Şimdi Ara

3 Yıldır Gelmeyen Altyapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 Yıldır Ankaranın Merkezinde Altyapı Kurulmasını Bekliyorum 3 Hafta Önce Yola Fiber Kablo Çekildi , Bina İçine Girişi Yapıldı Bir Cihaz Taktılar Öylece Kaldı Ceo’ya Mesaj attım Kordinatöre yönlendirdi Hafta Başında bir bayan arayarak Aktivasyon İşleminiz En Geç 2 Hafta içerisinde Yapılacaktır Dedi , forumda Araştırdığım Kadarıyla Testi , Kontrolü , Daire İçi Tesisatı Hepsi Ayrı Ayrı Zahmet Ne Olacak Durumumuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim0696 -- 17 Ağustos 2018; 10:11:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 senedir 3mbps ile süründukten sonra nihayet banada dün vdsl hizmeti verildi. Bölgemde 5 kabin var, yaptığım baskılar ve şikayetler sonucu diğer kabinlerin hâlâ en az 1 ayı varken benimki aktif edildi.

Sizde bu süreçten sonra üstüne düşerseniz süreyi yarı yarıya indirebilirsiniz. Ki artık son noktadasınız, biraz daha sabredip üzerine düşerseniz (altyapı sorumlularıyla direk görüşün 3 4 günde 1) hallolur.

TT kendi haline bırakırsanız o 2 hafta 2 ay olur. Sistemleri böyle ne yazık ki,biryerlere bir şekilde öncelik veriliyor. Baskı yaparak önceliklilerden olabilirsiniz. Kimse size niye hergün geliyorsun demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 17 Ağustos 2018; 10:19:51 >
  • Bayramdan sonra kutu aktivasyonu için görüşecem tekrar bu haftada gelmezlerse artık bunaldım , birde oyalama taktikleri var yok onay gelcek yok mütahit basvurusu , yok sistem aktivasyonu hepsi hikaye ben onu anladım

Ortalama ne kadar süreyi bulurki bilen arkadaşlar veya hızlandırmak için ne yapayım extradan

• enazından adam akıllı bir altyapı gelmiş bende altyapı varda noluyor 2 haftadır twitch izleyemiyorum yayın amaçsız bir şekilde donmakta çözümüde yok bulamadım hiçbir çözüm bundan sonra birşeyi kalmamiş son aşamadasınız 3 yıldır nasıl olmuşta çekmemişler altyapı ben onu anlayamadım ben 1 ayda çektirdim sıkıştırıp aldiğim hiz hoş değil ama yinede idare ediyoruz inşallah kısa sürede bitirirlerde tertemiz 100 megabit alırsınız
  • vpn acin hocam opera browserdan eski oturdugum yerdede ayni sikinti vardi vpn ile kaymak gibi izliyordum 24 mbps ile

• quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

enazından adam akıllı bir altyapı gelmiş bende altyapı varda noluyor 2 haftadır twitch izleyemiyorum yayın amaçsız bir şekilde donmakta çözümüde yok bulamadım hiçbir çözüm bundan sonra birşeyi kalmamiş son aşamadasınız 3 yıldır nasıl olmuşta çekmemişler altyapı ben onu anlayamadım ben 1 ayda çektirdim sıkıştırıp aldiğim hiz hoş değil ama yinede idare ediyoruz inşallah kısa sürede bitirirlerde tertemiz 100 megabit alırsınız
    Ahh bir bilsem bu sene yapılsada bina olarak rahatlasak , inşallah tez zamanda sonuçlar bundan sonra ne tür işlemler kalmış olabilir ki ?

• kuyruğun sonuna gelmişsiniz ne olacağı mı kalmış aktif olunca 100mbps hız ile kullnırsınızz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet 18.08.2018 tarihi itibariyle kablo ve cihaz takıldı , muhtemel bayram sonrası testler yapılır diye tahmin ediyorum , şalter be işe yarıyor onu anlamadım yanlız bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim0696 -- 18 Ağustos 2018; 16:50:31 >

• mavilim0696 M kullanıcısına yanıt
    kabinin elektriğini kontrol ediyor muhtemelen kurulum tamamlandığında kabin kilitlenecek millet cihazlarla şalterle oynamasın diye ve içerisinde sensörler var içinden bir şey çalınmaya çalışılırsa diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 18 Ağustos 2018; 17:30:5 >
  • 27.08.2018 telekomdan aradılar bina mütahiti cat3 kablo çektiği için verim alamazsınız cat 6 kablo çektirip bu numaradan arayın dedi işlemlerinizi tamamlayalım dedi

28.08.2018 : 130 tl karşılığında 30 mt cat6 kablo çektirdim eve bilgisini verdim beni arayan kişiye bakalım bundan sonra ne olacak ne aksilik çıkacak işin aslı meraklanmıyor değilim.

• mavilim0696 M kullanıcısına yanıt
    sade ev değil bina olarak çektirmek daha iyi olurdu ...ankaranın neresi öğrenebilirmiyim.
  • Abone olmak isteyen çektirir kral milleti zorla kablo çektirin diye kapı kapı gezemem ki

• 17.09.2018 itibari ile internet hizmeti almaya başladım türktelekomun tplink siyah kablosuz modemi verildi şimdi tarife değişikliği yapacağım ✔️

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.