Şimdi Ara

30.000 TL Para var CRUZE Alıyımmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.6 Otomatik düşünüyorum arkadaşlar

2010 veya 2011 ,

Daha önce fiesta 1.6 powershift ve DSG Otomatik arabalar kullandım ,

Cruze otomatik performansı nasıl ? İyi çekermi ? Yığılma yapar mı ? Vites geçişleri nasıl ?

• kudret1 hiç hayatında Cruze kullandın mı?Ciddi soruyorum bu soruyu.
  • kullandım
    sonuç olarak yukarıdaki kaideleri değiştirebilecek bir durum görmedim göremedim

(1.4 t hariç)
  • Arkadaşlar benimde yaklaşık 30.000 TL civarı bütcem var fakat daha iyi bir performans ve tüketim için biraz daha üstüne çıkabilirim. Sizce Cruze'nin hangi modeli ve neden ?
    Birde aracın hangi yıl üretimini tavsiye edersiniz 2010 üretimleri için çok şikayet duydum. Tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle Cruze kullanan arkadaşlardan.
  • Ne şikayet varmış?

Ben 113'lük AT yi 3 yıl, 124'lük olanı da 2.5 yıldır kullanıyorum. Hıç bir sorun görmedim/yaşamadım.

"113lükler tırt, 124lükler iyi" geyiğini kim uydurduysa "boş iş"

Aradaki fark benim tecrübemdeki birisi için bile 1 tık dan öteye gitmez. 10 dakika kullanan adam ne anlasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Ne şikayet varmış?

Ben 113'lük AT yi 3 yıl, 124'lük olanı da 2.5 yıldır kullanıyorum. Hıç bir sorun görmedim/yaşamadım.

Aradaki fark benim tecrübemdeki birisi için bile 1 tık dan öteye gitmez. 10 dakika kullanan adam ne anlasın.

Bu benim sorumun tam olarak cevabı değil ama teşekkür ederim.
    Ben hangi modeli tavsiye edersiniz ve neden o model olarak soruyorum. Farklarını anlayamadım. Mesela Niye 1.6 LS Plus yada niye 1.6 Design Edition. aralarındaki fark sadece motor gücü mü yoksa donanım da da farklılıklar var mı. Chevrolet'in resmi sitesinde hiçbir açıklama bulamadım.
  • Birde bu araçlara tüp uyumunda sıkıntılar oluyor diye bir kaç yorum okudum doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeugma09

quote:

Ne şikayet varmış?

Bu benim sorumun tam olarak cevabı değil ama teşekkür ederim.
    Ben hangi modeli tavsiye edersiniz ve neden o model olarak soruyorum. Farklarını anlayamadım. Mesela Niye 1.6 LS Plus yada niye 1.6 Design Edition. aralarındaki fark sadece motor gücü mü yoksa donanım da da farklılıklar var mı. Chevrolet'in resmi sitesinde hiçbir açıklama bulamadım.

Ön bilgi için, ana konunun ilk mesajını okuyunuz.

• e arabanın sitesinde bile bilgi yok adamlar arabasına sahip çıkmıyor ki
    forumda kulaktan dolma birkaç bilgi yarısı uydurma, bunlara bakarak bilgi sahibi olunuyor. (bu bilgilerde arabayı almış bulunup söke taka araştra araştıra emek verilmiş bilgiler saygım sonsuz)
    tüp takılanlarda subap sorunu oluyor hatta servis 2. el alımında tüplü olan araca daha az fiyat biçiyor

şikayetten bol bir şey yok ki forumda
    yok çok yakıyor yok servisi ilgilenmiyor bakım fiyatı ANTALYADA FARKLI ANKARADA farklı

e tüp taktırmasan klasik atmosferik motor fabrika verilerinde bile 10 lt, aşağı yakmıyor ( doğasn slx ie lerin 8,7 fabrika verisi var:)

servis anlayışı 90lardan kalma

boşa demiyorum dert alma araba al diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

e arabanın sitesinde bile bilgi yok adamlar arabasına sahip çıkmıyor ki
    forumda kulaktan dolma birkaç bilgi yarısı uydurma, bunlara bakarak bilgi sahibi olunuyor. (bu bilgilerde arabayı almış bulunup söke taka araştra araştıra emek verilmiş bilgiler saygım sonsuz)
    tüp takılanlarda subap sorunu oluyor hatta servis 2. el alımında tüplü olan araca daha az fiyat biçiyor

