Şimdi Ara

+3 üstü iniq itemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi ara duymuştum +3 üzeri uniq itemlerin kullanılması yasak ban sebebidir diye. Bunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba.
    Bende +7 scorpion bow var kullansam acaba böyle bişey olurmu yardımcı olurmusunuz

• ya manyak manyak konuşma abicim olurmu öyle bişey ben de +7 hb wardı arest te 4 sene kullandım priest le hiç bişe olmadı yani bunu kim söylemişse yesin o kişi yalan söyledigin den

• heryere açmanmı lazım bu konuyu
    +3 üstü unique takılar yasak sadece
  • Aynı konuyu iki kere açmanın anlamı ne
  • +3 ustu uniq takı takmak sebebidir
  • +3 takılarda serberst hale geldi diye duymuştum ama doğrumu bilmiyorum fazlaa
  • Madem +3 ustu unique takı ban sebebi niye yapıyolar o zaman +10 item gibi +3 un ustune basılmasın unique takılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    18 yıl önce açıldı
    JAVANA +8 ve LUPUS +6
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne banı yaw sacmalamayın sadece dupe den banlanırsa yapan anca oyle yoksa banlanmazısn
  • bende bir sürü var banlancammı simdi?
    satım o saman hemen
  • Hadi ya bilmiyodum bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: neptys

ya manyak manyak konuşma abicim olurmu öyle bişey ben de +7 hb wardı arest te 4 sene kullandım priest le hiç bişe olmadı yani bunu kim söylemişse yesin o kişi yalan söyledigin den

Knight 4 sene önce var mıydı yaww

• quote:

Orjinalden alıntı: XxXsosyalXxX

Arkadaşlar bi ara duymuştum +3 üzeri uniq itemlerin kullanılması yasak ban sebebidir diye. Bunun doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı acaba.
    Bende +7 scorpion bow var kullansam acaba böyle bişey olurmu yardımcı olurmusunuz

ole bişey warsa nie +8 e kadar upg. hakkı werilmiş, biraz kafanızı çalıştırın! Boş şeylere inanmayın
  • hurafe bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyShamaN

quote:

Orjinalden alıntı: neptys

ya manyak manyak konuşma abicim olurmu öyle bişey ben de +7 hb wardı arest te 4 sene kullandım priest le hiç bişe olmadı yani bunu kim söylemişse yesin o kişi yalan söyledigin den

Knight 4 sene önce var mıydı yaww

tabiki 4 senedir var

• bundan once +3 unique takılar bulundurmak ban sebebiydi şimdi ise izin verılıyor bunla ilgili yazıyı bulabilirsem eklicem
  • illa güldürceksiniz adamı
  • Hiç bişeycik olmaz
  • alakası yok bende +3 rogue earning vardı 1 yıl kullandım bişe olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: Blackeaggle

heryere açmanmı lazım bu konuyu
    +3 üstü unique takılar yasak sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

illa güldürceksiniz adamı

+1
  • bişey olmaz.bizim oradaki cafedeki adamlarda +7 cs felan var onlar neden banlanmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.