Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 sms i limitsiz sayida kisiye gonderme ve mms e cevirmeme modu var... bir sonraki updatete koycam...
  • hadi bakalim... eline saglik simdiden...

Greenify candir :)
  • icecold jelly de koymus bak oraya hemen... LordClockan baslamadi mi daha? keske bir sekilde S4 e port edebilsek...
  • keşke güzel detaylı bir anlatım olsa kurabilmek için video çeksen iyi olur .

çünkü ilk kez yapacaklar benim gibi olanlar için daha rahat olur .
  • ikinci mesaji okuduktan sonra, noolur daha nasil detayli anlatabilirim bir bana anlat... ben de yazim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

1 sms i limitsiz sayida kisiye gonderme ve mms e cevirmeme modu var... bir sonraki updatete koycam...

Tam ben dicekteim dostum iyi olur bu gece kandil lazim oldu valla
    kandiliniz mubarek olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZKAN1979

quote:

1 sms i limitsiz sayida kisiye gonderme ve mms e cevirmeme modu var... bir sonraki updatete koycam...

Tam ben dicekteim dostum iyi olur bu gece kandil lazim oldu valla
    kandiliniz mubarek olsun bu arada

Hayırlı kandiller kardeşim...

Ok, yapılacaklar listesinde...

• Ya bi sms modu acil.lazim bana... tum smslerimi mms atti... mumkunse bir link veein lutfen

• Kardeş Rom unu yapmışsın tebrikler. bu arada ben de 2-3 gündür buraya bakamadım çünki wanam rom a 50 tane apk kurdum vs. şimdi senin romu yüklemek istiyorum, ve özellikle playstore den yüklenebilenleri rom a koymama fikrine şiddetle katılıyorum.
    senin roma geçmeden önce my backup ile yedekleme yaptım bir yerlerde dataları ayrı yedeklediğini hatırlıyorum apk ayrı data ayrı 2 toplu yedek aldım herhalde yedekten dönerken içinden yüklemek istameyeceğim apk veya data yı ayırabileceğimi tahmin ediyorum ???? önceden hiç yapmadım bilmiyorum.

yalnız birşey var.. sd ye taşıma programının biri gerçek sd niz yok link2sd kurun dediği için link2sd kurdum bu program extsd de 2 partition olmasını istiyordu, bende taktığım 32gb sd yi 10-20 böldüm link2sd taşımaları 10luk bölüme alıyor fakat ben burayı telefondan hiç göremiyorum sadece telefonun sd sinde yer açılıyor ext sd kartta 20 lik bölüme bişey olmuyor, yani program çalışıyor.. senin roma geçtğim anda myback updan dönünce acaba ortalık karışıp patlarmıyım..

onca 2-3 günlük emeğim boşa gidermi? birde ben sizin bahsettiğinia move file mıydı neydi o sd ye apk taşıma programını kullanamadım daha ayrıntılı bir kullanım yazabilecek kimse varmı acaba?

sizin yeni rom yakın sa şu mms atma problemi olmayanı yüklemek için biraz daha bekleyim..

bir de bir soru daha bir durum olur da zortlarsam cmw den aldığım yedekten geri dönsem herşey myback up a falan gerek kalmadan geri mi gelir? pc de ki image almak gibi birşey mi oluyor?

• CWM den aldığınız backup aynen imaj gibi oluyor. Birebir eski haline dönüyor.

Backup aldığınız uygulamaları yüklerken istemediklerinizi yüklemeyebilirsiniz tabi ki :)

@buferhn
    Bu arada Recovery ve Rom kurulum videosunu çektim fakat yüklemem biraz zaman alacak. Sabaha kadar atar inşallah :))
  • sondan basliyim... CWM ile nandroid backup alirsan aynen dedigin gibi image almis olursun... onu restore ettin mi biraktigin hale geri doner a dan z ye herseyi ile...

yeni ne zaman cikartirim bilmiyorum :) bence yukle... suan stock romlarda da sms i mms e dondurmuyor...

simdi ben My Backup Pro kullaniyorum ama o dediklerinin hicbiri olmuyor bende...otomatik olarak extSdCard da bir klasor aciyor uygulama ve oraya backup aliyor... partition filan olayi yok... bence birde bilgisayarda exFAT olarak formatla tek partition bir daha dene...

datalarin hepsini backuplamani da onermem,,, ozellikle sosyal medya appleri gibi kullanici adi sifre kullanan ve senkronize olan appleri sifirdan kur... sadece apk dosyalarinin tamamini restore et... datalar icin sec icinden... ve evet herseyi backuplasan bile tek tek secebiliyorsun neyi restore edebilecegini...

son olarak Folder Mount programini kullaniyorum tekrar bak istersen... programa da obur konuda ki anlatima da...

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Ya bi sms modu acil.lazim bana... tum smslerimi mms atti... mumkunse bir link veein lutfen

ne yazik ki flashable bir zip bildigim kadar yok...
  • Hocam Samsung uygulamalarini kullanamiyoruuum. Cunku samsung account ekleyemiyorum :( Samsung Link i cok kullanirdim ama artik... :) Basit bi cozumu var mi? Yoksa yeni surumu mu beklicez

• quote:

icecold jelly de koymus bak oraya hemen... LordClockan baslamadi mi daha? keske bir sekilde S4 e port edebilsek...

