Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: alpertunga35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpertunga35

kardesim merhaba,
    yillarca jalibreak li iphone kullanan biri olarak S4 aldim. pisman oldum. senin bu basligi okuyunca heveslendim. cihaz bogazina kadar bloateare dolu. bosta beklerken 1,3 gb ram kullaniyor ve facebook a bakarken bile asiri isiniyor. rootlayip senin rom u gommek bana bir kurtulus gibi geldi.
    Dedim ya acemiyi ama android e. hepsini okudum gerekli herseyi indirdim. Sorun su: odin de herseyi senin dedigin gibi yapiyorum. Pass diyor. sonra cihazda cwm ye giriyorum ama custom degil orjinali ile karsilasiyorum. menu de install zip falan olmuyor. olsa rom u da indirdim sd card da hazir beklyor.
    Cihazi amerikadan aldim. s4 i9500. onda da bir yanlis yok. Bu neden olabilir? bana yardimci olabilir misiniz? tesekkurler

Mevcut Recovery'e gir, Wipe Cache yap telefonu kapat... -> Odin'le PhilZ Touch Recoveryi flashla ama "Auto-Reboot" opsiyonunu kapat iş bitince telefonu kapat... pili çıkar biraz bekle... tak ve direk CWM recovery'ye gir...

mevcut recovery de wipe cache diyorum. error verip aciyor teli.
    ne yapmam gerek?

alinti yapmayinca unuttum sana ne demistim aniden yazinca olayi anlayamadim... ok, devam et sen diger adimlara... bakalim olacak mi?

yine olmadi
    odin3 v1.85 ile yaptim. pass oldu
    reboot ettirmedim. kendim kapatip pili cikardim, bekledim. actim. cwm yine orjinal
    care?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Odin son versiyonla denedin mi??? onla da dene...

olmadi aklima tek care geliyor, odinden orjinal romu data / factory reset atarak tekrar odinden flashlaman sonra CWM yi normal olarak yuklemen...

acikcasi baska birsey de gelmiyor...
  • quote:

aciklama deil link istemistim.... neyse bakarim belki bi ara...

Bak donanim haberdede varmishttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=45884724&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Odin son versiyonla denedin mi??? onla da dene...

olmadi aklima tek care geliyor, odinden orjinal romu data / factory reset atarak tekrar odinden flashlaman sonra CWM yi normal olarak yuklemen...

acikcasi baska birsey de gelmiyor...

ok
    odinin son vers kac?
    factory reset i orjinal recovery den yapiyorum degil mi?
    tsk.

• evet orjinalden yap... hatta aklima suda geldi factory reset attiktan sonra sanirim direk reboot edecek ondan sonra bir wipe cache dene... sonra da son odinle sana daha evvel dedigimi ypa eger wipe cache olursa...

olmazsa orjinal rom yukle...

odin in son versiyonu ile diger her turlu bilgiye diger konumdan ulasabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_75143930/f_//tm.htm#75143930
  • quote:

evet orjinalden yap... hatta aklima suda geldi factory reset attiktan sonra sanirim direk reboot edecek ondan sonra bir wipe cache dene... sonra da son odinle sana daha evvel dedigimi ypa eger wipe cache olursa...

olmazsa orjinal rom yukle...

odin in son versiyonu ile diger her turlu bilgiye diger konumdan ulasabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_75143930/f_//tm.htm#75143930

valla benden bu kadar. butun telefonu sildim attim
    yine olmadi. benim telde bir cinslik var herhalde
    wipe cache partition a da yine error verdi.
    sanirim vazgecmek zorunda kaliyorum bu root sevdasindan.
    tesekkurler yine de

• orjinal rom u yuklemene ragmen mi olmadi????
  • bu roma geçtim ama seste bi değişiklik hissetmedim :D. yaw şu voodoo saund işini yapabilsen varya super olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty1212

bu roma geçtim ama seste bi değişiklik hissetmedim :D. yaw şu voodoo saund işini yapabilsen varya super olacak

Voodoo yu inceledim, çok eski ve Dev'bile 2 sene önce geliştirmeyi bırakmış...

o zamandan bu zamana ses ile ilgili library'ler, altyapı çok değişti... Voodoo olmaz, en azıından beni aşar ve ayrıca kernel desteği gerektiği de söyleniyor...

Kısacası... şuan için Voodoo'nun benim açımdan imkanı yok... S4 için biri başka birşey yaparsa haberdar edin bakayım... zira MOD'ları çok takip etmiyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgty1212

bu roma geçtim ama seste bi değişiklik hissetmedim :D. yaw şu voodoo saund işini yapabilsen varya super olacak

Voodoo yu inceledim, çok eski ve Dev'bile 2 sene önce geliştirmeyi bırakmış...

o zamandan bu zamana ses ile ilgili library'ler, altyapı çok değişti... Voodoo olmaz, en azıından beni aşar ve ayrıca kernel desteği gerektiği de söyleniyor...

