Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indirmeye başladım... en kısa sürede denemeyi düşünüyorum... emeğine sağlık şimdiden...
  • Halen zevkle kulanmaya devam ettiğim ve bu kadar uzun zamandır bu kadar keyif aldığım nadide romlardan biridir. Tavsiye olunur :)
  • Evet evet evet işte bu!......
    abicim tek kelimeyle harikasın
    en hoşuma giden yanı ise ram stabilitesi sağlanırken bunun yanında performans ve görselliğide maksimum önem verilmiş Türkiyede tek (daha alternatifini bile göremedik) Romdur.
    performansı merak edenler NFS most wanted la deneyebilriler,daha önce wanam 1.2 lite yüklüyken Most wanted da takılmalar ve teklemeler yaşıyordum "" Xph0id's r0m v1.0""" ile kaymak gibi akıyor. ve üstelik ısınma sorunu da yok. tekrar teşekkür dedrim
    aman hız kesme bunun v2- v3 lerinide bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: okantekin78

Halen zevkle kulanmaya devam ettiğim ve bu kadar uzun zamandır bu kadar keyif aldığım nadide romlardan biridir. Tavsiye olunur :)

Hani bir söz vardır ya..."Beni sizler yarattınız!"... buraya cuk oturuyor =) bunları gördükçe daha da araştırasım, naapsam daha diye düşünesim geliyor =)

Bu versiyona geçmeni tavsiye ederim PureXAudio ile Samsung Müzik Player çok güzel oldu... Ses seviyeleri hakkında ama geri dönüş bekliyorum... Daha arttırabilirim...

Ve çalışmayan hiçbirşey kalmadı, Nova'yı da çözdüm marketle tam uyumlu, Nova Prime kurulabiliyor üstüne...
  • Hadi hayırlı olsun :) Şu an indiriyorum, kendime göre birkaç düzenleme yapıp kuracağım. Bu arada hız ve stabilite olarak stock android 4.2 launcher ı öneririm. 2 gündür kullanıyorum ve yağ gibi oldu resmen telefon. nova, apex gibi özelleştirilemiyor ancak hız olarak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASC33

Evet evet evet işte bu!......
    en hoşuma giden yanı ise ram stabilitesi sağlanırken bunun yanında performans ve görselliğide maksimum önem verilmiş Türkiyede tek (daha alternatifini bile göremedik) Romdur.
    performansı merak edenler NFS most wanted la deneyebilriler,daha önce wanam 1.2 lite yüklüyken Most wanted da takılmalar ve teklemeler yaşıyordum "" Xph0id's r0m v1.0""" ile kaymak gibi akıyor. ve üstelik ısınma sorunu da yok. tekrar teşekkür dedrim

sanırım stabil ve herkesin kullanabileceği (TouchWiz hayranlarınada denemelerini en azından tavsiye ederim) bir versiyon oldu...

şimdi sizlerden gelecek fikirlere göre, ve performans nasıl arttırılabilir yönünde yapacağım araştırma ve geliştirmelere göre ufak ufak versiyon artar...

Tabii ki Samsung'un da yayınlayacağı güncellemelerde en kısa sürede yansıtılacak bu ROM'a... ;)

• Bu hali ile bir kullanmanı tavsiye ederim ;)

Touchwiz ve uzantıları çıkıp, saf Nova deneyimi ile bak bakalım hız nasıl olmuş?
  • Zten normalde dediğin gibi kullanıyordum, touchwiz beni deli ediyor ilk işim romdan uzantılarıyla birlikte kaldırmak oluyor :) Dediğim gibi nova da çok iyi ancak stock launcher biraz daha performanslı. Ama işte özelleştirilemiyor çok fazla.. Ancak romun iyi olduğundan şüphem yok, kaç gündür üzerinde uğraştığını biliyorum ve daha iyi duruma gelmesi içinde elimizden geleni yaparız bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

sanırım stabil ve herkesin kullanabileceği (TouchWiz hayranlarınada denemelerini en azından tavsiye ederim) bir versiyon oldu...

