Şimdi Ara

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR - 357. DÖNEM (KASIM 2014) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar (devrelerim) teslim olmamıza az kaldı. Ankara'da yasayan ve Burdur'a gidecek olan arkadaşlar gitmeden önce bir buluşma yapalım dedik.
    Kentpark AVM Decathlon Mağazasının önünde (dış) buluşuyoruz. 13 Aralık Cumartesi saat:18:00

https://www.facebook.com/events/889472667753861/

Katılmak isteyen özelden telefon numaramı gönderebilirim.
  • Istanbuldan gidecek arkadaş var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buberk

Arkadaslar (devrelerim) teslim olmamıza az kaldı. Ankara'da yasayan ve Burdur'a gidecek olan arkadaşlar gitmeden önce bir buluşma yapalım dedik.
    Kentpark AVM Decathlon Mağazasının önünde (dış) buluşuyoruz. 13 Aralık Cumartesi saat:18:00

https://www.facebook.com/events/889472667753861/

Katılmak isteyen özelden telefon numaramı gönderebilirim.

toplu olarak giriş yaparsanız aynı bölükte hatta aynı yatakhanede olma şansınız var girişteki adam size memleketinizi sorucak mümkün oldugunca aynı memleketten olanları ayırıcak hepiniz angaralıyım demeyin farklı memleketler söyleyin ananızın babanız memleketini söyleyin biz böyle yaparak bi 5 arkadaş aynı mangada aynı yatakhanede takıldık arkadaş

• Merak ettiğim bir konuydu teşekkür.

tekmil verirken istediğimiz memleketi veya istediğimiz ismimizi söyleyebilir miyiz? Benim adım aşırı uzunda
  • Bileti kestirdik hadi hayırlısı.
  • buberk B kullanıcısına yanıt
    o girişteki sizi grup grup ayıran asker için ne memleket söylediginiz önemli değil onun olayı cok fazla gruplasma olmasın diye aynı memleketten olanları ayırmak sadece sonrasında önemli olabilir hiç 3 isimli veya uzun isimli arkadaşım yoktu sanırım sadece ilk ismini ve soyismini söylemen yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 14 Aralık 2014; 23:58:58 >
  • acemiliğimi bugün bitirip evime gelmiş bulunuyorum.
    -tek söyleyebileceğim çok ÇOOOOOOOOOOKKKKKK soğuk ve çözümü yok ellerinizi ve ayaklarınızı hissetmeyeceksiniz en azından benim gittigim 17 aralık 9 ocak aralığı cehennemdi ayaklarımın kangren olacağını çok düşündüm acıyı tahmin edemezssiniz
    -ve hastalık %99 herkes deli gibi öksürüyo ilaç faydasız balğam tükürülmeyen tek karışı yoktur burdurun gelir gelmez doktora gittim ciğerler pert olmuş dikkat edin.
    -hırsızlık 360 kişide ufak tefek şeyler 1-2 vukuat oldu
    -kahvaltı daki 1 bardak dışında tek bardak sıcak içecek bulmak neredeyse imkansız
    -içecek su bulmak zor
    -alacağınız herşey için çok sıra sıra beklemelisiniz o sırada size verilen zaman tükenir alamazssınız.
    -telefon kartını dışardan bolca alın
    -traş malzemelerinizi mutlaka alın havlu alın
    -krem alın çeşitli tiplerde
    -duş olayı zor
    -komutanlar gayet iyi kısa dönem için böyle en azından.
    sonuç olarak SOĞUK VE HASTALIK ÇEKİLMEZDİ
    NOT:Aşılama berbat kendinize dikkat edin.

• Dün eve geldim..Burdur çok soguktu... 3-8 olan varsa beni tanır mutlaka...3-8 olan iletişime geçsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

acemiliğimi bugün bitirip evime gelmiş bulunuyorum.
    -tek söyleyebileceğim çok ÇOOOOOOOOOOKKKKKK soğuk ve çözümü yok ellerinizi ve ayaklarınızı hissetmeyeceksiniz en azından benim gittigim 17 aralık 9 ocak aralığı cehennemdi ayaklarımın kangren olacağını çok düşündüm acıyı tahmin edemezssiniz
    -ve hastalık %99 herkes deli gibi öksürüyo ilaç faydasız balğam tükürülmeyen tek karışı yoktur burdurun gelir gelmez doktora gittim ciğerler pert olmuş dikkat edin.
    -hırsızlık 360 kişide ufak tefek şeyler 1-2 vukuat oldu
    -kahvaltı daki 1 bardak dışında tek bardak sıcak içecek bulmak neredeyse imkansız
    -içecek su bulmak zor
    -alacağınız herşey için çok sıra sıra beklemelisiniz o sırada size verilen zaman tükenir alamazssınız.
    -telefon kartını dışardan bolca alın
    -traş malzemelerinizi mutlaka alın havlu alın
    -krem alın çeşitli tiplerde
    -duş olayı zor
    -komutanlar gayet iyi kısa dönem için böyle en azından.
    sonuç olarak SOĞUK VE HASTALIK ÇEKİLMEZDİ
    NOT:Aşılama berbat kendinize dikkat edin.

abi hepsine teker teker imzamı atıyorum bende.

• 19 Haziranda Burdurda Görüşürüz İnşallah :D
  • Slm arkadaslar rabbim nasip edeerse. 04/05/2016 tarihinde ordayim aceemmi birlimm buraya cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chyborg06

Slm arkadaslar rabbim nasip edeerse. 04/05/2016 tarihinde ordayim aceemmi birlimm buraya cikti

burdur da yaptım acemiliğimi orada yaşadıklarımı bi bloğa yazdım okumak isteyenler buyursun

burdurveantalyaaskerligim.blogspot.com.tr
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.