Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpertunga35

kardesim merhaba,
    yillarca jalibreak li iphone kullanan biri olarak S4 aldim. pisman oldum. senin bu basligi okuyunca heveslendim. cihaz bogazina kadar bloateare dolu. bosta beklerken 1,3 gb ram kullaniyor ve facebook a bakarken bile asiri isiniyor. rootlayip senin rom u gommek bana bir kurtulus gibi geldi.
    Dedim ya acemiyi ama android e. hepsini okudum gerekli herseyi indirdim. Sorun su: odin de herseyi senin dedigin gibi yapiyorum. Pass diyor. sonra cihazda cwm ye giriyorum ama custom degil orjinali ile karsilasiyorum. menu de install zip falan olmuyor. olsa rom u da indirdim sd card da hazir beklyor.
    Cihazi amerikadan aldim. s4 i9500. onda da bir yanlis yok. Bu neden olabilir? bana yardimci olabilir misiniz? tesekkurler

amerikada 4g olduğu için gt9505 harici olarak 9500 satılıyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: alpertunga35

kardesim merhaba,
    yillarca jalibreak li iphone kullanan biri olarak S4 aldim. pisman oldum. senin bu basligi okuyunca heveslendim. cihaz bogazina kadar bloateare dolu. bosta beklerken 1,3 gb ram kullaniyor ve facebook a bakarken bile asiri isiniyor. rootlayip senin rom u gommek bana bir kurtulus gibi geldi.
    Dedim ya acemiyi ama android e. hepsini okudum gerekli herseyi indirdim. Sorun su: odin de herseyi senin dedigin gibi yapiyorum. Pass diyor. sonra cihazda cwm ye giriyorum ama custom degil orjinali ile karsilasiyorum. menu de install zip falan olmuyor. olsa rom u da indirdim sd card da hazir beklyor.
    Cihazi amerikadan aldim. s4 i9500. onda da bir yanlis yok. Bu neden olabilir? bana yardimci olabilir misiniz? tesekkurler

Mevcut Recovery'e gir, Wipe Cache yap telefonu kapat... -> Odin'le PhilZ Touch Recoveryi flashla ama "Auto-Reboot" opsiyonunu kapat iş bitince telefonu kapat... pili çıkar biraz bekle... tak ve direk CWM recovery'ye gir...

• Çin için ME5 güncellemesi çıktı. Romu buna göre yeniden düzenleyecek misiniz?
  • hayır... XXUAMEA'yı bekliyorum...
  • Tamamdır iPhone dan S4 e geçince alışkanlıkların getirdiği şoku @Xphoid in romu ile atmış bulunuyorum.. Tüm anlatımları ve yaptığı rom için ona teşekkürü borç bilirim.
    Şu anda herşeyimi kurdum tüm ayarlarımı yaptım yedeğimi aldım telefon cillop gibi oldu. bundan sonra çıkan her yeni romunu denerim diye düşünüyorum ama bunda hiç bi sorunum yokki inşallah hiç ihtiyaç olmazsa bu romda bile kalırım.. ayrıca bu yedeklerden yeni rom sonrası geri dönmek o ayarları yeniden yüklemek en büyük korkumdu. böyle düşünüp cesaret edemeyenlere şunları söylemek isterim.

1-Herşeyiniz tamken CMW den extSD karta en az bir yedeğiniz olsun
    2-Benim gibi çok ayrıntılı ayarlar cicili sağlı sollu widgetler ayarlıyorsanız bir tane de Nova launcher yedeğiniz olsun (bunun yedeği extsd de olmuyor)
    3-tüm apk larınızın ve bunların lazım olanlarının datalarını mybackup ile mutlaka yedekleyin
    tüm bunların bir yedeğini pc ye de bir adet kopyalayın (benim işime yaradı) yerlerini de telefona geri koyabilmek için not edin.
    4-xphoid in önerisiyle efs_Backup altından IMEI yedeğinizi alın ne işe yarar bilmiyorum ama bi bildiği vardır dedim aldım.
    5 son olarak kişilerinizi ve bunların resimlerini eğer pc niz üzerinde kayıtlamış iseniz takvimi de burayla senkronsa telefonun kullanımı sırasında zaten birbirini senkronluyor ve birdaha kişilerin kaybı not takvim kaybı olmuyor. (not bilmeyen varsa google mail içinde şu tarihteki kişi listesine dön diye de bir seçenek var aklınızda olsun bir yerde işe yarayabilir)

herkeze selamlar..

şimdi orjinal apk ları bekliyorum :-) Xphoid onları bir yere koyunca hepsi tam olacak.

• Güzel sözler için teşekkürler... Bu akşam ilgilenecem kaldırılmış apklar ile...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta resimlere bakarak bir yanlislik varmi soylermisin

soldaki data/media klasörü
    sağdaki ise data/media/0 klasörünün içi. Rom attıktan sonra, recovery den advanceda girip baktım data/media idi. Bir kez tıkladıktan sonra data/media/0 oldu. Ancak backupları hala data/mediaclockworkmod içerisine alıyor ?
    Derdime bir çare
     [30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free [30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 6 Haziran 2013; 19:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almamasi lazim... her iki klasoru de sil tamamen... CWM de yolun /data/media/0 olarak gozuktugunu bir kez daha kontrol et sonra backup de...

bu arada extSdCard yok mu? varsa backup to external sd secenegini sec backup restore menusunden...

bu arada kaldirilmis app ler dosyasi (95 adetmis) suan upload oluyor dropbox a...
  • aynı dert bana oldu ben yedeği direk yapmıştım oraya aldı sonra cmw den görmedi ama yedeği extsd ye al diye seçenek te var yedeği oraya almak lazım eğer telefonun açılıyor da pc den içine ulaşıyorsan yedeği external sd altına koy cmw den kolay ca bulursun yoksa odinle yapacan.