Kısacası... şuan için Voodoo'nun benim açımdan imkanı yok... S4 için biri başka birşey yaparsa haberdar edin bakayım... zira MOD'ları çok takip etmiyorum...

peki voodoo gibi bildigin sesi kaltelestıren bişe varmı .cunkı kendı sesı cok tız verıyor bas az vuruyor

• şuan zaten bir ses modu var... orjinal müzik programı ile ayarlarından oyna... Ben BT ile arabada dinliyorum, ses olarak gayet başarılı geliyor, ama tabii göreceli birşey dediğim...
  • quote:

evet account ile ilgili dosyayi kaldirmistim sana gonderirim ama yarin ancak...

Samsung app store da mi istiyorsun?

Çıkarılan dosyaları indirdim ama bir problem var hangisi ne ?

1-SamsungAppsUNA3 birde SamsungApps_J_Only var hangisi samsun app store?

2-account la ilgili dosyanın adı ne?

3-kendi file explorer i hangisi

Hangi dosya ne işe yarar bir listen vardır herhalde onu da koyarmısın?

Bunlar apk olduğuna göre tıklasak bir sorun mu çıkarıyorlar da /system/app klasorune koyup reboot ediyoruz?
  • hespinin tanımının olduğu bir çalışmam var da... buraya yapıştırdığımda format şaşıyor... o yüzden daha yayınlamadım... uğraşmam lazım tek tek...

ama senle ilgili olarak...

SamsungAppsUNA3.apk ve SamsungApps_J_Only.apk'yı kur ikisi de => Samsung Appstore

SamsungHub.apk ve SamsungHubUpdater.apk da gene samsung'un kitap vs... bişiler gösterdiği bir portal var o...

Samsungservice.apk => Samsung account ile ilgili olanı,

SecNoteMyFiles.apk => kendi file explorer'ı...

ASLA /system/app klasörüne programa tıklayarak install yapmayın... dediğim gibi yükleyin ;)
  • MEDCELL garantili telefonuma root yapmadan garanti servisini arıyayım dedim garanti dışı kalıyormu kalmıyor mu diye :) kalıyormuş :)
    root yaptıktan sonra servislik bir durum olduğunda garantiye göndermeden orjinal haline getirmem mümkün mü ? daha önce xperia neo kullanırken rootlamıştım ve servise falan göndermeden önce unroot yapıyorduk garanti dışı kalmıyordu?
    şimdi ben telefonu rootlasam servislik bir durum olduğunda servisin durumu anlamaması için ne yapabilirim ? unroot muhabbeti falan burdada varmı ?
  • şuan için Orjinal Rom dahi yükleseniz dahi, bizlerin görmediği fakat cihaza her özel rom, recovery, kernel flashlandığında +1 olarak artan bir sayaç var... Yetkili Samsung servisi bir uygulama ile bunu görebiliyor...

Yakında bu sayac'ı sıfırlama yönetmi gelecek ama şuan daha yok... o sıfırlama programı geldiğinde ROOT atmaktan garanti nedeni ile çekinen arkadaşların önünde hiçbir engel kalmayacak...
  • bilgilendirme için teşekkürler dostum @Xphoid :)
  • quote:

şuan için Orjinal Rom dahi yükleseniz dahi, bizlerin görmediği fakat cihaza her özel rom, recovery, kernel flashlandığında +1 olarak artan bir sayaç var... Yetkili Samsung servisi bir uygulama ile bunu görebiliyor...

Yakında bu sayac'ı sıfırlama yönetmi gelecek ama şuan daha yok... o sıfırlama programı geldiğinde ROOT atmaktan garanti nedeni ile çekinen arkadaşların önünde hiçbir engel kalmayacak...

mobile odin pro bahset nasıl flashlanır diye bilmeyenler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın 16 gb s4'mü beyaz 32gb ile değiştiriyorum ve romu çakıyorum. Hiç beyaz telefonum olmadı ondan alıyorum beyaz yoksa siyahı daha şık :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: esertekin180

Yarın 16 gb s4'mü beyaz 32gb ile değiştiriyorum ve romu çakıyorum. Hiç beyaz telefonum olmadı ondan alıyorum beyaz yoksa siyahı daha şık :-)

siyah beyaz, bir arada çok güzel :) ama telefonda beyaz fark yaratacak ;) doğru seçim...
  • Hahaha aynı zamanda bir sonraki telefona geçerken satınca beyaz daha yüksek fiyattan gidiyor ama bu telefonu baya bir kullanacağım gibi çok beğendim. Kısa vadede çıkacak Note 3 var ama boyutlarından dolayı hiç Note serisini düşünmedim. Bakalım seneye bir S5 çıksın HTC sağ kalırsa HTC bir model çıkarsın... Yani bir yıl bu telefondaydım gibi duruyor son 1,5 yılda 4 telefon değiştirdiğim düşünülürse baya uzun bir süre benim için :-) neyse burayı bu muhabbetlerde kirletmeyelim zaten S4 kullanıcılar kulübünde yapılıyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.