Normalde bu işlem serviste ne kadar? Bilgisi olan yazabilir mi? Uygun mu fiyat? Geçen sene 240 TL'ye yaptırmıştım sanayide filtrelerin değişimi ve yağ değişimini.Bakım km'si yaklaştı aracımın.
Açamayanlar için link içeriği: 3 yaş üstü 1.3 motor otomobiliniz için yağ, yağ filtresi değişimi ve işçilik içeren Yağ Bakım Paketi 159 TL + KDV; yağ, polen, yakıt ve hava filtrelerinin değişimi, yağ değişimi ve işçilikten oluşan Motor Bakım Paketi 349 TL + KDV! Ayrıca 1,4 ve 1,6 motor seçenekleri için avantajlı bakım paketleri servislerimizde sizleri bekliyor! 4-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fiat yetkili servislerinde, 3 yaş üstü 1.3 motor araçlarda geçerlidir. Model bazlı fiyat değişikliği olabilir. Farklı motor seçeneklerindeki bakım paketleri için Fiat yetkili servislerine başvurunuz.
Araba satamayınca mecbur servise, satış sonrası geçirmece hizmetlerine ağırlık verecek firmalar. Adamlar ekmeklerinin peşinde.
Ben kendim herşeyini değiştiriyorum.Bakım paketlerini başlarına çalsınlar.Motor arızası,abs ya da başka uğraştırıcı arıza için gitsek yüzümüze bakmazlar ya da tonla para isterler.Tabi yağı filtreyi değiştirmek işlerine geliyor.
Hersene oluyo bu kampanya. Yarın bende bakım için gidicem servise.
zotacing
kullanıcısına yanıt
Hocam geçen sene 240 TL'ye yaptırdım sanayide. Değişim yapalı bu ay sonu 1 sene olacak. 8 bin km yaptım. Yağın değişimi sene dolunca yapılması gerekiyor bildiğim kadarıyla.Bu sene yağı kendim alıp gidecektim.Yağ fiyat fakından dolayı 300 TL yapacaktı başka zam yoksa parçalara. Servise gidip yaptırmak mantıklı geliyor şu anda.