Artık numarası ne olur belli değil (ki Android 4.3 olma ihtimali var) ile birlikte tekrar ikna edebilirsek elemanı ROM yapmaya, o zaman edecek :) ... Galaxy S mini, N4 için tam, ONE için kısmi - bluetooth çalışmıyor - hazır altyapı var.. Ancak S4 için bildiğim kadarı ile yok... Ancak CM / AOKP S4'ü desteklerse eklemek 1-2 günlük iş..

S4 ve ONE, Google AOSP desteği alacak.. Bu demektir ki önümüzde deryalar var - developing sıfırdan başlayacak :D

Senin konuyu off-topic yaptık sana cevap vereceğiz diye Üstad... Kusura kalmayasın :)

Ben arada göz atarım, kal sağlıcakla ;)
  • evet account ile ilgili dosyayi kaldirmistim sana gonderirim ama yarin ancak...

Samsung app store da mi istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 5 Haziran 2013; 23:30:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semdoc

quote:

icecold jelly de koymus bak oraya hemen... LordClockan baslamadi mi daha? keske bir sekilde S4 e port edebilsek...

Artık numarası ne olur belli değil (ki Android 4.3 olma ihtimali var) ile birlikte tekrar ikna edebilirsek elemanı ROM yapmaya, o zaman edecek :) ... Galaxy S mini, N4 için tam, ONE için kısmi - bluetooth çalışmıyor - hazır altyapı var.. Ancak S4 için bildiğim kadarı ile yok... Ancak CM / AOKP S4'ü desteklerse eklemek 1-2 günlük iş..

S4 ve ONE, Google AOSP desteği alacak.. Bu demektir ki önümüzde deryalar var - developing sıfırdan başlayacak :D

Senin konuyu off-topic yaptık sana cevap vereceğiz diye Üstad... Kusura kalmayasın :)

Ben arada göz atarım, kal sağlıcakla ;)

tesekkurler walla... onumuzdeki engeller kalkarsa senden destek alicam, haberin ola :))))

saolasin...

• quote:

abi işte budur bu ikisi de olduğunda benim için geriye tek bir sorun kalıyor menudeki ikonların sırasını kendim ayarlayabilmem. buda olsa tadından yenmeyecek :))

merakla bekliyorum. novayı satın aldım. yine olmadı :( kevin a mail attım bakalım belki bir ayar çeker..

bu arada bu romda menu deki ikonları istedigi gibi dizebilen arkadaş varsa söylesin lütfen ben mi bulamadım acaba? yada bunun için program bilen varsa onada razıyım..

saygılar...
  • quote:

evet account ile ilgili dosyayi kaldirmistim sana gonderirim ama yarin ancak...

Samsung app store da mi istiyorsun?

Hocam bunu bende isterim ROM unu indiriyorum biterse bu gece kuracağım. herkeze tek tek yollamak yerine bu orjinal apk ları bir yere koyabilirmisin benim de bikaç samsung uygulamasını sevmişliğim var.

Bu taktığım 32GB extSD kartı ben link2SD programının cihazınızda sanal sd kart var bu durumda extSD niz 2 parça olmalı ve bir tarafı ext2 olmalı dediği için kendim hazırladım taktım telefonda yer açmak için bu programla taşıdığım programlar bu görülemeyen bölüme gidiyor ve sorunsuz çalışıyor. sizin dediğiniz programı heralde iyi kafamı veremeden kullandım ki bende çalışmadı.. sizin romu kurunca tekrar bakacağım.

yedek alırken şöyle bişey oldu recovery e girdim sizin dediğiniz gibi ilk başta advanced den girip storage set i /0 a getirmeyi unutup bir yedek aldım. sonra bunu yapıp bir yedek daha aldım 2 yedek te telefonun sd sine gitmiş. sonra backup and restore den advanced restoreye girip back up to external sd kart ı seçip yedekledim bu defa yedek doğru yere ext sd ye gitti bunu da bir bilgi olarak yazayım.

şimdi rom inmiş çakıp deneyeceğim bu arada şu samsung account apk sının linkini bana da verirseniz memnun olurum romunuz açılınca onuda kurmak istiyorum

hadi bakalım birazdan yeni rom la gelirim en çok google navigasyonun çalıştığına seviniyorum leylanın sesini yükleyip deneyeceğim böyle bizim kurabileceğimiz hibirşeyi roma koymama fikrinizden vazgeçmeyin bence..

• oldu da.. import from another launcher bizi ilgilendiren bir seçenek mi wenomdan geçen biri olarak?
  • Nova launcher prime yi blackmarket'ten üstüne yükledim alet zortladı. bu nova harikaymış, nasıl prime yi açabilirim? kaldırırsam ekran siyah oluyor üstüne prime kursam çalışmadı. şimdi mecburen yeniden rom çakıp herşeyi yeniden yapacam tel. açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.