Şimdi Ara

3 Temmuz Olayları Çıkmasaydı Trabzon Daha Güçlü Olmazmıydı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BordooMaavi

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

quote:

Selçuk devre arası Fenerbahçe ile protokol imzalamıştı 1

bordomavinin cümlesi aten komple hikaye... Trabzon bundan sonra da şampiyon falan olamaz...

Selçuk Fenerbahçe'yle protokol imzalamışsa neden Galatasaray'da oynuyor?
    Hikaye gelir tabi yoksa bende hazmedemezdim.

3 Temmuz yüzünden...
    Kupaya odakladıkları için sizi GERÇEKTE ne olup bittiğinden haberinizin olmaması normal... Düşünsene kupa diyorsun dürütslük diyorsun ahlak diyorsun rakibini suçladığın ne halt varsa aslında hepsini senin yediğini öğreniyorsun. Asıl hazmedilemeyecek şey bu olurdu kanımca...

Tff yargıladı tek bir yöneticimiz ceza almadı
    Mahkeme yargıladı tek bir yöneticimiz ceza almadı
    Hadi bu ikisini geçtim madem bizde yaptık Uefa'nın Trabzonspor A.Ş'de hissedimi var neden bize ceza vermedi? Tek maçtan Beşiktaş'ı yakan UEFA Trabzonspor'a neden torpil yaptı bunu açıklayabilirsen cevap vermeyeceğim.

Ha bu arada 26 Mayıs'ta Galatasaray'la sözleşme imzalarken Selçuk İnan'a malum olmuştu dimi 3 Temmuz süreci
    3 Temmuz yüzündenmiş

Bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın be kardeşim.

Çünkü bizi suçlayanlarla sizi aklayanlar aynı adamlar.

He yav he herkes fenere düşman herkes trabzon dostu

Öyle birşey demedim. bizi suçlayanlarla sizi aklayanlar aynı adamlar dedim. Yani Sezerin olmayan kız kardeşine minicooper alındığını yazanlarla şampiyonlar ligine gidebilmeniz için 1 saatte apar topar mahkeme düzenleyip sadrinin yurtdışı cezasını kaldıranlar aynı adamlar demek istedim. Oyuna sonradan girip bir gol atıp bir topu direkten dönen mehmet yıldıza neden şu topada vuramadın diye sorguya çekenlerle rüzgara takılıp düşen bucalıyı es geçenler aynı adamlar demek istedim. Sakat olduğu için oynamadığını söyleyen emenikenin para sayma görüntüleri olduğunu iddia edip yargılayanlarla maç gününe kadar kadroda olup maç saati hiç bir neden olmadan kadrodan çıkartılan kasımpaşalı sancak ı görmeyenler aynı adamlar demek istedim. Maç öncesi birlikte yenen yemeği şike yemeği gibi lanse edip maç öncesi verilen stad sözlerini kıyak olarak görenler aynı adamlar işte. Daha uzar bunlarda yeter herhalde bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bordomavinin cümlesi aten komple hikaye... Trabzon bundan sonra da şampiyon falan olamaz...

3 Temmuz yüzünden...
    Kupaya odakladıkları için sizi GERÇEKTE ne olup bittiğinden haberinizin olmaması normal... Düşünsene kupa diyorsun dürütslük diyorsun ahlak diyorsun rakibini suçladığın ne halt varsa aslında hepsini senin yediğini öğreniyorsun. Asıl hazmedilemeyecek şey bu olurdu kanımca...

Tff yargıladı tek bir yöneticimiz ceza almadı
    Mahkeme yargıladı tek bir yöneticimiz ceza almadı
    Hadi bu ikisini geçtim madem bizde yaptık Uefa'nın Trabzonspor A.Ş'de hissedimi var neden bize ceza vermedi? Tek maçtan Beşiktaş'ı yakan UEFA Trabzonspor'a neden torpil yaptı bunu açıklayabilirsen cevap vermeyeceğim.

Ha bu arada 26 Mayıs'ta Galatasaray'la sözleşme imzalarken Selçuk İnan'a malum olmuştu dimi 3 Temmuz süreci
    3 Temmuz yüzündenmiş

Bilmiyorsunuz bari yorum yapmayın be kardeşim.

