Şimdi Ara

3 ÜNCÜ P.EĞT.TUG. 58 İNCİ P.EĞT.A.K.LIĞI / BURDUR - 357. DÖNEM (KASIM 2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam. Burdur da tanısırz kısmet olursa usta birliginde beraberiz o zaman
  • İnsallah dostum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Kasımda Burdurdayım Allahın izni ile...
  • 1. grup ile giden arkadaşlar fırsat bulabilirlerse tavsiye ve önerilere açığız.
  • Bugün yeminimizi ettik cok şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: Biutiful

Bugün yeminimizi ettik cok şükür

Hayırlı olsun dostum
    İçerisi hakkında biraz bilgi verir misin?
    Ne getirmeli ne getirmemeli gibi ? Ya da getirdiklerimizi içeri alıyorlar mı vs. vs.
  • maniavolkan kullanıcısına yanıt
    Cok öksürük tuttu bizi havası sıkıntı buranin ilacini hazırla öyle gel revir sikintisi var herkesi revire gondermiyorlar koca kislada 1 doktor var cunku . Esya olarak tras takimini al digerleri kantinde satiliyor ne varsa sira beklemeyede alis kardesm bunlarin disinda rahat ge cirilcek bir yer .

• Aralık'ta gideceklere geçmiş olsun
    Dönem sonu kontrol teftiş var
    Yalatırlar heryeri size.. Biraz şanssızsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

4 Kasımda Burdurdayım Allahın izni ile...

Gökhan ile aynı koğuştaydık
    Tesadüfün bu kadarı :)
    Ben 1300 deydim Gökhan da 1400 ün başlarındaydı
    Aynı koğuşta beraber kaldık :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

4 Kasımda Burdurdayım Allahın izni ile...

Gökhan ile aynı koğuştaydık
    Tesadüfün bu kadarı :)
    Ben 1300 deydim Gökhan da 1400 ün başlarındaydı
    Aynı koğuşta beraber kaldık :-)

Bir yerde tüm koğuş, tüm alay öksürür mü hocam enteresan bir yerdi seninle tanışmak güzeldi :)

Aralıkta gidecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum çok soğuk olacağını tahmin ediyorum biz 1 hafta soğuğunu çektik zor gerçekten. 4. bölüğe düşerseniz Ömer Faruk ve İdris Uzmana ve Astsubay Murat Kıyak'a selamımızı söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 29 Kasım 2014; 11:30:05 >

• maniavolkan kullanıcısına yanıt
    içeri girerken sizi aramıyorlar sadece kesici delici varmı diye soruyorlar o kadar

1ci ihtiyac telefon şarj cihazi ve yedek batarya :D yani ben pişman oldum getirmediğime kogusta 10 kişide telefon vardı ben ise ankesörlüde sıra bekliyodum ortalık yerde oynamadıkca telefonla sorun yok yoksa cezası var ilk seferde 7 gün 2ci seferde 14 gün uzuyormus askerligimiz üstegmen abimizin dediğine göre

içeride ilaç sıkıntı ve burdurun havası berbat arkadaşlarında dediği gibi herkez hasta öksürüyor bizi öksürüyoruz diye azarlayan yarbay[bölük komutanımız] bizimle beraber kendiside hasta oldu :D o yüzden tylolhot gripin vermidon majezik gibi ilacları götürün ve kontrolde bu ilacları göstermeyin yoksa alırlar size dandik bi agrı kesici verirler hasta deilseniz onuda vermezler arkadaşın dişi agrıyordu apse ilacini ilk muayenede verdi 1 hafta alamadı diş agrısında söve söve askerlikten soguttu bizi o yüzden hasta olmamaya bakın yoksa 7 gün revir beklersiniz revir cok sıkıntı 5 binden fazla asker vardı burdurda ve 1 tane doktor yüz başı kendisi sizi konuşturmaz sadece soru sorar ve cevap ister net olmazsanız agzınızda gevelerseniz diceginizi resmen sizi siktir eder arada devlet hastanesinden takviye gelir 1 doktor daha olur ha birde komutan bazen revire cıkıcakları eler o yüzden bogazım agrıyo karnım agırıyo demeyin direk eler sizi daha saglam seyler söylemeniz gerekiyo
    ben 3gün revire cıkıp 2 gün doktorla görüşemedim ancak iyi oldu saat öğle 2den aksam 5 6 ya kadar oturdum 2 günde güzel bi dinlendim :D

