Bildirim
3 yasinda cocuga tablet? Butce 1000 tl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 yaşında ki çocuk tabletten ne anlar merak ettim -
Bence o çocuğa oyuncak alın -
quote:
Orijinalden alıntı: ecivicivogke
3 yaşında ki çocuk tabletten ne anlar merak ettim
Oyle bir oynar kii
Ama ben tavsiye etmiyorum
En az yasinin 12-13 olmasi taraftariyim
-
iPad mini uygun olur bence. Retinaya falan gerek yok. Güzel bir kılıf ve ekran filmi taktırırsın yeterli olur. 600-650 tl ya halledersin.
Benim de ikizler var. 3,5 yaşındalar. Yaşlarına uygun çok güzel oyunlar var. Ucuz Çin işi tablet hiç kullanmadım ama ipad'deki yaşa uygun oyun bolluğunu ve kalitesini bulabileceğini sanmıyorum. -
O yaştaki birey sadece oyun ıynacağından iOS uygun olur,çocuklar için katagori var bende kuzenlerim için oyun indirmiştim ordan. -
Hocam bence daha 3 yasindaki cocuga gerek yok cunku aldiginizda ona bagimli bi hale gelecek onsuz yapmayacak. Surekli isteyecek gözlerine de zarar hem. Yanlis anlamayin iyiligi icin diyorum. Ama alacaksaniz ipad alin -
Bence iPad Air veya Mini retina iyi bir tercih olur. Hem uygumalar açısından hem de ekran kalitesi açısından.quote:
Orijinalden alıntı: Overlord15
Hocam bence daha 3 yasindaki cocuga gerek yok cunku aldiginizda ona bagimli bi hale gelecek onsuz yapmayacak. Surekli isteyecek gözlerine de zarar hem. Yanlis anlamayin iyiligi icin diyorum. Ama alacaksaniz ipad alin -
iPad Alın. Çocuklar için çok güzel eğitici,eğlenceli uygulamalar var App Store'da.quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Bence iPad Air veya Mini retina iyi bir tercih olur. Hem uygumalar açısından hem de ekran kalitesi açısından.
Alıntıları Göster -
ipad 4 alin kasa cok sağlam. -
Tabletler 0-7 yas grubunda ki cocuklarin zeka gelisimini etkiler olumsuz da etkilemez olumluda etkilemez sabit stabil birakir bu da seni ugrastirir,fiyat seviyen isterse 3000 lira olsun tablet tablettir ve bu cocugun dis dunya ile olan iliskisini keser. -
Benim küçük olduğum zamanlarda Fifa 98 vardı oynamak için kafayı yerdim. Babam ödevlerimi bitirmem şartıyla günde 1 saat oynamama izin verirdi sonra gelir bilgisayarı kapatırdı. O zamanlar şikayet ederdim ama şimdi bilinçli bir babam olduğu için şanslı olduğumu anlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: memedince
Evet arkadaslar erkek cocuk ve cok yaramaz..tablet cami saglam olmali..basit cin mali mi alayim yoksa paraya kiyip ipad air mi alayim? var mi tavsiyeniz?
Çocuk yaramaz çünkü her şeyi merak ediyor. Sizin elinizden telefon düşmediği için çocuk ta sizin kullandığınız cihazlara ilgi duyuyor. Sırf çocuk yaramazlık yapmasın, kendisi bişeylerle uğraşsın diye çocuğa tablet alırsanız o çocuktan hayır beklemeyin. Çocuğun hayal gücü olmayacak, üretkenlik olmayacak, oyunda olanları gerçek hayatta var sanacak.
Çocuğa tablet verip koltuğun üstünde sessizce otursun diye yaptıysanız, neden yaptınız kardeşim.
Bakamayacaksanız ben çocuğunuza bakmaya talibim. -
O yaştaki çocuk için alma kardeşim.Radrasyonu geçtim dünya ile ilişkiyi keser ama alacaksan iPad mini. -
Hocam konu başlığını "Çocuğum büyüdüğünde 5 numara Şişe dipi gözlük takmasını istiyorum hangi tableti alayım " olarak değiştirin bence. He yok ben kendime alıcam oğlum bazen vericem diyorsanız ipad mini2 alın ama 3 yaşındaki çocuğa o yaşta tablet almak bence dövmekten daha beter bu benim düşüncem o da sizin düşünceniz saygı duyarım Çocuğunuz da ilerleyen zamanlar böyle bişi olurhttp://m.youtube.com/watch?v=4xDRdTwHz8I
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 16 Kasım 2014; 17:15:30 > -
İpad 4 al air sağlam değil -
Çocugun motor becrilerinin gelismesi gerektigi yasta ipad almak ... elini kolunu kirmaktan farki yok bence .. -
3 yaşındaki bebeye tablet almayı düşünen ve sunu al bunu al diye tavsiye veren insanlar var. -
Ben eve aldım dursun bir kenarda diye. 18 aylık çocuk 2 gün içinde pert etti cihazı. Ben kesinlikle önermiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karantina61 -- 16 Kasım 2014; 17:37:34 > -
3 yaşında çocuk der ve susar bunu yazan babanın aklından da şüphe duyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 16 Kasım 2014; 17:54:54 >
Benzer içerikler
- ipad etkin değil itunes"a bağlanın
- apple pencil ucu ne kadar gidiyor
- apk ios dönüştürücü
- ipad mi macbook mu
- apple pencil tutukluk yapıyor
- en iyi tablet
- iphone se 2025
- ipad mi macbook mu
- dünyanın en pahalı tableti
- parolalar iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X