şikayetten bol bir şey yok ki forumda
    yok çok yakıyor yok servisi ilgilenmiyor bakım fiyatı ANTALYADA FARKLI ANKARADA farklı

e tüp taktırmasan klasik atmosferik motor fabrika verilerinde bile 10 lt, aşağı yakmıyor ( doğasn slx ie lerin 8,7 fabrika verisi var:)

servis anlayışı 90lardan kalma

boşa demiyorum dert alma araba al diye

Kudret1 senin 30.000 TL bütçe ile alınabilecek araba önerini merak ediyorum. peki sence ne almalıyım, yada 30.000 TL ye alabileceğim şık ve curze dan az yakan araç hangisi?

• kudret1 K kullanıcısına yanıt
    Tamam, anladık Cruze alınmaz diyorsunuz da, "30 bine 2011 ve otomatik ne alacağım?" diye sormuş arkadaş. İlgili birine benziyorsunuz. Önerinizi alabilir miyiz?
  • ultra-super antici Kudret1 .....

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

ultra-super antici Kudret1 .....

Konu da sistemli şekilde, sürekli hortlayıp duran "uyduruk direnç" den iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

30.000 TL Para var CRUZE Alıyımmı ?
    1.6 Otomatik düşünüyorum arkadaşlar

2010 veya 2011 ,

Daha önce fiesta 1.6 powershift ve DSG Otomatik arabalar kullandım ,

Cruze otomatik performansı nasıl ? İyi çekermi ? Yığılma yapar mı ? Vites geçişleri nasıl ?

Alma arkadaşım...

30.000'e bir sürü araba varmış.

Muadili(!)
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Öneriler şartlar dahilinde değerlendirilmeli. Cruze kullanıcısıyım. Otomatik vitesin ortalama kalitede olduğu hep belirtiliyor. Ben bir sorun yaşamadım. Performansı, gücü oranında bir araba. Vites geçişlerini yeterli buluyorum.

Düşük devirlerde yeterince kıvrak olmadığını belirtip yığılma-çekiş sıkıntısı olduğunu söyleyenler olduğu gibi araçta hiç çekiş problemi yok, bu pedala basışınla orantılı diyenler de var.

Cruze başlığının uzmanları mutlaka yapıcı görüşlerini belirteceklerdir ama motordaki Euro5 normundan kaynaklı bazı zorunlulukların ağırlıkla birleşmesinden kaynaklı bir hantallık olduğu genel görüş sanırım. Bu düşük devir hantallığını bir şekilde aştığını belirten çok kişi de bulunmakta.

Beklenti ve bütçenizin orantısı temel belirleyiciniz olmalı.

Cruze'u 6 ileri otomatik vites, 8 hava yastığı, rekor NCAP puanı, ABS, ESP TC, yağmur-far sensörü, hız sabitleyici vb vb donanımıyla ve 30 bin aralığında değerlendirmeniz gerekmekte.

Mümkünse bir Cruze kiralamanız yararlı olacaktır.

• quote:

quote:

Konu da sistemli şekilde, sürekli hortlayıp duran "uyduruk direnç" den iyidir.

adam gibi konuş
  • quote:

ultra süper fanatik joliva :)
  • Hiç bir şey ihtiyacı yok. Gerekli olan 3-5krş'a bakmadan yaza basmak...
    Piyasada bulunan ticari aletlere fazla rağbet göstermemek lazım.

Araç hantal falan değil. O kadar çok yaktı/çekmedi okuyup ortalarda dolanan taze kullanıcı, haliyle! rüyasında kağnı görmeye başlar.

Geçen gün 124'lük kullanıp 2.5 yıl aradan sonra Ünsal'ın 2010 model AT aracını kullandım.
    Ağzımdan "Maşallah" dan başka birşey çıkmadı.

Performansı mı?
    Bastımı gidiyor....

Yağ gibi........

Cruze da Chevrolet de babamın malı değil. İşime gelmezse satar geçer başka -istediğim- araba alırım.
  • Zaten ben "adam gibi(adam)" birisinin mesajına alıntı yapmıştım.

O da joliva...
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    30 binlik bütçe için dolu bir araç. Bütçe daha yüksekse seçenekler artacaktır.

edit: konu dışı ileti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhPolitik -- 16 Kasım 2014; 23:30:51 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.