Arkadaşlar bi ara duymuştum +3 üzeri uniq itemlerin kullanılması yasak ban sebebidir diye. Bunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Bende +7 scorpion bow var kullansam acaba böyle bişey olurmu yardımcı olurmusunuz
ya manyak manyak konuşma abicim olurmu öyle bişey ben de +7 hb wardı arest te 4 sene kullandım priest le hiç bişe olmadı yani bunu kim söylemişse yesin o kişi yalan söyledigin den
heryere açmanmı lazım bu konuyu +3 üstü unique takılar yasak sadece
Aynı konuyu iki kere açmanın anlamı ne
+3 ustu uniq takı takmak sebebidir
+3 takılarda serberst hale geldi diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum fazlaa
Madem +3 ustu unique takı ban sebebi niye yapıyolar o zaman +10 item gibi +3 un ustune basılmasın unique takılar..
ne banı yaw sacmalamayın sadece dupe den banlanırsa yapan anca oyle yoksa banlanmazısn
bende bir sürü var banlancammı simdi? satım o saman hemen
Hadi ya bilmiyodum bende
quote:
Orjinalden alıntı: neptys
ya manyak manyak konuşma abicim olurmu öyle bişey ben de +7 hb wardı arest te 4 sene kullandım priest le hiç bişe olmadı yani bunu kim söylemişse yesin o kişi yalan söyledigin den
Knight 4 sene önce var mıydı yaww
quote:
Orjinalden alıntı: XxXsosyalXxX
Arkadaşlar bi ara duymuştum +3 üzeri uniq itemlerin kullanılması yasak ban sebebidir diye. Bunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba. Bende +7 scorpion bow var kullansam acaba böyle bişey olurmu yardımcı olurmusunuz
ole bişey warsa nie +8 e kadar upg. hakkı werilmiş, biraz kafanızı çalıştırın! Boş şeylere inanmayın
hurafe bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: OnlyShamaN
quote:
Orjinalden alıntı: neptys
Knight 4 sene önce var mıydı yaww
tabiki 4 senedir var
bundan once +3 unique takılar bulundurmak ban sebebiydi şimdi ise izin verılıyor bunla ilgili yazıyı bulabilirsem eklicem
illa güldürceksiniz adamı
Hiç bişeycik olmaz
alakası yok bende +3 rogue earning vardı 1 yıl kullandım bişe olmadı
quote:
Orjinalden alıntı: Blackeaggle
heryere açmanmı lazım bu konuyu +3 üstü unique takılar yasak sadece
quote:
Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT
illa güldürceksiniz adamı
+1
bişey olmaz.bizim oradaki cafedeki adamlarda +7 cs felan var onlar neden banlanmıyor.