Bu arada ben de patladım nova launcherin kırığını yüklerken unintall ettim o arada dalgınlıkla yanımdakiler lafatutarken bide file exploreri unistall etmeyimmi kurulacak apk yi açamadığım gibi nova kalkınca telefonda siyah oldu sadece alttaki düğmeden açık programlara ulaşıla biliyor yani bu kaldırma işini yapanınız olursa bitane file explorer i arka planda açık bırakıp novayı öyle uninstall edin ki heryer kararınca ana düğme ile açık programlara ulaşarak file explorer içinden novanızı kurun, şimdi yedekten dönüp öyle yapacam :-))) ayrıca herkezin 2 tane exploreri olsun derim ne olur ne olmaz benim kadar zalak olan bi anınıza gelebilir :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

almamasi lazim... her iki klasoru de sil tamamen... CWM de yolun /data/media/0 olarak gozuktugunu bir kez daha kontrol et sonra backup de...

bu arada extSdCard yok mu? varsa backup to external sd secenegini sec backup restore menusunden...

bu arada kaldirilmis app ler dosyasi (95 adetmis) suan upload oluyor dropbox a...

hepsini indirecem bekliyorum :-)))
  • gozunu sevim, naapcan hepsini indirip :) gunlerce ugrastim ayiklamak icin :)

inan bana cok gereksiz appler var :)

bir listem vardi onu bulamiyorum bulursam hangisi nedir neye yarar yaziyor... onu da koycam...
  • quote:

gozunu sevim, naapcan hepsini indirip :) gunlerce ugrastim ayiklamak icin :)

inan bana cok gereksiz appler var :)

bir listem vardi onu bulamiyorum bulursam hangisi nedir neye yarar yaziyor... onu da koycam...

yok yaaa ben bulunsun diye indirecem kolleksiyoncu bi kişilik var bende :-) bigün lazım olur mantığı..
    bu arada nova yı kaldırınca biraz önce yazdığım yöntem işledi ama kurduğum dosyaya yer yok diye durdu meret yine dönüyorum yedekten şimdi. bu cmw yedek olmasa hiç bişeye cesaret edemez insan. şimdi novanın free sini bırakıp üstüne kırığı kumayı deneyeceğim hocam direk kırık koyamıyosun tabi de, bu da olmaz sa bakalım bi çözüm daha bulurmuyum ...
  • cozum bulan arkadaslar cozum bulamayanlara PM yapsin lutfen :)

burda kirik uygulamalari istemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 6 Haziran 2013; 20:06:06 >
  • haklısın..
    olmadı zaten aynı dosya diye üstüne yüklemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metoketo

haklısın..
    olmadı zaten aynı dosya diye üstüne yüklemiyor

Nova da aynı sorunla karşılaşan biri olarak, (Bana attan düşeni getirin misali) Pc den Google play'e gir ve novayı oradan yükle. biraz sonra telefonun açılacaktır.
  • BİŞE SORCAM GALAXY S CIHAZIMDA SEMA KARNNELLE VOODOO SOUND KULLANIYORDUM S4 E GECINCE KULLANAMDIM CUNKI BUNLA UYUMLU KARNEL YOK SANIRIM.VOODOO S4 TE NASIL KULLANIRIM BUNA BI CARE BULURMUSUNUZ CUNKI GERCEKTEN SES KALITESI FARKEDIYORDU
  • quote:

almamasi lazim... her iki klasoru de sil tamamen... CWM de yolun /data/media/0 olarak gozuktugunu bir kez daha kontrol et sonra backup de...

Sana uymayıp :D klasörleri silmek yerine 0/ ismini 0test/ yapıp reboot yaptım.
    Bütün biğlgilerim gidiyor ozaman. Tekrar 0/ yapınca geldi hepsi :)
    Ben biyerde bir hata yapıyorum ama dur bakalım.
  • hiç başka bir launcher biliyormusunuz apk ile kolayca kurulan kapalı kalınca devreye onu sokacam çünki nova uçunca sizindediğinizi yapabilmem için biraz önce dediğim yöntemle play i arkada açık bırakıp yapsamda nova yine kurulu olacak araya başka bir arayüz kurup sonra novayı yeniden full kurup arada kullandığım arayüzü geri kaldırmak gibi bir fikrim var şimdi ama orjinal olan s4 arayüzü apk ile kurulmuyor dxa da bulduğum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty1212

BİŞE SORCAM GALAXY S CIHAZIMDA SEMA KARNNELLE VOODOO SOUND KULLANIYORDUM S4 E GECINCE KULLANAMDIM CUNKI BUNLA UYUMLU KARNEL YOK SANIRIM.VOODOO S4 TE NASIL KULLANIRIM BUNA BI CARE BULURMUSUNUZ CUNKI GERCEKTEN SES KALITESI FARKEDIYORDU

bence bir bunu da dene... PureXAudio da fark yaratiyor...
  • neden boyle karisik seylerle ugrasiyorsun :) anlamadim gitti ama illa bir tane daha istiyorsan Holo Launcher dene

zaten biri olmadi mi ikincisi devreye girer... birini de ana launcher olarak secersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 6 Haziran 2013; 20:36:30 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.