Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık me2 update yapmalısın rom 9500 için china link de verebilirim istersen updateden sonra download yapıp deneyeceğim şimdi beklemekteyim @Xphoid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • china versiyonu ile update yapmıycam, zira bu daha evvel diğer konumda konuşuldu... ZCUAME2 versiyonunda tonlarca çince ıvır zıvır var, ve gapps yok... yükledin mi çalışmıyormuş da...

tüm dünyada ki developer'lar gibi bende XXUAME2 veya üstünü bekliyorum...
  • me2 international ver. bekleyebilirsin 10 gün içinde çıkar büyük ihtimal sora rom update yaparsın rom 1 gb yapsana zip yapacağına rar formatı kullan arz ederim bu nasıl oldu iyi mi? @Xphoid

• quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

china versiyonu ile update yapmıycam, zira bu daha evvel diğer konumda konuşuldu... ZCUAME2 versiyonunda tonlarca çince ıvır zıvır var, ve gapps yok... yükledin mi çalışmıyormuş da...

Her ne kadar ONE kullanıcısı da olsam... Harika bir iş çıkarmışsın dostum :)

Ben sana diyorum bırak S4'ü gel ONE içi çalışalım diye... Sen gidiyon ROM yapıyosun...

Şimdi bunu da açıkla :D

Eh hayırlısı olsun :D

Çalışmalarının devamını dilerim !!!
  • quote:

china versiyonu ile update yapmıycam, zira bu daha evvel diğer konumda konuşuldu... ZCUAME2 versiyonunda tonlarca çince ıvır zıvır var, ve gapps yok... yükledin mi çalışmıyormuş da...

Usta çine, rusa falan çok girme. Sen daha tecrübelisin ancak güvenliği de elden bırakmamak lazım.
    Zaten her türlü bilgimizi, resmimizi yedekliyoruz sağa sola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

iyi günlerde kullanın. Svox cem veya leyla yı da yüklerseniz, Sesli olarak da kullanabilirsiniz.

Yükledim canavar gibi çalışıyor sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semdoc

quote:

Her ne kadar ONE kullanıcısı da olsam... Harika bir iş çıkarmışsın dostum :)

Ben sana diyorum bırak S4'ü gel ONE içi çalışalım diye... Sen gidiyon ROM yapıyosun...

Şimdi bunu da açıkla :D

Eh hayırlısı olsun :D

Çalışmalarının devamını dilerim !!!

Saol abi güzel dileklerin için... Valla sayende Linux'dü, Rom du, Source build'di maceralarına atıldım... S4'de yapayalnız kalınca çareyi ROM yapmakta buldum =)

ahahaha....

Saolasın tekrar bende sana diyorum, gel burda hayat var :D

Benchmarklara bakma bile ;) üzer adamı :D

• Hadi bakalım indirmeye başladım şimdi. Akşama doğru video çekimine başlayacağım kısmetse. Ama önce yedekleri almalıyım, 6-7 GB kadar en fazla, yani çok uzun sürmez. Sıfırdan temiz bir kurulum yapacağım.
  • Hele bir AOKP/CM desteklemeye başlasın S4'ü.. Belki o zaman S4 için ICJ de yapabiliriz.. Kim bilir? ;)

Benchmark'lara çok güvenme :D - neticede onlar da sadece bir test algoritması...

Yakındır... S4 için Google AOSP versiyonu, aynı ONE için olduğu gibi, çıkacak yakında.. O zaman işler daha da kızışacak, zevkli olacak...

Görecez bakalım o zaman benchmarkları :)
  • heyecanla bekliyorum video'yu =) herkese çok katkı sağlayacak... teşekkür ederim şimdiden...

bu arada merak ettim nedir bu 6-7 gb yedek yahu =) bende 65 tane app var... APK backup alıyorum sadece ama o kadar tutmuyor hiçbir zaman :D

Nandroid backup'da maks 3 GB =)
  • quote:

heyecanla bekliyorum video'yu =) herkese çok katkı sağlayacak... teşekkür ederim şimdiden...

bu arada merak ettim nedir bu 6-7 gb yedek yahu =) bende 65 tane app var... APK backup alıyorum sadece ama o kadar tutmuyor hiçbir zaman :D

Sırf örümcek adam 1.5 GB + The Dark Knight Rises... :)) Gerisi pek yer tutmaz.
    Video var hocam birkaç tane kendim çektim, resim bol bol var, 32 lik model diye hafıza kartı almadım ama rom atarken sorun olacak biraz bu gidişle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc191

quote:

heyecanla bekliyorum video'yu =) herkese çok katkı sağlayacak... teşekkür ederim şimdiden...

Sırf örümcek adam 1.5 GB + The Dark Knight Rises... :)) Gerisi pek yer tutmaz.
    Video var hocam birkaç tane kendim çektim, resim bol bol var, 32 lik model diye hafıza kartı almadım ama rom atarken sorun olacak biraz bu gidişle :)

Sd Card'da olan resimlere, videolara birşey olmaz zaten..
    yani /storage/emulated/0/DCIM/Camera altında depoluyor resimleri videoları vs...

Full Wipe /storage/emulated/0 =SdCard'ı silmez...

ama oyunların datalarını siler... onları da MyBackupPro yada Titanium ile oyuna ait dataları backuplayarak yedekler, sonra aynı programlar ile kurarsın gene...

• Hocam Titanium ile almak uzun sürüyor ben oyunların save klasörlerini buldum. O dosyalar küçük 15-20 MB civarında, OBB lerini de aldım mı tamam. APK leri almak kolay iş :) Titanium ile falan uğraşmak istemedim böyle daha kısa sürer. Bir de Titanium için rootlamak lazım, şimdi rootla yedekle tekrar yükle...
  • Bu arada Jig aparatını yapmayı başardım fakat S3'ün Flash Sayacını resetlemedi :@
    Bakalım S4 ün sayacını resetleyecek mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc191

Bu arada Jig aparatını yapmayı başardım fakat S3'ün Flash Sayacını resetlemedi :@
    Bakalım S4 ün sayacını resetleyecek mi...

Tehlikeli şeyler :) bilmediğim anlamadığım şeyleri yapmam

• Hocam Greenify diye güzel bir uygulama var. Arka planda çalışıp duran, CPU ve RAM kaynaklarını tüketen uygulamaları haklıyor kendisi. Bir sonraki güncellemede roma koyar mısın? (ve evet bir sonraki güncellemeyi istiyoruz, çalışmaların devamını bekliyoruz )
  • Aslında Playstore da free olarak var Greenify... Yükleyebilirsiniz :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify

Tabi önce ROM'u yükleyip ROOT yetkilerine sahip olmanız gerekli :)
  • Arkadaşlar limitsiz sms modu falan varmı bu romda ? Ben bulamadım da
  • oooo @semdoc buralarda destek vermen cok mutlu etti :) eyvallah abi... :)

@mc191, prensip olarak rom u daha da hafiflestirmek istedigim icin playstoredan yuklenebilecek seyleri rom a koymayacagim... :) bir kere yukledin mi her backup da yuklersin zate ;)
  • @semdoc evet biliyorum, sadece çoğu kişinin haberi yok bu programdan ve arka planda çalışan uygulamalardan yakınıp duruyorlar, roma koyulursa herkes en azından bir defa merak edip bakar :) Ne işe yaradığını öğrenir.

@Xphoid başlıyorum video çekimlerine :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.