Bildirim
30.000 TL param var alacak araba bulamıyorum.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Fiesta bulunur güzel arabadır. -
ne alırsan al marka model önemli değil temiz araç al tutulmasada temiz hor kullanılmamış olsun -
Accent Admire -
1876 model 1.6Vtec civic dinazor kasa alınabilir -
biz de bir arkadaşa o bütçede araç bakıyoruz ama o fiyata kaç km olduğu belirsiz araçlar kalmış sadece. Maşaallah ülkemizde araç yaşlandıkça kilometreler gençleşiyor. -
1995 senesinden itibaren 4 sene lada samara kullandım . genelde memnundum , elektrik tesisatı harıç sonra vegalar geldi ben vegaları bilmem ama hatchback gümüş gri renkler hep hoşuma gitti şimdi olsa almayı düşünürüm bence fiyatına göre oldukça spor görümüş.
hayırlısı
++++ -
Bu fiyatlarda araçlar hep taklacı güvercin olmuş düzgün araba bulmak çok zor. En temizi 1 parça değişen komple boyalı. -
Daha Yeni pejo fiyat listesine baktım 208 301 ve rifter 150 bine yaklaşmış, yıllık yürütme yakıt Maliyet eklesen 200 bin TL en baz modeller , coronadan dolayı gelirde Yok, ne yapsın insanlar videolu chat sohbet odalarında soyunup para mı kazansın, Kendi düzenimizi kurmazsak gelecek yutar minikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 30 Nisan 2020; 16:52:37 > -
Biraz düzgün olsun dersen Broadway e 28 bin istiyorlar... Böyle bir piyasa... -
vectra uzay kasa -
Skoda favorit alın binin arkadaşlar sağlam arabadır cep yakmaz alırsınız biraz masraf edersiniz sonra seneler boyunca sanayiye sokmaz. -
Hyundai Accent Milenyum kasa 1.5i Gls güzel bir tercih olur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1876 model 1.6Vtec civic dinazor kasa alınabilir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X