arkadaşlar htc one ye cm bile çıkmışken bizim bu s4 e neden bu kadar yavaş ilerliyor samsungun yayınlamadığı kod mu var ?
Buydu hocam bak istersen :) Mantığını anladım, işletim sistemi kurarken yaptığımız Partition vs. şeysi ama biraz daha farklı bir durum gibi, yani script ile hallolur mu bilemiyorum.
hocam wanamlitenin romunda 11 12 gb boş alan oluyormuş
Yanlış bir bilgilendirme var... Bilgilendirme diyorum çünkü - muş demişsiniz ordan bu kanıya vardım...
Çünkü Rom lâ alakalı değil dediğim gibi bu...
Wanam Lite bende kullandım, kaldı ki flashlama sırasında hangi dosyanın nereye kopyalanacağını, SdCard da nerenin formatlanıp nereye ellenmeyeceğini yöneten script'i Wanamdan aldım, fazlası var eksiği yok... ;)
hocam romunuzda bütün sensörler orjinal samsung romdaki video oynatıcı tarayıcılar filan duruyormu
quote:
Orijinalden alıntı: narkoz__70
quote:
Orijinalden alıntı: Xphoid
quote:
Yanlış bir bilgilendirme var... Bilgilendirme diyorum çünkü - muş demişsiniz ordan bu kanıya vardım...
Wanam Lite bende kullandım, kaldı ki flashlama sırasında hangi dosyanın nereye kopyalanacağını, SdCard da nerenin formatlanıp nereye ellenmeyeceğini yöneten script'i Wanamdan aldım, fazlası var eksiği yok... ;)
hocam romunuzda bütün sensörler orjinal samsung romdaki video oynatıcı tarayıcılar filan duruyormu
Onlar kaldırılsa bile dediğiniz gibi 12 GB boş alan kalmaz, bunun için belirttiğim linkteki gibi yeniden bölümleme yapmanız lazım. Yani demek istediğim USERSPACE 10 GB ise Rom 10 mb olsa bile 12 GB boş yer kalamaz, SYSTEM bölümünde 1 GB daha boşluk açılır doğru ama buraya resim müzik atamazsınız (normalde) ama o linkteki arkadaşın yaptıklarını yaparak fazladan 2-2.5 GB alan elde edebilirsiniz. Bunu yapacak bir scrpit var mı bilmiyorum ama Pit dosyası olabilir. Yani pit dosyasının işi bölümlendirme olduğuna göre yapılabilir gibi bir mantıkla söylüyorum bunu :)
quote:
quote:
quote:
Orjinal browser, muzik ve video oynatici, s note/memo, takvim, s health gibi tum samsung un programlari, sensor kullanan herseyi duruyor...
ve tum sensorler olmasi gerektigi gibi calisiyor...
Bu rom a baslarken ana amacim bunlari korurken, hafif ve hizli bir rom yapmakti zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1300
arkadaşlar htc one ye cm bile çıkmışken bizim bu s4 e neden bu kadar yavaş ilerliyor samsungun yayınlamadığı kod mu var ?
htc one bizim S4 den yaklasik 1,5 ay evvel cikti... i9505 icin CM de cikti diye biliyorum ama i9500 de daha yok piyasada... Exynos islemcili sistemin kaynak kodlarini paylasmamasi diye hatirliyorum bu gecikme sebebini... ama emin degilim...
biz de bu nedenle AOSP/CM'mis gibi olan bu rom u yaptik ;)
CM Nedir? AOSP/CM Nedir?
hocam şimdi ozaman bu kamera reset olayı filanda düzeldi değilmi
okudum bir daha okudum, kafama yatmadi :)
partition lari degistirdiginde Odin sknti cikaracak anladigim kadari ile... hani CWM den flashlayabiliyorsun sonucta ama recovery ye birsey olunca vs..vs..vs..
8 + 64 ile mutluyum... Samsung da yayla misali kullansin dursun 8GB :)
CyanogenMod...
detaylar google da
kamera reset??? ana! o ne ola ki???
dun bayag video kayit yaptim... 2,5 GB civari sanirim yanilmiyorsam... bana misin demedi...
Anlaşıldı herşeyi kendim öğreneceğim,ama bak buraya yazıyorum yakında öyle şeyler yapacamki
quote:
kamera reset??? ana! o ne ola ki???
dun bayag video kayit yaptim... 2,5 GB civari sanirim yanilmiyorsam... bana misin demedi...
hocam bazı telefonlarda yazılım yüzünden kamera açılırken resetleme yapıyordu 1 keresinde bende şahit oldum :)
:) biliyorum... :) espri olarak dedim.... ben daha hic yasamadim ME1 bazli hicbir romda...
Excellent ROM mate :) Hope you continue to do well in the future! :D
ladies & gentleman,
i proudly present to you Audio God ZeroInfinity of XDA from UK... :)
All Thanx to you mate for your support and kindness to come here with your good wishes...
quote:
:) biliyorum... :) espri olarak dedim.... ben daha hic yasamadim ME1 bazli hicbir romda...
tamam hocam bu hafıza sorunu ne zaman düzelir hocam haziranda güncelleme gelecek diyorlardı
Ram kullanimi mi? SD Card daki 8gb meselesi mi?
Ram kullanimi suan zaten sorunsuz bu rom da... ekran goruntulerine bakarsaniz minimumda 727mb kullaniyor... ortalama 1gb in altinda... bazen 1 gb i asiyor...
fakat su recent appleri (son kullanilan uygulamalar) silmeye cok kari herkes, ama ben degilim... ram i temizlemek degil ama recent appsleri kapamayi oneriyorum...
Abi hersey cok guzel stabil cok basarili sadece bir tane widget vardi kullandigim ekrana kabul etmiyor onu anlamadim birde bu sistemin bu kadar yogun olmadi normal mi ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: NIGRA
Abi hersey cok guzel stabil cok basarili sadece bir tane widget vardi kullandigim ekrana kabul etmiyor onu anlamadim birde bu sistemin bu kadar yogun olmadi normal mi ???