Şimdi Ara

3 yasinda cocuga tablet? Butce 1000 tl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yaşındaki bebeye tablet.
    Bi git Allah aşkına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 6 7 ye giden çocukların tableti yok ne diyorsunuz siz

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalumEvinYeriniSoranAdam -- 16 Kasım 2014; 17:52:34 >
  • 3 yaşında çocuğa tablet düşünen ebeveyn kaç yaşında (Zeka yaşı)
  • Çocukları arkadaşlar kültürüne alıştırmak daha doğru. 3 yaşında teknolojiye Bağımlı hale gelmesinler ebeveynleri gibi. Çocukluğunun tadını parkta arkadaşlarıyla oyun oynarak, eğlenceli somut oyunlar oynayarak, kağıtları karalayarak, resimler yapmaya çalışarak geçirsin. Bilinçlensin öyle teknoloji ile yüzleşsin. Gerçi günümüzde kaçınılmaz ama bu durum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yaşında tablet
    Pardon ama herkes sizi lar

• 1000 tl ye gidin oyuncak alın. Yaşına uygun olabldigince çeşitli oyuncak alın.
  • Sizin yerinizde olsam o parayı yatırım hesabına aktarır çocuğun gelecekteki masrafları için harcardım. Çocuk büyüyene kadar üzerine azar azar ekler ve koleje gönderirdim.

• Çin malı alınmaz tabi ki. 1.000 lira bütçenin tamamını kullanmak istiyorsanız iPad Air alın.

Küçük olsun derseniz iPad mini modeline bakın. Artan paraya da ekran filmi kaplatıp kılıf alırsınız.

Edit: 3 yaşındaki bebeğe tablet mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Caesar -- 16 Kasım 2014; 19:08:58 >
  • Sanırım arkadaş soruyu "İpad almak istiyorum, arada çocuğum da oynayacak. Ne tavsiye edersiniz?" diye sorsaydı kimse bu tepkileri vermeyecekti.

Çocuğuma ipad alacağım deyince herkes hayalinde gece gündüz ipad'te oyun oynayan bir çocuk canlandırıyor heralde...
  • 3 yaşındaki çocuğa tablet almak nasıl bir mantıktır.Çocukların yaramazlığı boş kalmalarından.Doğru bir şekilde ilgilenilse,enerjisi faydalı etkinliklere harcansa zaten başka birşeye gerek kalmayacak.Ama ne gerek var değil mi,çocuk bu zaten büyüyecek.Maksat millet çocuk büyüttü desin.
    Bu arada ilginizi çekmez ama ben yinede eski bir araştırmadan edinilen bir resmi paylaşmak istiyorum.

3 yasinda cocuga tablet? Butce 1000 tl?

• Ey guzel arkadaslarim kafayi mi yediniz? Cocuk ipadle fps oynamicak..zekasini gelistircek basit oyunlar, resim-boyama falan yapcak..bunlar da gunde 1 saati gecmicek..zaten bu durumu bir cocuk gelisim uzmanina da danistik.. o da onay verdi faydasi olacagini soyledi..

Lutfen daha dikkatli yorum yapin..

• quote:

Orijinalden alıntı: memedince

Ey guzel arkadaslarim kafayi mi yediniz? Cocuk ipadle fps oynamicak..zekasini gelistircek basit oyunlar, resim-boyama falan yapcak..bunlar da gunde 1 saati gecmicek..zaten bu durumu bir cocuk gelisim uzmanina da danistik.. o da onay verdi faydasi olacagini soyledi..

Lutfen daha dikkatli yorum yapin..

resim ve boyamayı resim defteri ve pastel boyalar ilede yapabilir hatta daha zevkli olur . 3 yaşındaki çocugu daha bu yaştan teknolojiye alıştırmanız onun için hiç iyi olmaz .
  • Yanlış bir adim kesinlikle

• Gereksiz bir olay onun yerine Lego alin zihni acilsin.

• şu haberi incelemenizi tavsiye ederim. teknolojinin, özellikle çok küçük yaştakiler için yararlı olduğundan o kadar emin olmamalıyız;

http://www.gazetevatan.com/sanem-altan-644984-yazar-yazisi-teknoloji-devleri-cocuklarini-teknolojik-olmayan-bir-okula-gonderiyor/
  • 3 yaşındaki bir çocuğa tablet almak çocuğa kötülük yapmaktır. Resim yapması için kalem kağıt verin, beraber eğitici oyunlar oynayın, küçük oyuncaklar var bilişsel gelişimini destekleyecek bunları alın. Biraz daha büyüdüğünde beraber yapboz yapın. Ona resim çizdirin, oyunlar oynayın. O çocuk gelişim uzmanına da söyleyin o diplomasını yırtsın.
    Her şeyi geçtim motor gelişimi açısından boyamayı eliyle yapması gerekirken tabletle yaptığı boyama ne tür bir fayda sağlayacak. Şuan sosyal duyarlılık adı altında bi çalışmaya dahilim. Okul öncesi çocuklarla çalışıyoruz. Yaptığımız şeyler hep analog döneme ait şeyler. Puzzle boyama hareketli oyunlar vb.
    Son olarak illaha da alıcam derseniz. İpad mini işinizi görecektir. Hem çok pahalı değil hemde ios oyun açısından epey zengin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 16 Kasım 2014; 20:32:24 >
  • iş arkadaşlarımın çoğunun ufaklıkları yazı yazmayı öğrenmeden videolar sayesinde ingilizce kelimeleri renkleri öğreniyor...
    elektronik ortamın gücü düzgün kullanılırsa gerçekten çok öğretici oluyor...
    ki emin olun işe de yarıyor..
    bence çok iyi bişey almayın çünkü illa ki ekran gidecek....
    şimdilik basit bir ciaz alın ekranı kırılınca üzülecek uzun süre yenisini almazsını sonra kıymetini anlar yenisi gelince hor kullanmaz...

bahsettiğim gibi 3 yaşında demeyin ama oyun ve eğlencenini dozunu kaçırmasına da izin vermeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekksl6 -- 16 Kasım 2014; 21:11:30 >
  • 3 yaşındaki çocuğa ipad alırsan 10 yaşına gelince ona ne alırsan al memnun edemiyeceksin..

• benim.kizimda 3,5 yasinda suan ipad kullaniyor kilif takildigi surece sikinti yok yaklasik 1,5 yasinda baslamisti bir ara elinden hic dusurmuyorda hatta saklamaya basladim. fakat suan bir sikinti yok illada ipad diye tutturmuyor .
    isin ozeti kontrol sizde oldugu surece problem yok .
    suna gelicem tavsiyem ipad mini retina uygun olur diye dusunuyorum birde saglam bir kilif ile kullanilirsa birsey olmaz .
    sunu gordum el kordinasyonu cok gelisti , bu bakimdanda tavsiye ederim. ama oncelikle kontrol sizde olsun .
    mumkunse sim kart takilan bur model olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.