Şimdi Ara

3. ÜNİVERSİTE İÇİN SINAVA HAZIRLIK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22 yaşındayım. 4 yil once yurtdışında üniversiteye başladım. Bazı maddi sorunlar üzerine manevi sorunlar eklenince 2. yılın sonunda dönmek zorunda kaldım. Dönmek benim icin kolay olmadı. Etrafımdaki herkes başarısız olduğumdan bahsetti ama okulla ilgili bi sorunum hic olmadi. Onlar konuştukça ben sustum. Aylarca kimse bana neden döndüğümu sormasin diye dışarı çıkamadım. Kısacası dönmek beni çok etkiledi fakat yapacak bir şey yoktu. Bir dersaneye kaydolup sınava hazırlanmaya başladım. Ozel bi universitenin tam burslu ingilizce isletme bölümüne yerlestim. Yurtdisinda da uluslararası isletme okuyordum. Bu sene ilk senem bitti fakat ben hukuk icin tekrar sinava hazırlanmak istiyorum. Okula devam ederken hazirlanacagim icin ailem bu kararima pek bir sey demedi. Tekrar okulu bırakmam söz konusu değil. Yaşıtlarım bu sene mezun olurken her şeye yeniden başlamak gözümü korkutsa da kararım baskın çıktı.Zaten ben de yazın başında çalışmaya başladım.Umarım bir sene sonra bu yazımı hedeflerime ulaşmış olarak editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.