaktı.Çünkü iki takımda çok güçlüydü.Trabzonspor'un kadrosu dağılmayacaktı.Fenerbahçe zaten güçlüydü ve 3 temmuz travmasını yaşamayacaktı.Galatasaray bu denli öne çıkamayacaktı.En azından öne çıkması için bir üç dört yıl bekleyecekti.3temmuzdan sonra Trabzonspor çok ağır darbe yedi.Zaten on yılda bir güç bela yakaladığı uyumlu ve iyi kadrosunu kaybetti.Muhtemelen en az beş yıl daha vasat kadrolarıyla ligde başarılı olamayacak.Fenerbahçe ekonomik yönden çok güçlü bir camia.Trabzonspor gibi değil yani.Kadrosu zayıflasa bile yeniden yepyeni ve güçlü bir kadro kurabilecek potansiyele sahip.Ama yaşanılan travmanın camiadaki komplikasyonlarını gidermek parayla olmuyor.İtibarın telefisi çok zor oaln ağır bir darbe alıyor.Avrupadan men oluyorsun bir ton maddi zarar.Taraftarın psikolojik olarak yıpranıyor.Falan,filan.

Şike Konusunu pek bilmediğim için karışmıyorum ama şu dediklerine katılıyorum siyah yerlere

katılıyorum adamın her söylediği şey mantıklı.

• quote:

quote:

quote:

bordomavinin cümlesi aten komple hikaye... Trabzon bundan sonra da şampiyon falan olamaz...

3 Temmuz yüzünden...
    Kupaya odakladıkları için sizi GERÇEKTE ne olup bittiğinden haberinizin olmaması normal... Düşünsene kupa diyorsun dürütslük diyorsun ahlak diyorsun rakibini suçladığın ne halt varsa aslında hepsini senin yediğini öğreniyorsun. Asıl hazmedilemeyecek şey bu olurdu kanımca...

Tff yargıladı tek bir yöneticimiz ceza almadı
    Mahkeme yargıladı tek bir yöneticimiz ceza almadı
    Hadi bu ikisini geçtim madem bizde yaptık Uefa'nın Trabzonspor A.Ş'de hissedimi var neden bize ceza vermedi? Tek maçtan Beşiktaş'ı yakan UEFA Trabzonspor'a neden torpil yaptı bunu açıklayabilirsen cevap vermeyeceğim.

Ha bu arada 26 Mayıs'ta Galatasaray'la sözleşme imzalarken Selçuk İnan'a malum olmuştu dimi 3 Temmuz süreci
    3 Temmuz yüzündenmiş

Bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın be kardeşim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 Temmuz yüzünden...

Hadi bu ikisini geçtim madem bizde yaptık Uefa'nın Trabzonspor A.Ş'de hissedimi var neden bize ceza vermedi? Tek maçtan Beşiktaş'ı yakan UEFA Trabzonspor'a neden torpil yaptı bunu açıklayabilirsen cevap vermeyeceğim.

Ha bu arada 26 Mayıs'ta Galatasaray'la sözleşme imzalarken Selçuk İnan'a malum olmuştu dimi 3 Temmuz süreci
    3 Temmuz yüzündenmiş

Tabi devir değişti tabi Çelik de değişti şarkısını biliyor musun? O şarkı sizin mahkemelerden nasıl ceza almadığınızı anlatıyor. Ama bu hiç almayacağınız anlamına gelmiyor. Elbet bir gün hesap dönecek...

Selçuk ile ilgili de gerçekten hem birşey bilmiyorsun hem de ne dediğimi de anlamamışsın...

Ben Selçuk 3 Temmuz'dan sonra GS'a gitti demedim. Selçuk, Ocak ayında Fenerbahçe ile önprotokol imzaladı.
    3 Temmuz operasyonunun neden Temmuz'a kaldığını herhalde biliyorsundur. Teker teker uzun cümleler kurmayayım.
    Bir takım şampiyon olmuş Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyor. Sen burada vitrine çıkmak varken Avrupa'da olmayacak bir takıma gidiyorsun. NEden? Terim için?
    Terim 26 Mayıs'da GS'ın teknik direktörü değildi.

Tolga Zengin'in TS'daki son röportajını oku. Selçuk ile ilgili anlattıklarından anlarsın neyin ne olduğunu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3 Temmuz yüzünden...

3 Temmuz yüzündenmiş

Tabi devir değişti tabi Çelik de değişti şarkısını biliyor musun? O şarkı sizin mahkemelerden nasıl ceza almadığınızı anlatıyor. Ama bu hiç almayacağınız anlamına gelmiyor. Elbet bir gün hesap dönecek...

Selçuk ile ilgili de gerçekten hem birşey bilmiyorsun hem de ne dediğimi de anlamamışsın...

Ben Selçuk 3 Temmuz'dan sonra GS'a gitti demedim. Selçuk, Ocak ayında Fenerbahçe ile önprotokol imzaladı.
    3 Temmuz operasyonunun neden Temmuz'a kaldığını herhalde biliyorsundur. Teker teker uzun cümleler kurmayayım.
    Bir takım şampiyon olmuş Şampiyonlar Ligi'ne direk katılıyor. Sen burada vitrine çıkmak varken Avrupa'da olmayacak bir takıma gidiyorsun. NEden? Terim için?
    Terim 26 Mayıs'da GS'ın teknik direktörü değildi.

