Şimdi Ara

3 Yıl Aradan Sonra İlk Defa PSP'mi Açıyordum Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 3 yıl hatta belki biraz daha uzun süredir psp'mi ilk defa açıyorum.

Sormak istediğim şu ki ben psp'yi daha çok emülator olarak kullanacağım fakat tabi arada güzel psp oyunlarını da oynarım.
    Psp'nin içinde 3.90 M33-2 diye bir sürüm kalmış. Psp dünyasından o kadar uzağım ki bu versiyonu yükseltmem gerekir mi, yoksa bu versiyon bana yeter mi?
    Yükseltmek gerekirse hangi versiyona yükseltmeliyim, işlemler adına en ufak birşey hatırlamıyorum direkt bu versiyonun üstüne kurayım mı ve de nasıl yükseltilecek kılavuz kaynak gösterirseniz çok mutlu olurum.

• Şu aleti aldığıma bin pişmanım. Sadece God of War oynadım. Sonra bir daha yüzüne bakmadım. Birde orjinal olmayınca oyun da oynanmıyor. Verdiğim para yazık oldu. Nasıl degerlendiririm bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bir psp forumuna sorarak gerekli işlemleri yaptım versiyonu yükselttim. Alet aslında gerçekten mükemmel bir alet. Bir dönem artık oyun çıkmayınca açmamıştım ama oyun yelpazesi çok geniş. Sen de eğer benim gibi eski oyunları seviyorsan benim cihazı kullanma amacım emülatör olarak kullanmak olacak. PSP'nin emülatör kapasitesi çok yüksek bu binlerce hatta yüz binlerce oyun demek. Nes, snes, gameboylar, playstation1, bir çok makinanın emülatörü var.

Tabi psp için konuşursak. Sendeki psp vita ise onu bilmiyorum ama psp ise çok kolay bir iki işlemle versiyonu kırabilir istediğin psp oyununu veya emülatörle diğer cihaz oyunlarını oynarsın. Ben daha çok mario oynamak için kullanacağım bundan sonra yanımdan ayırmayı düşünmüyorum değerini sonradan anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Dostum bir psp forumuna sorarak gerekli işlemleri yaptım versiyonu yükselttim. Alet aslında gerçekten mükemmel bir alet. Bir dönem artık oyun çıkmayınca açmamıştım ama oyun yelpazesi çok geniş. Sen de eğer benim gibi eski oyunları seviyorsan benim cihazı kullanma amacım emülatör olarak kullanmak olacak. PSP'nin emülatör kapasitesi çok yüksek bu binlerce hatta yüz binlerce oyun demek. Nes, snes, gameboylar, playstation1, bir çok makinanın emülatörü var.

Tabi psp için konuşursak. Sendeki psp vita ise onu bilmiyorum ama psp ise çok kolay bir iki işlemle versiyonu kırabilir istediğin psp oyununu veya emülatörle diğer cihaz oyunlarını oynarsın. Ben daha çok mario oynamak için kullanacağım bundan sonra yanımdan ayırmayı düşünmüyorum değerini sonradan anladım.

Hocam böyle söyleyince bir heves geldi. Hadi hayırlısı. Konuya zaman bulduğumda tekrar yazacağım. Ben versiyon falan yenilerin kırılmıyor sanıyordum. Eğer FW kırılırsa zaten harika olur. Dediğim gibi zaman bulur bulmaz buraya yazacağım. Emülatör ve eski oyunlar konusunda zevklerimiz uyuşuyor. O konuda da yardımcı olabilirsen sevinirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 3 Şubat 2014; 7:38:37 >

• quote:

+18

Hocam System Software Version 6.39

Şimdi bana emülatör olarak kullanmak için ve version kırmak için ne yapmam gerek , yardımcı olur musunuz ?

• Evet insan bunların farkına varınca bir hevesleniyor :D Siz versiyonunuzu önce orijinal 6.60 yapıp daha sonra 6.60 PRO-C1 FIX3 yapacaksınız. Anlatımı şurada mevcut ama isterseniz yine bir de oraya üye olup bir sorun onların bilgisi benden çok daha fazla daha sağlıklı olur :D ben öyle yaptım. PSP modelime göre hangi versiyonu yüklemem gerektiğini öğrenince anlatımda yazanları bire bir yapınca oldu:D

http://www.mcpsp.com/hako-genis-custom-firmware-rehberi/1593-hako-dan-custom-firmware-genis-rehberi.html

• quote:

Evet insan bunların farkına varınca bir hevesleniyor :D Siz versiyonunuzu önce orijinal 6.60 yapıp daha sonra 6.60 PRO-C1 FIX3 yapacaksınız. Anlatımı şurada mevcut ama isterseniz yine bir de oraya üye olup bir sorun onların bilgisi benden çok daha fazla daha sağlıklı olur :D ben öyle yaptım. PSP modelime göre hangi versiyonu yüklemem gerektiğini öğrenince anlatımda yazanları bire bir yapınca oldu:D

http://www.mcpsp.com/hako-genis-custom-firmware-rehberi/1593-hako-dan-custom-firmware-genis-rehberi.html