duş sıkıntı toplu duşlara katılmanızı önermem sogukta sıra bekleyip max 7 dkda duş alp tekrardan dışarı cıkıyosunuz ve kesin hastasınız en iyisi sabah ihtiyac banyosuna kalkmak uykuya kıyıp sabah iyi giyinip 4,30 gibi kalkip hazirlanip hızlıca duşa gidersiniz 5de duş acılır istediginiz gibi dus alırsınız iştimaya rahatca yetişirsiniz

burdura giderken traş olup öyle gidin derim yoksa içerdeki berberimsi kuaförümsü adamlara kalırsınız resmen eşek traşı yapıyorlar nizamiyeye girmeden bi 2 numara yaparsanız 3 haftayı cok rahat cıkarır saclarınız ve faullerde önemli kulak memesinden aşşagıya olmasın yoksa o berberlerin eline düşüyosunuz

Kendi terliğinizi götürün [askeriyede verilen terlikler hepsi aynı olduğu için paso karısıyor çöpe gidiyor yada yer değiştiriyor :P] ve kesinlikle sağlam kilitler götürün kantinden aldıgınız kilitler birbirlerini acıyorlar genelde ve patlatıyorlar kilitleri botlarınızı traş çantanızı vs patlatıyorlar hep

İyi bi deodorant ve parfüm götürün

horultudan uyuyamıyorsanız kulak tıkaçı alın askeriyenin verdikleri işe yaramıyor ve kendinizde horluyosanız breathe right götürün çok horlayan arkadaşlarınıza da verin bol bol dua alırsınız koguştan :P

karsılayabilirsiniz şu cepli boxer ve atletlerden alın cok işe yarıyorlar bizim koğuşta adamın boynundan cüzdanın ipini keserek caldılar hırsız ugursuz bol binbirtürlü insan var

diğer bütün ihtiyaclarınızı kantinden

• Dostum cevap icin tesekkurler. Iceride bize ne veriliyor ve kac tane. Cok esya goturunce de alamiyormussun diyorlar. Ne kadar esya goturmeli ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maniavolkan

Dostum cevap icin tesekkurler. Iceride bize ne veriliyor ve kac tane. Cok esya goturunce de alamiyormussun diyorlar. Ne kadar esya goturmeli ?

gerekli olan herşeyi veriyorlar ancak adet belirtemem cok bize bi eldiven birde bere vermediler geri kalan herşeyi askeriyeden verdiler eldiven ve bereyi kantinden satın aldım alt üst 1 set içlik verdiler tabi yetmedi 2 set daha aldım çünkü terden leş gibi kokuyorlar max 5 gün giyebildim sonra onları yıkatma şansın olmadıgından atmak zorunda kalıyosun sonra verdikleri pijama hademe önlüğü gibi bişey ve ince bizim koguşta kaloriferler yanmıyordu arızalıydı millet geceleri dondu adam gibi pijama götürürseniz işe yarar birde traş setinizi götürseniz kafi geri kalan herşeyi askeriye veriyor çok götürmemek lazm yoksa geri tasırken büyük iskence cekiyosun ailen gelip seni almıcaksa bosuna hammallık yapicaksın kamuflajların agırlıgı bile yetiyor yani o yüzden tekerlekli canta götür

• 19 Aralık katılış tarihim. Başka kimler var 2. grup ?
  • Acemiligi agustosta burada yaptim tozdan rezil olmustum bu mevsimde toz olmaz heralde sanslisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz17

19 Aralık katılış tarihim. Başka kimler var 2. grup ?

19 aralik benimde hayirli olsun artik :)

• beyler katılma tarihinden bir gün önce gitsek sorun çıkar mı? bilgisi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007anil

beyler katılma tarihinden bir gün önce gitsek sorun çıkar mı? bilgisi olan var mı bu konuda?

19 aralık benimde sanırsam antalyalısın neresinden istersen pmden mesaj at konusalım bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007anil

beyler katılma tarihinden bir gün önce gitsek sorun çıkar mı? bilgisi olan var mı bu konuda?

sorun cıkmaz ama pek bi işinede yaramaz orda fazladan kalmak
  • 8 günümüz kaldı. 19unda sabah burdur'da olacağım kısmetse.Usta birliğide Burdur'a çıkan arkadaşlar var mı bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 11 Aralık 2014; 3:27:01 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.