Tolga Zengin'in TS'daki son röportajını oku. Selçuk ile ilgili anlattıklarından anlarsın neyin ne olduğunu :)

Bırakın bu hikayeleri Trabzonspor adına dosya kapanmıştır.
    Olayları yargılayan hiç bir mercii Trabzonspor'da bu işin içindedir dememiştir ve aklanmıştır. Bir gün hesap dönermiş falan boş laflar bunlar.

Fatih Terim Galatasaray'la net olarak 19 Mayıs günü anlaştı aç bak o günün gazete haberlerine ki bu tarihten çok önce Galatasaray'a gideceği belliydi bak o tezinde çürüdü.
    Selçuk İnan'da da ne istihbarat varmış adam günler öncesinden biliyormuş operasyonu, ama şike olayının içinde ki Emenike bilmiyorda operasyon patladıktan sonra gidiyor Fenerbahçe'den.

Oldu evet halamında bıyıkları çıkar yakında.

• Ayrıca asıl soruma cevap vermedin.
    Fenerbahçe'nin bekçisi federasyon taraflı(!)
    Mahkeme taraflı(!)
    Bu yüzden bize ceza vermediler değil mi?
    E be kardeşim Uefa'da mı taraflı?
  • BordooMaavi kullanıcısına yanıt
    Senin gerçekten hiçbirşeyden haberin yok...
    Yargıtay'a giden dosyada savcının taleplerini okumadın galiba?????

Yorumlarından o döneme ait bilgilerinin "beyaz futbol" dan alıntıladıklarından ibaret olduğu aşikar.
    Terim dahil birçok kişi 3 temmuz operasyonunu bekledi. Aralık 2012'de başlayan bir operasyon var sen bana Mayıs diyorsun. Forumu biraz tarat istersen aynı şeyleri tekrar yazmayalım...

Selçuk devre arasında Fenerbahçe'ye mukavele yapalım diye geldi. (Kulüp de tanıdığın varsa sor bir tanesi yalanlayabilir mi) Fenerbahçe biz seninle sezon sonu görüşürüz deyip bu konuda bir önprotokol imzaladılar.

GS lobisinin her yerde adamı var... Misal Kazım Kazım her maç ilk 11'de sahaya çıkarken devre arası apartopar neden kiralandı. ÜStelik kira geliri de yok... Üzerine para verip kiraladılar. İşte Kazım Kazım'ı derhal uzaklaştırın diyen kimse , Selçuk'un da Terim'in de GS'a gelmesini sağlayan kişi aynı... Daha ne diyim işte , araştırırsan kim olduğunu anlarsın bu kişinin.

• quote:

Ayrıca asıl soruma cevap vermedin.
    Fenerbahçe'nin bekçisi federasyon taraflı(!)
    Mahkeme taraflı(!)
    Bu yüzden bize ceza vermediler değil mi?
    E be kardeşim Uefa'da mı taraflı?

Vereyim canımkardeşim...

Federasyon'dan sıfır ceza ile çıkılıyordu. Sağolsun Lütfü'cüm oylamayı tekrar yaptırım Şekip ile İlhan Ekşioğlu'na ceza aldırdı. lütfü'nün kurul üyelerine söylediği "ceza almaları gerekiyor , ceza almaları isteniyor" sözleri aslında mahkeme sonucunun sebebini de açıklıyor.

Mahkemeye yine de değinmek isterim. Mahkemede 7 adet şike itirafı oldu. Ama hepsi Trabson aleyhine...
    Fenerbahçe'yi bir kenara bıraktım. O mahkeme adil bir mahkeme olsa , bu 7 itirafa dayanarak Trabzon aleyhine hiç olmazsa yeni bir dava başlatabilirdi. Ama bunu yapmadılar, çünkü görevleri bu değildi.

Mahkemeden birkaç diyalog örneği vereyim sana...

Nevzat: (Bülent Uygun'a) Fenerbahçeli yöneticiler tapelerde sana teşekkür ediyorlar... Neden?
    BU: Sen daha iyi bilirsin.
    Nevzat: Hayır ben bilmiyorum, anlat mahkeme duysun.
    BU: Sizden gelen 1 milyonu geri çevirdiğim için. Başka sorun var mı?
    NEvzat: Yok.

Biz şaka yapmışltık falan filanlar da var ama hiç girmiyorum onlara... Sadri biliyorsun şakacı bir adamdı.

Gelelim UEFA'ya... Bak bunları hiçbir yerde okuyamazsın heee...Faydalan bunlardan... Yarın hesap döndüğünde neler olduğunu anlayacak TS'lulardan biri olursun... Ben biliyordum bunların olacağını dersin.

