Şimdi Ara

3 Üniversite hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dokuz eylul, Ege vede Sakarya üniversiteleri hakkında bilgi alabilirmiyim-kampuse ulasımı, yurtları, sosyal yasamı, egitimi, yerel halkın davranışı,alışveriş merkezleri,öğrenci kulüpleri hakkında özelliklede makine mühendisliği hakkinda detaylı bilgi verebilecek varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcn0 -- 20 Şubat 2014; 19:43:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xzbit

DEU makinadayım ben kimse beni uyarmadı akıl vermedi deu yazarken itten pişmanım sende ben ve diğerleri gibi pişman olma onun için sakın gelme DEU PİŞMANLIKTIR!!!

Tesekkur ederim. Neden pişmansın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozcn0 kullanıcısına yanıt
    yazdığın 3 üniversiteden bence en iyi olanı ege .. dokuz eylül dağ başında bir yerde, sakarya üniversitesi hakkında bir şey söyliyemeyeceğim aama ege üniversitesinden iyi olamaz. benim sana tavsiyem yazmadan önce git gör ve üniversitenin bulunduğu şehri iyice araştır @ozcn0
  • diğer arkadaşların dediği gibi kesinlikle kampüsü gidip görmelisin ve tercih dönemi sakin kalmalısın sürekli aklını karışıtıracak şeyler düşüneceksin ve bu düşünceler seni gerçekten uzaklaştırmaya başlayacak ama tercih edeceğin yerleri görme şansın olursa doğru kararı verme olasılığın daha yüksek olur
  • Teşekkür ederim. Üniversite ziyareti zor görünüyor. Ordan burdan anladığıma göre deü egitimi iyi diyorlar egeyede ortam iyi diyorlar.Siteye bakıyorum deudaki prof sayısı egeye gore daha az. Aklıma gelense deudaki öğretmenlerin daha cok kastırdıkları. Ve egede bazı ders kitapları ituyle aynıymış.Aynı zamanda türkiyedeki iyi mühendis cikaran üniversiteler icinde ege ilk 5 te. Suanda ege düsünüyorum ama ege olmazsa deu düsünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcn0 -- 22 Şubat 2014; 12:17:33 >
  • bende DEÜdeyim, DEÜ Buca'da ki Buca'da neredeyse hiçbir şey yok sinema bile yok sinema için Şirinyer'e gitmen lazım.Konak'a ulaşmak bazen 1.5 saat alıyor sokaklar dar ve trafik çok.Metroya benzeyen bir sistem var İZBAN, ona ulaşmak için bile Şirinyer'e gitmen lazım,Dokuzçeşmeler biraz daha Buca'nın içine yakın ama Tınaztepe toptan bayırın başında kalıyor.EGE ÜNİ. çok iyi yerde hemen ilerisi metro,şehirleşme çok iyi,okulun yakınlarında Büyük Park,Küçük Park,Forum İzmir var.Ayriyetten İzmirin içinde yağmur atıştırsa Buca'da sel oluyor.
  • Peki deu nun yurt durumu nasıl?Egede öğrenci koyu iyi diyorlar oradada bazi bloklarda sicak su elektrik internet kesilmeleri sık oluyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozcn0 kullanıcısına yanıt
    Devlet yurdu uzakta ama okulun kendi yurtları var,onlarda neye dokunsan elinde kalıyormuş öyle söyleniyor.Özel yurtlar 500 den başlar Buca'da.Evde kalmak istersen 1+1 evler 550 den başlar ama doğalgaz yok doğalgaz olduğunda kafadan 750 TL'ye çıkıyor.
  • Ege Üniversitesi ile diğer iki üniversiteyi kıyaslamanız bile hata.Ege üniversitesinin kampüsü süper,ulaşımı mükemmel,ortamı harika:)Kısa ve net.Havası bile başka.Diğer üniversitelerle sakın aklınızı kurcalamayın.
  • Ege iyi bakacaz artık
    Peki marmara ve kocaeli üniversiteleri nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcn0 -- 23 Şubat 2014; 22:27:30 >
  • Öğrenci köyünde kesinti oluyor evet,bunu yapmalarının sebebi çok uzun süredir öğrenci köyünde kalan öğrencileri bıktırıp yeni öğrencilere yer açmak.Size şunu söylüyorum:Şehir güzelliği,merkezilik,eğitim kalitesi bu üçünün aynı anda bulunduğu nadir üniversitelerdendir Ege.Ne zaman İzmir'e arkadaşlarımın yanına gitsem,Ege hep ukte olarak kalmıştır içimde.Kendi üniversitemden soğumama sebeptir(İstanbul Üni).Kampüsün yakınındaki mekanlar,sahil yeter de artar bile.Maddi durumunuz yeterliyse direk Ege.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.