Şimdi Ara

30.000 Lira Altı Araba Arıyorum, Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.seçenek de tabiki opel corsa

3. seçenek de ford fiesta

4. seçenek de honda civic

• Nefesee kullanıcısına yanıt
    aynı aramayı bende yapıyorum , benim alternatiflerim ,

5. 2002-2001 bmw 3.16 i sedan / km yüksek (150-200 bin) bakımı düzenli yapılmış olanı bulmak zor

6. wv polo

cruze tavsiye etmem çünkü chevrolet türkiyeden ayrılıyor , araç parça ve 2. el fiyatında büyük problem olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenpounds

aynı aramayı bende yapıyorum , benim alternatiflerim ,

5. 2002-2001 bmw 3.16 i sedan / km yüksek (150-200 bin) bakımı düzenli yapılmış olanı bulmak zor

6. wv polo

cruze tavsiye etmem çünkü chevrolet türkiyeden ayrılıyor , araç parça ve 2. el fiyatında büyük problem olacaktır.

cruze ayrılsa bile opel var dostum
  • 7-Skoda Octavia

8-VW Jetta

9-Ford Focus

10-Opel Astra Sedan

Ayrıca o fiyatlara orta kasa civic bulmak imkansız.Vteclerden bulursunuz ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

7-Skoda Octavia

8-VW Jetta

9-Ford Focus

10-Opel Astra Sedan

Ayrıca o fiyatlara orta kasa civic bulmak imkansız.Vteclerden bulursunuz ancak.

vtec zaten de kararsızım ;)
  • cruz almaya karar verdim .. 1.6 WTCC Edition Plus veya 1.6 Design Edition Plus :)
  • Nefesee kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun , aldın mı ?
    aldığında yakıt değerlerini paylaşır mısın ....
  • Cruze alma piyasası allak bullak bide türkiyedeki yetkili servisleri sıkıntı satışı kalktı.

2004 ve üstü audi a 3 al tek kapılı bak keyfine yada honda civic 2007 ve üstü
  • Selâmün aleykum ilgilenirseniz kendi aracim.

Sahibinden.com/172839303

0531 996 17 68 ve 69 dan ulaşabilirsiniz deniz çakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevenpounds kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmediğiniz konuda yorum yapmauın lütfen. Chevrolet alınca sorun yaşayacağını da nereden çıkardınız.

Chevrolet Türkiye'den sadece satış ayağını kaldırdı. Ve şuan 2014 model Chevroletler mevcut. Sıfırlarımda 2015 sonuna kadar satışta. Kanuni olarak 10 yıl yetkili servis ve parça temini yapma zorunluluğu var. Bu büyüklükte bir firma öyle çat diye bırakıp gidemez. O nedenle yetkili servisler 2025 yılına kadar varolacak.

Ayrıca bu araçlar GM üretimi. Yani yine GM üretimi olan Opel ile birebir aynı parçaları kullanıyorlar. Tüm motor ve mekanik aksam Opel. Ayrıca piyasada o kadar çok yedek parça ve özel servis varki inanın şuan Türkiye'de satılan bir çok araçtan çok daha rahat kullanılacak bir araç.

Ben bunları neye dayanarak mı söylüyorum? Çünkü tam 5 yıldır Chevrolet kullanıyorum. Sizde bir ara Opel bayisine gidip sohbet edin. Cruze'un motoru, elektroniği ve mekaniği Astra ile birebir aynı. Chevrolet sitesinde de bu bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tercihe gelecek olursak zamanında bende çok araştırarak cruze'da karar kılmıştım. Donanım, tasarım ve konfor olarak henüz bu fiyat aralığında Cruze'dan daha iyi bir araç bulacağınızı sanmıyorum.

30 bine 2010 model 40-50bin km'de full donanımlı hatasız bir Cruze alabilecekken 2006 model yüzbini devirmiş bir civic ya da bir alt sınıftan küçük bir corsa almak hiç mantıklı gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cruze alın hocam yakıt hariç memnun eder sizi her konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.