UEFA ilk olarak P.Cornu'yu müfettiş olarak atıyor. CAS davası savunmasında P.Cornu ile Lütfi Arıboğan arasında bir anlaşma yapıldı , FB'yi ŞL'nden men eden UEFA antetli , Infantino imzalı kağıdın bu anlaşma sonunda federasyona gönderildiği ortaya çıktı. Lütfi bunları yalanladı. FB , Lütfi ile Cornu'nun yüzleşmesi için CAS davasına talep de bulundu. CAS talebi kabul etti. Tam bu sırada siyasetimiz kaşındı ve 2020 organizasyonları için FB'den CAS davasını çekmesi istendi. FB'li yöneticiler davayı çekti. (bir FB'li olarak o yöneticileri asla affetmeyeceğimi de ayrıca sana belirteyim)

CAS davası çekildi ama UEFA gizli bir anlaşmaya konu olan müfettişini daha fazla görevde tutmadı. Emekliliğini istedi. (Türkiye'den bir Allah'ın kulu da şunu soramadı."UEFA müfettişinin arkasında neden durmuyor" isetrsen sen şuan sorabilirsin) Yerine İrlandalı bir rapörtör atandı. Bu İrlandalı rapörtör uzunca bir süre dosyayı inceledi. 2012'de FB'nin Avrupa'da oynayıp oynayamayacağının kararını verecek komite ara bir rapor talep etti. İrlandalı rapörtör cezayı müeyyide gerektirecek herhangi bir kanıta henüz ulaşmadığını bu yüzden FB'nin kupadan men kararının adaletsiz ağır bir karar olacağını belirten rapora dayanarak komite FB'ye devam kararı verdi.

Bunun üzerinden 3-4 ay daha geçti. UEFA daha önce emsali görülmemiş bir hamle de bulundu. Davaya uzun süredir bakan İrlandalı rapörtörün kararını açıklamasınna yakın müfettişi değiştirdi. Ve yaşça çok genç herhangi bir spor davasında UEFA adına temsilci hiç bulunmamış ispanyol Palacios davaya atandı. Nedeni bilinmiyor ama Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa ettiği , Yıldırım Demirörenin henüz TFF başkanı seçilmedi o ara dönemde kendisine polis fezlekesi tercüme edilip gönderildi. UEFA ilk defa bir davada polis fezlekesini kullandı. (bir not : iddianame çıktıktan sonra Polis Felekesinin geçerliliği yoktur) Zaten emsali olmayan şeylere bu operasyonda o kadar çok alıştık ki bugünlere geldik.

Çok güvendiğin UEFA... Şike yaptım diyen Steau Bükreş'e ceza vermedi :) Alan var , veren var , görüntü var , itiraf var ama ceza yok... TRabzon'un temiz olmasına ne kadar benziyor değil mi? :)

Var mı yeni sorun?

• Neden uğraşsın UEFA bunlarla?
    Fenerbahçe şike yapmış diye ceza verirken, Beşktaş'a ceza verirken Trabzonspor'u neden boş geçsin bunun açıklamasını bekliyorum ben.
    TFF ile sürekli irtibatta olan bir kurum ve şu an Tffnin işine Trabzonspor'un da bu işin içinde olması kadar hiç bir şey gelemez.
    Ama yok Trabzonspor'a kimse ceza vermiyor. Nasıl bir lobimiz var ki bizim Beşiktaş gidiyor Fenerbahçe gidiyor ama biz kalıyoruz.
    Yargıtaya gelince, savcı ister, savcı davadan önce de istemişti ama hepsinden beraat edildi.
    Görmüyorsunuz önünüzde kocaman delillerle kanıtlarla duran dosyaları görmüyor sağdan soldan saçma sapan senaryolar üretip kendinizi haklı görmeye çalışıyorsunuz yapmayın.
    Bu lekeyi size bulaştıran Aziz Yıldırım'dır.
    Ben nasıl İHO denen adamın şu an Trabzonspor'un başında olmamasını istiyorsam sizde bu adamı def edin artık başınızdan.
    Türk yargısına dayanan her şeyi cemaatin işin şunu işi bunun işi diye sıralayabilirsiniz ama Uefa'nınkini açıklayamassınız.
    Çok basit UEFA neden Fenerbahçeye ceza vermekle uğraşsın? Neden Trabzonspor'u korumaya çalışsın?
    Onlarda bu işin içinde demeyeceksiniz galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 Temmuz yüzünden...

3 Temmuz yüzündenmiş

Çünkü bizi suçlayanlarla sizi aklayanlar aynı adamlar.

• Buna yargı yetkisi deniyor zaten... Hakim veya yargı organı yetkilisi suçluyu cezalandırır, suçsuzu aklar . Bu kadar basit.

Adam onu aklamış seni cezalandırmışsa sen suçlusun, o değil işte. Bile bile lades diyorsunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

quote:

quote:

3 Temmuz yüzünden...

3 Temmuz yüzündenmiş

He yav he herkes fenere düşman herkes trabzon dostu

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

quote:

quote:

3 Temmuz yüzünden...

3 Temmuz yüzündenmiş

şimdi tarbzonu demirören tayfasımı akladı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.