Şimdi Ara

30.000 tl'ye kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, maksimum 30.000 tlye kadar araç arıyorum. Dizel araç ilk tercihimdir. Piyasaya baktığımda fazlaca kararsız kaldım. Punto istemiyorum çok fazla punto diyen oldu bana fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• chevrolet aveo bakın dizel.
  • citroen c4 ilk kasa temizinden dizelinden bulursan kaçırma derim hocam ben de geçen hafta aldım donanım olarak da performans olarak da yüzünüzü güldürecektir. ayrıca çok da yakıt cimrisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

chevrolet aveo bakın dizel.

Hocam türkiyede satışı durdu diye biliyorum o yüzden vazgeçtim o araçtan daha önce araştırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenx

citroen c4 ilk kasa temizinden dizelinden bulursan kaçırma derim hocam ben de geçen hafta aldım donanım olarak da performans olarak da yüzünüzü güldürecektir. ayrıca çok da yakıt cimrisi

Kaç model ve kaç motor oluyor hocam, araştırayım biraz.

• ben 2007 model aldım 1.6 dizel, bunların bi 92 beygirlik versiyonu var bir de 110luk, 110luk alırsan esp gibi ek donanımlar da geliyor, 110 beygirlik 1.6 hdi sx pk donanım bulursan kaçırma benimki sx ama sxpk bir üst paketi oluyo çok fark yok donanım olarak ama olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanemayaz

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenx

citroen c4 ilk kasa temizinden dizelinden bulursan kaçırma derim hocam ben de geçen hafta aldım donanım olarak da performans olarak da yüzünüzü güldürecektir. ayrıca çok da yakıt cimrisi

Kaç model ve kaç motor oluyor hocam, araştırayım biraz.

1.3 cdtı 75-95bg oluyor paranıza göre bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.