Çünkü bizi suçlayanlarla sizi aklayanlar aynı adamlar.

şimdi tarbzonu demirören tayfasımı akladı.

Tabi canım Demirören küçükten beri Trabzonsporludur bilmiyor muydunuz?

• Sezer demişim korcan olacak.
  • quote:

quote:

Ayrıca asıl soruma cevap vermedin.
    Fenerbahçe'nin bekçisi federasyon taraflı(!)
    Mahkeme taraflı(!)
    Bu yüzden bize ceza vermediler değil mi?
    E be kardeşim Uefa'da mı taraflı?

Vereyim canımkardeşim...

Federasyon'dan sıfır ceza ile çıkılıyordu. Sağolsun Lütfü'cüm oylamayı tekrar yaptırım Şekip ile İlhan Ekşioğlu'na ceza aldırdı. lütfü'nün kurul üyelerine söylediği "ceza almaları gerekiyor , ceza almaları isteniyor" sözleri aslında mahkeme sonucunun sebebini de açıklıyor.

Mahkemeye yine de değinmek isterim. Mahkemede 7 adet şike itirafı oldu. Ama hepsi Trabson aleyhine...
    Fenerbahçe'yi bir kenara bıraktım. O mahkeme adil bir mahkeme olsa , bu 7 itirafa dayanarak Trabzon aleyhine hiç olmazsa yeni bir dava başlatabilirdi. Ama bunu yapmadılar, çünkü görevleri bu değildi.

Mahkemeden birkaç diyalog örneği vereyim sana...

Nevzat: (Bülent Uygun'a) Fenerbahçeli yöneticiler tapelerde sana teşekkür ediyorlar... Neden?
    BU: Sen daha iyi bilirsin.
    Nevzat: Hayır ben bilmiyorum, anlat mahkeme duysun.
    BU: Sizden gelen 1 milyonu geri çevirdiğim için. Başka sorun var mı?
    NEvzat: Yok.

Biz şaka yapmışltık falan filanlar da var ama hiç girmiyorum onlara... Sadri biliyorsun şakacı bir adamdı.

Gelelim UEFA'ya... Bak bunları hiçbir yerde okuyamazsın heee...Faydalan bunlardan... Yarın hesap döndüğünde neler olduğunu anlayacak TS'lulardan biri olursun... Ben biliyordum bunların olacağını dersin.

UEFA ilk olarak P.Cornu'yu müfettiş olarak atıyor. CAS davası savunmasında P.Cornu ile Lütfi Arıboğan arasında bir anlaşma yapıldı , FB'yi ŞL'nden men eden UEFA antetli , Infantino imzalı kağıdın bu anlaşma sonunda federasyona gönderildiği ortaya çıktı. Lütfi bunları yalanladı. FB , Lütfi ile Cornu'nun yüzleşmesi için CAS davasına talep de bulundu. CAS talebi kabul etti. Tam bu sırada siyasetimiz kaşındı ve 2020 organizasyonları için FB'den CAS davasını çekmesi istendi. FB'li yöneticiler davayı çekti. (bir FB'li olarak o yöneticileri asla affetmeyeceğimi de ayrıca sana belirteyim)

CAS davası çekildi ama UEFA gizli bir anlaşmaya konu olan müfettişini daha fazla görevde tutmadı. Emekliliğini istedi. (Türkiye'den bir Allah'ın kulu da şunu soramadı."UEFA müfettişinin arkasında neden durmuyor" isetrsen sen şuan sorabilirsin) Yerine İrlandalı bir rapörtör atandı. Bu İrlandalı rapörtör uzunca bir süre dosyayı inceledi. 2012'de FB'nin Avrupa'da oynayıp oynayamayacağının kararını verecek komite ara bir rapor talep etti. İrlandalı rapörtör cezayı müeyyide gerektirecek herhangi bir kanıta henüz ulaşmadığını bu yüzden FB'nin kupadan men kararının adaletsiz ağır bir karar olacağını belirten rapora dayanarak komite FB'ye devam kararı verdi.

