Şimdi Ara

30.000 TL param var alacak araba bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 30.000 TL param var iki haftadır araba bakıyorum aklımda Clio, Corsa ve 206 var bu sermayeye zor ama önerebileceğiniz araç var mıdır?

• Fiesta bulunur güzel arabadır.
  • ne alırsan al marka model önemli değil temiz araç al tutulmasada temiz hor kullanılmamış olsun
  • Accent Admire
  • 1876 model 1.6Vtec civic dinazor kasa alınabilir
  • biz de bir arkadaşa o bütçede araç bakıyoruz ama o fiyata kaç km olduğu belirsiz araçlar kalmış sadece. Maşaallah ülkemizde araç yaşlandıkça kilometreler gençleşiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1995 senesinden itibaren 4 sene lada samara kullandım . genelde memnundum , elektrik tesisatı harıç sonra vegalar geldi ben vegaları bilmem ama hatchback gümüş gri renkler hep hoşuma gitti şimdi olsa almayı düşünürüm bence fiyatına göre oldukça spor görümüş.

hayırlısı
    ++++
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarda araçlar hep taklacı güvercin olmuş düzgün araba bulmak çok zor. En temizi 1 parça değişen komple boyalı.
  • Daha Yeni pejo fiyat listesine baktım 208 301 ve rifter 150 bine yaklaşmış, yıllık yürütme yakıt Maliyet eklesen 200 bin TL en baz modeller , coronadan dolayı gelirde Yok, ne yapsın insanlar videolu chat sohbet odalarında soyunup para mı kazansın, Kendi düzenimizi kurmazsak gelecek yutar minikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 30 Nisan 2020; 16:52:37 >
  • Biraz düzgün olsun dersen Broadway e 28 bin istiyorlar... Böyle bir piyasa...
  • vectra uzay kasa
  • Skoda favorit alın binin arkadaşlar sağlam arabadır cep yakmaz alırsınız biraz masraf edersiniz sonra seneler boyunca sanayiye sokmaz.
  • Hyundai Accent Milenyum kasa 1.5i Gls güzel bir tercih olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.