Şimdi Ara

3 TV ARASINDA KALDIM LÜTFEN YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu 3 tv arasında kararsız kaldım lg yi alacaktık fakat philips leri görünce marka konusunda babam ve annem philips düşünüyor bende kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım birde bilgi verirseniz sevinirim...

http://www.teknosa.com/urunler/110012753/philips-32pfl3158h12-fhd-led-lcd-tv

http://www.teknosa.com/urunler/110012623/lg-32ln575s-dvb-s-fhd-smart-led-lcd-tv

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-32pfl3258h12-32pfl3258h13-32-81-cm,full-hd-led-tv,1920x1080,100-hz,1xusb,2xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=65595#allImages

• quote:

Orijinalden alıntı: nizzmo45

Arkadaşlar şu 3 tv arasında kararsız kaldım lg yi alacaktık fakat philips leri görünce marka konusunda babam ve annem philips düşünüyor bende kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım birde bilgi verirseniz sevinirim...

http://www.teknosa.com/urunler/110012753/philips-32pfl3158h12-fhd-led-lcd-tv

http://www.teknosa.com/urunler/110012623/lg-32ln575s-dvb-s-fhd-smart-led-lcd-tv

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-32pfl3258h12-32pfl3258h13-32-81-cm,full-hd-led-tv,1920x1080,100-hz,1xusb,2xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=65595#allImages

Kesinlikle LG 32LN575S :)

+usbden oynatmadığı film formatı yok
    +full hd
    +100HZ
    +3 hdmı , 3 usb girişi
    +Dahili HD uydu alıcı
    +Dahili WİFİ
    +WİFİ direct
    +Çift çekirdek işlemci
    +Zengin Dolu dolu Smart menü + Web Browser
    +İnternette gezinirken flaş desteği
    +Canlı ve parlak IPS LED ekran
    +USb klavye mause desteği
    +DLNA
    +DAha özellikler varda var :)

Görüntü netliği canlılığı hızı güzel tavsie ederim..
    Bu arada Philips te LG panel kullanıyor. YAni LG bir alt model panelleri bu 2 philipste var. Esas üreticinin ürün Olan LG alın bence hem özellik bakımından hem IPS ekran olması bakımından LG alabilirsiniz.. Mesela benim telde Wifi direkt özelliği var TV dende Wifi direkt açın kablosuz video resim müziği ekranda şak diye görün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 1 Ağustos 2013; 14:19:42 >

• Bende lg den yanayım fakat philips e marka olarak güveniyorlar lg hakkında biraz bilgi verirseniz servis ürün sıkıntısı vs. cok faydalı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

+full hd
    +100HZ
    +3 hdmı , 3 usb girişi
    +Dahili HD uydu alıcı
    +Dahili WİFİ
    +WİFİ direct
    +Çift çekirdek işlemci
    +DLNA

sen de hep lg yi tavsiye ediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SBurakWFS

quote:

+full hd
    +100HZ
    +3 hdmı , 3 usb girişi
    +Dahili HD uydu alıcı
    +Dahili WİFİ
    +WİFİ direct
    +Çift çekirdek işlemci
    +DLNA

aynen profile baktım hep lg konularına yorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SBurakWFS

quote:

+full hd
    +100HZ
    +3 hdmı , 3 usb girişi
    +Dahili HD uydu alıcı
    +Dahili WİFİ
    +WİFİ direct
    +Çift çekirdek işlemci
    +DLNA

istersen samsungda tavsiye ederim :) LG 2013 sezonundaki ürünler bomba gibi... Şimdi şu Lg nin yanına linklerdeki Philips alınır mı ? :) Açıkcası 3d TV konusunda Pasif gözlüğü tavsiye edenlerdenim :) Doğal olarakda orta model cihazlarda pasif gözlükte LG başarılı olduğu için LG tavsiye ediyorum. Üst cihazlarda Philipsin de çok güzel ürünleri var.. Ama Philips DTS yok. LG bu sefer ürünü eksiksiz tam üretmiş hocam. DTS... pasif 3d si.. WİFi .. Wifi direct... HD uydusu.. Çift çekirdeği.. Klavye mauser kamera desteği... eksik bir özellik göremiyorum hocam. bundan 1-2 sene önce olsa.. LG DTS yoktu ... Samsung tavsiye ediyorduk... :) Mesela Plazma sorsalar kesinlikle Panasonic ve Sharp tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 1 Ağustos 2013; 14:29:16 >

• usta benim cok bilgim yok ama DTS nedir acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğin gibi lg'nin hakkını vermek gerek.Biliyorum sırf böyle özelliklerle tv alınmaz ama 47LA860V 'de elle ve sesle kontrol olsaydı bizde alacaktık
  • nizzmo45 kullanıcısına yanıt
    3 seride giriş seviyesi 3 serininde fiyatları tek kelimeyle uçuyor, 32 tercihiniz neden?

Ben size detaylı olarak yazayım ürünü alırsanızda buraya haksıssın diye yorumunu eklersin, 32 inclerde SD yayınlar genelde sorunludur aslın SD yayınlar LG-Philps-Sony serilerinde ciddi sorunludur !

Philps servislerindeki sitemde hayli enteresan detaylar var yazmıyorum, Çinli firma umuyorum Philps marka ismini yükseltir yada kendi orhinal Çin markasıyla ürünleri satması daha doğru olur !

Servis benim sitemdeki yazıyı alıp, sorunlu televizyonlarına hdmi kablo önerilerimi tavsiye ediyor, ürün çıkmış 3 defa güncelleme görmüş en az 2 defa daha görür, 42 inc seriden bahsediyorum aynı aynı şekilde ürünü satışa sokup ardından güncelleme ile sorun düzeltmek bana saçma geliyor !