Bunun üzerinden 3-4 ay daha geçti. UEFA daha önce emsali görülmemiş bir hamle de bulundu. Davaya uzun süredir bakan İrlandalı rapörtörün kararını açıklamasınna yakın müfettişi değiştirdi. Ve yaşça çok genç herhangi bir spor davasında UEFA adına temsilci hiç bulunmamış ispanyol Palacios davaya atandı. Nedeni bilinmiyor ama Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa ettiği , Yıldırım Demirörenin henüz TFF başkanı seçilmedi o ara dönemde kendisine polis fezlekesi tercüme edilip gönderildi. UEFA ilk defa bir davada polis fezlekesini kullandı. (bir not : iddianame çıktıktan sonra Polis Felekesinin geçerliliği yoktur) Zaten emsali olmayan şeylere bu operasyonda o kadar çok alıştık ki bugünlere geldik.

Çok güvendiğin UEFA... Şike yaptım diyen Steau Bükreş'e ceza vermedi :) Alan var , veren var , görüntü var , itiraf var ama ceza yok... TRabzon'un temiz olmasına ne kadar benziyor değil mi? :)

Var mı yeni sorun?

ya abicim bu kadar tutarsız ve yanlış bilgileri cahil insanlara anlatma extra bir yetenek ister. bunların hangisini çürütiğim iitiraf eden adamların hepsi fb lehine şike ve teşvik yapmaktan ceza almışlar ben bunların kanıtsız pisliklerinemi inanacağım . o halde azizi mahkemeden kaçırtan Cihan Oskayada inanalım,hatırlatiğim adam azizin yöneticisiydi.

bu palavralarara cevap vermek inan bir sabır gerektiri bütün lafların baştan aşşağı saptırmalarlan dolu. bu ülkedeki aklı başındaki spor adamları emin ol mahkemede tüm pislikleri öğrendi.

• quote:

quote:

quote:

3 Temmuz yüzünden...

adam haklı dağılın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam adam uzun uzun yazmış anlatmış uefada neler döndüğünü türkiyede mahkemelerde neler döndüğünü adam gelmiş ama siz ceza aldınız demiş. Şaka gibi.
  • quote:

Adam adam uzun uzun yazmış anlatmış uefada neler döndüğünü türkiyede mahkemelerde neler döndüğünü adam gelmiş ama siz ceza aldınız demiş. Şaka gibi.

Soruma cevap vermedi.
    Neden?
    Kardeşim UEFA'nın neden umrunda Trabzona ceza vermemek Fener'e vermek.
    Hadi sadece Fener'e verse bir nebze, Beşiktaş'a da verilmedi mi ceza?
    Tekrar soruyorum Platini'nin hissedi mi var Trabzonspor adına?
    Mahkeme size ceza verdi bize vermedi.

Etik kurulu raporu sizi suçladı, bize kanıt bulamadı.
    Tff size ceza verdi bize vermedi.
    Tff'nin tahkimi kararları onayladı.
    Uefa disiplin kurulu size ceza verdi bize vermedi
    Uefa'nın tahkimi de aynı kararları onayladı.
    Şimdi CAS kararları bekleniyor.

3 tane federasyon kurulu, 1 tane yargı kurulu, 2 tanede bağımsız yabancı Uefa kurumu sizi suçlu bulup bizi aklamışken, siz hala neyi konuşuyorsunuz? bekleyin 2 gün sonra da CAS kararını verecek.

• Olmazdı. Fener Galatasray'a alamazsınız o oyuncuları diyemeyeceğine göre. Anca kendisi alırdı, Trabzon için değişen bir şey olmazdı.
  • lan o zaman ki kadro muhteşem olmuştu
    volkan
    gg lugano yobo santos
    emre g.inler
    emenike alex stoch
    niang
  • quote:

Neden uğraşsın UEFA bunlarla?
    Fenerbahçe şike yapmış diye ceza verirken, Beşktaş'a ceza verirken Trabzonspor'u neden boş geçsin bunun açıklamasını bekliyorum ben.
    TFF ile sürekli irtibatta olan bir kurum ve şu an Tffnin işine Trabzonspor'un da bu işin içinde olması kadar hiç bir şey gelemez.
    Ama yok Trabzonspor'a kimse ceza vermiyor. Nasıl bir lobimiz var ki bizim Beşiktaş gidiyor Fenerbahçe gidiyor ama biz kalıyoruz.
    Yargıtaya gelince, savcı ister, savcı davadan önce de istemişti ama hepsinden beraat edildi.
    Görmüyorsunuz önünüzde kocaman delillerle kanıtlarla duran dosyaları görmüyor sağdan soldan saçma sapan senaryolar üretip kendinizi haklı görmeye çalışıyorsunuz yapmayın.
    Bu lekeyi size bulaştıran Aziz Yıldırım'dır.
    Ben nasıl İHO denen adamın şu an Trabzonspor'un başında olmamasını istiyorsam sizde bu adamı def edin artık başınızdan.
    Türk yargısına dayanan her şeyi cemaatin işin şunu işi bunun işi diye sıralayabilirsiniz ama Uefa'nınkini açıklayamassınız.
    Çok basit UEFA neden Fenerbahçeye ceza vermekle uğraşsın? Neden Trabzonspor'u korumaya çalışsın?
    Onlarda bu işin içinde demeyeceksiniz galiba.

Bak UEFA neden uğraşsın sorulması gereken 1.soru değil...

1.soru UEFA talep etmemişken , neden TFF'den birisi polis fezlekesini hem de hükmü yokken tercüme ettirip gönderir? Senin sorunun cevabı , bu sorunun cevabına bağlı..

Bir kere şu yanlışı sana kim öğrettiyse yanlış öğretmiş... UEFA değil Trabzon'u koruyan. UEFA'nın sizden haberi yok :)
    Polis fezlekesi gönderiyorsun tercüme ettiriyorsun aradan Trabzonspor'un tapelerini çıkartıyorsun... Neden?

Bak tüm açık yürekliliğimle yazışıyorum seninle... Benim soruma sen nasıl bir yanıt verebilirsin?

• quote:

quote:

Neden uğraşsın UEFA bunlarla?
    Fenerbahçe şike yapmış diye ceza verirken, Beşktaş'a ceza verirken Trabzonspor'u neden boş geçsin bunun açıklamasını bekliyorum ben.
    TFF ile sürekli irtibatta olan bir kurum ve şu an Tffnin işine Trabzonspor'un da bu işin içinde olması kadar hiç bir şey gelemez.
    Ama yok Trabzonspor'a kimse ceza vermiyor. Nasıl bir lobimiz var ki bizim Beşiktaş gidiyor Fenerbahçe gidiyor ama biz kalıyoruz.
    Yargıtaya gelince, savcı ister, savcı davadan önce de istemişti ama hepsinden beraat edildi.
    Görmüyorsunuz önünüzde kocaman delillerle kanıtlarla duran dosyaları görmüyor sağdan soldan saçma sapan senaryolar üretip kendinizi haklı görmeye çalışıyorsunuz yapmayın.
    Bu lekeyi size bulaştıran Aziz Yıldırım'dır.
    Ben nasıl İHO denen adamın şu an Trabzonspor'un başında olmamasını istiyorsam sizde bu adamı def edin artık başınızdan.
    Türk yargısına dayanan her şeyi cemaatin işin şunu işi bunun işi diye sıralayabilirsiniz ama Uefa'nınkini açıklayamassınız.
    Çok basit UEFA neden Fenerbahçeye ceza vermekle uğraşsın? Neden Trabzonspor'u korumaya çalışsın?
    Onlarda bu işin içinde demeyeceksiniz galiba.

Bak UEFA neden uğraşsın sorulması gereken 1.soru değil...

1.soru UEFA talep etmemişken , neden TFF'den birisi polis fezlekesini hem de hükmü yokken tercüme ettirip gönderir? Senin sorunun cevabı , bu sorunun cevabına bağlı..

Bir kere şu yanlışı sana kim öğrettiyse yanlış öğretmiş... UEFA değil Trabzon'u koruyan. UEFA'nın sizden haberi yok :)
    Polis fezlekesi gönderiyorsun tercüme ettiriyorsun aradan Trabzonspor'un tapelerini çıkartıyorsun... Neden?

Bak tüm açık yürekliliğimle yazışıyorum seninle... Benim soruma sen nasıl bir yanıt verebilirsin?

Uefa'nın iddianameyi es geçip polis fezlekesiyle karar verdiğine inanmıyorum kusura bakmayın.
    Yaptıysa öyle bir hata da CAS nihai sonuca varır zaten merak etmeyin. O zaman gelir özürümüzü dileriz sizden.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.