şimdi sizlerden gelecek fikirlere göre, ve performans nasıl arttırılabilir yönünde yapacağım araştırma ve geliştirmelere göre ufak ufak versiyon artar...

Tabii ki Samsung'un da yayınlayacağı güncellemelerde en kısa sürede yansıtılacak bu ROM'a... ;)

Evet itiraf ediyorum benim gibi TouchWiz diye tutturan ve Nova'ya önyargılı davrananlara şiddetle tavsiye ediyorum, şimdi NOVA'yla ters takla bile attırıyorum,bu novaya bide farklı uygulama ikonları ekleyebilsek süper olur.

• quote:

quote:

quote:

Evet itiraf ediyorum benim gibi TouchWiz diye tutturan ve Nova'ya önyargılı davrananlara şiddetle tavsiye ediyorum, şimdi NOVA'yla ters takla bile attırıyorum,bu novaya bide farklı uygulama ikonları ekleyebilsek süper olur.

Novayla uyumlu istediğin temaları indirip kurarak, ikonları değiştirebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

@karizma6080'in dediği gibi tema da kurabilirsin direkt Playstore'dan indirip, hatta üstüne tek tek uygun icon.png varsa her bir uygulamanın icon'unu da değiştirebilirsin...

Nova'da özelleştirmenin sonu yok ;)

• bilgi için teşekkürler @karizma6080 ve sanada @Xphoid bu Nova tam benim isteklerime cevap veriyor.peki Nova ile homescreen ekranına uygulama alt menüsünü mesela ben ayarlarda ekran ve ses özellikleri ile çok uğraşıyorum bunun kısayolunu oluşturabiliyormuyuz yada ne bileyim alt menülere hızlı ulaşmanın yolu varmı? örneğin herşey masaüstünde olacak tek tuşla hatsıza alacam tek tışla sessize vs..
  • widgetlar lazım onun için... playstore da onlarca widget var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 4 Haziran 2013; 10:32:10 >
  • quote:

bilgi için teşekkürler @karizma6080 ve sanada @Xphoid bu Nova tam benim isteklerime cevap veriyor.peki Nova ile homescreen ekranına uygulama alt menüsünü mesela ben ayarlarda ekran ve ses özellikleri ile çok uğraşıyorum bunun kısayolunu oluşturabiliyormuyuz yada ne bileyim alt menülere hızlı ulaşmanın yolu varmı? örneğin herşey masaüstünde olacak tek tuşla hatsıza alacam tek tışla sessize vs..

Dediğin işi gören widgetlar var araştırmak lazım.
  • Tebrikler kardeşim telefonu alayım ilk deneyeceğim rom olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

root yapmak delta servis garantsinde olanları garanti dışına çıkarmıyor.. değil mi delta servis??

Delta servis ne ola ki acaba?

abi aldıgımız telefon ithalat. teknik servisi delta teknik servis. forumda üyeliği falan var. yardımcı olan bir arkadaş hatta. onun mesajlarından birisinde okudum. :) yani böyle :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

Tebrikler kardeşim telefonu alayım ilk deneyeceğim rom olacak.

• Hayirli olsun ustad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

root yapmak delta servis garantsinde olanları garanti dışına çıkarmıyor.. değil mi delta servis??

Delta servis ne ola ki acaba?

abi aldıgımız telefon ithalat. teknik servisi delta teknik servis. forumda üyeliği falan var. yardımcı olan bir arkadaş hatta. onun mesajlarından birisinde okudum. :) yani böyle :))

Merhaba,

Root yapma işleminin bizim güvencemizdeki ürünü garanti kapsamı dışına çıkarmayacağını,ancak bu işlem yapılırken sorun çıkaran ürünlerin düzeltilmesi için ücret talep edileceğini (garanti devam eder) daha önce belirttik.Aynen NIGRA 'nın belirttiği gibi.

Saygılarımızla,
    DeltaServis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delta Servis -- 4 Haziran 2013; 12:22:49 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.