Lg yada her hangi bir marka birileri yazıyor, sorsam panelin kalibrasyon değerlerini ve ayarlarını göster gösteremez ama aklınca bir seriyi takım tuatar gibi övmeye devam ediyor, İnsanların alın teri paraları söz konusu LÜTFEN BİRAZ SAYGI !

LG ben size bir paneli yazayım, madem 800 liraların üzerinde bütceniz var, LG 42PN450B serisi her halde 1000 liraya bulursunuz Televizyon, dizi, maç izlemek için keyiflidir, en azından 32 inc serisine o parayı vermetense 42 inc alın 2 metreden izleyin!

Veya Samsung E4490-E550 serilerine bakın, tv keyfini üst sınırlarda yaşarsınız !

32 inc eski detayla 70 ekran tüplü tv ile aynı ölçüdür en olarak farklı, paranızı verirken detaylar önemlidir, panel alırken eğer Ailece izlenecekse şuna emin olun 1 hafta sonra 32 inc size fazlası ile koucuk gelecektir ve verdiğiniz parayada üzülürsünüz !

• quote:

Orijinalden alıntı: nizzmo45

usta benim cok bilgim yok ama DTS nedir acaba ?

Bazı Filmlerde Ses kodek AC3 oluyor bazılarında DTS oluyor.. Mesela önceden LG de DTS desteği yoktu.. dts özellikli film oynatırken LG görüntü var ses yoktu :) Şİmdi Allaha şükür yeni LG lerde hem görüntü hem ses var artık :)
  • Öncelikle yorumun için çok teşekkür ederim salonumuz orta büyüklükte zaten ailecek pek tv izlemeyiz genellikle babam izler tüplü tv miz var onun rengi bozuldugu için artık şöyle eve yakışan bir tbv istiyoruz
  • nizzmo45 kullanıcısına yanıt
    Zaten Aile vurgunuz için yazdım, Aile olarak izlenecekse Anne-Baba bence en iyi keyfi alacakları panel olmalı, 32 inc alırsınız tüplü tvnizden yeni kurtulmuşsunuz 70 ekran tv ise 32 inc almakla arada pek birşey fark etmeyecek, daha basık biraz uzun bir panel olacak hepsi bu !

Sİze Lg ve Samsung plazma serilerini yazdım, veya Panasonic LcdLed 42EW5 serisini 1000 liraya alırsınız, ezbere yorum yapmam paneli görün deneyin, Aileniz için en azından televizyon keyfi muhteşem bir seyir şölenine dönüşür, SD yayınlarda iyidir, HD yayınlarda aynı şekilde, harici bir medya player veya dvd player ilede film keyfini en üst noktada yaşarlar !

32 inc panellerde bu detaylardan biraz taviz vermek manasına gelecektir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12

Tabi ki hocam. Tv 2 gundur kullaniyorum. Aldigim fiyata gore mukemmel diyebilirim.
    Artilari;
    - hd dahili uydu alicisi cok iyi goruntu veriyor. Cogu sd kanal bile cok net.
    - parlaklik ve netlik gayet guzel.
    - xbox 360 bagladim. Ozel goruntu ayarlari yaptim. Tadindan yenmiyor. Yani oyun icin ideal. Mesela fifa 2013 hareket halinde iken cimler bulanik oluyordu, durunca net ve keskin oluyordu. Ne yaptim bilmiyorum ama bir kac ayar yaptim hareketliyken de net ve keskin.
    - akilli tvsi gayet kullanisli. Air mouse ya da dahili mousepadli mini klavye ile tadindan yenmez. Normal klavye mouse da baglanabiliyor.
    - usb olmasi iyi dusunulmus. 1'ne klavye mouse baglarken birine hdd ya da usb bagliyorum.
    - denedigim tum video formatlarini aciyor.( mkv, mp4, avi. Full hd ve hd goruntuler) ve alt yazilari sorunsuz goruyor. ( film adi ile ayni olmasi lazim sanirim )
    - flash player yuklu sanirim. 1-2 site disinda tum net sitelerindeki videolari actim ve Facebooktaki denedigim oyunlari calistirdim.

Eksileri;
    - dahili hd uydu alicisinda biss key giremiyoruz.
    - tv izlerken hizli goruntulerde birsz tuhaflik olusuyor. ( tekrar kontrol edip ayrinti verecegim)

Simdilik aklima gelenler bunlar. Sormak istediginiz sorular varsa cevaplarim arkadaslar.

zazian_12 arkadaşın 32LN575s testi

• BOB_FARUK06 B kullanıcısına yanıt
    Bu yoruma göre siz bu panele iyimi diyorsunuz?

Paneli kullanın anlatımında her net açık baştan sona vasat bir panel, detay yazarsam konu uzar kullanıcısın yazısını iyi okursanız panelin aslında ne kadar sorunlu olduğunu görebilirsiniz !

Koreliler bu sebeble iyi satış yaparlar, İnsanlar önce panelin kasasını beğenir, sonra cebinden usb filmi çıkarır panele takar açıyorsa olay bitmiştir, Hayatında ilk defa panel alan için Dünyadaki en muheşem panel olur !

Panel tecrübesi olsansa bu tür panelleri bırakın özel izlemeyi mutfakta dahi izlemek sinirlerini bozar !

32 inc paneller her zaman için en riskli serilerdir !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 1 Ağustos 2013; 17:36:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.