Eyvallah hocam çok sağolasın. Ama şaşırmadım da değil bu zamanda hala aktif psp forumu bulunmasına. Bu tarz fw işlerine telefondan falan alışığım. Herhalde yaparım. Teşekkür ederim. Yalnız son birşey sorayım ; mesela mario oynayacağım dediniz ya. Bunu aynı eski atarilerde oynadığımız tarzda mı oynayacağız yoksa bunlarda ( emülatör oyunlarında) daha farklı mı oluyor ? Orjinalden farklı mı değil mi yani onu soruyorum karışık yazdım biraz ama..

• Birde şimdi ayrıntılı baktım da sanırım psp açılıp kapanınca geri normale dönüyormuş falan. Yani benim model için kalıcı cfw yok.

Neyse olsun onunla da idare ederim. Yeterki bi doya doya oynayalım.

• Emülatörler arasında bizim eski atari yani orijinal ismiyle NES de var ama onu oynamayacağım artık sıkıldım ondan :D

Bu psp'ye emülatörü olan cihazların listesi:http://wiki.gbatemp.net/wiki/Emulation_on_PSP

Burada;
    Nintendo Entertainment System (NES)
    Super Nintendo (SNES)
    Nintendo 64
    Nintendo DS
    Nintendo Gameboy and Gameboy Color
    Nintendo Gameboy Advance
    Cihazları nintendo cihazları olduğu için fazlasıyla ve çok daha gelişmiş mario'lar var :D Burada NES ile Gameboy ve Gameboy Color hariç diğer makinaların Mariolarını oynayacağım, SNES ile başladım bile:D

• quote:

Emülatörler arasında bizim eski atari yani orijinal ismiyle NES de var ama onu oynamayacağım artık sıkıldım ondan :D

Bu psp'ye emülatörü olan cihazların listesi:http://wiki.gbatemp.net/wiki/Emulation_on_PSP

Burada;
    Nintendo Entertainment System (NES)
    Super Nintendo (SNES)
    Nintendo 64
    Nintendo DS
    Nintendo Gameboy and Gameboy Color
    Nintendo Gameboy Advance
    Cihazları nintendo cihazları olduğu için fazlasıyla ve çok daha gelişmiş mario'lar var :D Burada NES ile Gameboy ve Gameboy Color hariç diğer makinaların Mariolarını oynayacağım, SNES ile başladım bile:D

Baya genişmiş. Buradan çok oyun çıkar

Yalnız nereden buluyorsunuz bu oyunları pm atar mısınız.

• hocam google yazarsan psp versiyon 6.60 a yükselt diye halledersin basit bir işlem zaten
  • Teşekkür ederim bir psp forumu sayesinde halletim ilginiz için çok sağolun:)
  • quote:

Teşekkür ederim bir psp forumu sayesinde halletim ilginiz için çok sağolun:)

ben teşekkür ederim,sevindim halletmenize
  • Ben psp almayı düşünüyorum, vita haricinde hangi versiyonu almalıyım, ve de diğerlerinde joystick varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Ben psp almayı düşünüyorum, vita haricinde hangi versiyonu almalıyım, ve de diğerlerinde joystick varmı?

Psp değil de 3DS falan düşünebilirsin bence.

• 6.20 tnd hen versionundayim nasil herhangi bor emulatoru yuklerim ps1 emulatoru var mi? ayrinti lutfen.

• eski psp kurtlarına sorum olucak !!! psp de nintendonun melal slug .pokemon. mario .vb nıntendo fenomenlerinin oyunlarını oynama imkanımız var mı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

eski psp kurtlarına sorum olucak !!! psp de nintendonun melal slug .pokemon. mario .vb nıntendo fenomenlerinin oyunlarını oynama imkanımız var mı ???

hepsini emulatör sayesinde oynatıyo.Konuda ilgili link verilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

eski psp kurtlarına sorum olucak !!! psp de nintendonun melal slug .pokemon. mario .vb nıntendo fenomenlerinin oyunlarını oynama imkanımız var mı ???

hepsini emulatör sayesinde oynatıyo.Konuda ilgili link verilmiş

bu işlemler için psp nin kırılmıs olması gerekiyor mu ???
  • @okanclskn
    Dostum bütçen yeterliyse 3000 serisi en iyisi, en iyi olma sebebi ekranı, psp e1004 serisi var fiyatı biraz daha makul makul olma sebebi wi fi aslında psp de wifi ye çok gerek de yok

@JeraraLona7
    Konuda tüm emülatörlerin adının linkini verdim yapman gereken emülatörü indirip game klasörüne atman

@irfan s
    Evet kırılmış bir psp gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.