Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clean mastera ait sol ustteki 1 dokun 1 hızlansın olanı ekrana alıyorum ama gelmiyor ne yaptıysam olmadı. ön izlemesini koydum linke..

birde ikonların yerini nasıl değiştirebilirim ben ne yaptıysam nova da bulamadım. var mı yolu???

sistemin pilde %40 yakın olması normal mi birde ? buna cevap verirsen abi sevinirim.

birde uygulamaları nasıl hafıza kartına taşıyabilirim? böyle bir seçenek göremedim?

http://666kb.com/i/ceocfu3hr476izzvc.jpgundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 5 Haziran 2013; 8:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

Ram kullanimi mi? SD Card daki 8gb meselesi mi?

Ram kullanimi suan zaten sorunsuz bu rom da... ekran goruntulerine bakarsaniz minimumda 727mb kullaniyor... ortalama 1gb in altinda... bazen 1 gb i asiyor...

fakat su recent appleri (son kullanilan uygulamalar) silmeye cok kari herkes, ama ben degilim... ram i temizlemek degil ama recent appsleri kapamayi oneriyorum...

dahili hafızadan bahsediyorum hocam birde NİGRA nın pili nasıl öyle sömürmüş android :)
  • Ben yeni çıkacak sürüm ile ilgili haberleri Samsung'un RAM kullanımı optimizasyonu gibi algılamıştım... Dahili hafızaya bir müdahale olacak mı bilmiyorum açıkçası...

@NIGRA ROM'u paylaştığı resimden yaklaşık 1 saat evvel filan yeni flashladı... o yüzden normaldir, KERNEL, ROM herşey ilk defa çalışıyor bir stabilize olması lazım... ve bazen bu gibi durumlarda bir "Reboot" herşeyi çözer ;)
  • resmi göremiyorum... Clean Master'ı hiç kullanmadım... diğer widget'lar da bir sorun olmadan eğer ana ekrana taşıyabiliyorsan, bu uygulama kaynaklıdır... sil kaldır tekrar yüklemeyi dene demekten başka bir çözüm bilemiyorum...

ikonların yerini nasıl mı değiştirirsin?! yani basılı tut üsttüne, sürküle başka yere... ;)

hazıza kartına taşımak için ek program lazım... benim kullandığım "Folder Mount" ile iligli açıklamam diğer genel anlatım yaptığım konumda var, bakabilirsin... üç uygulamaya kadar bedava, daha fazlası için ücretli lisans almak gerekli...

Pil ile ilgili yukarda cvp verdim...

Edit: Clean master'a şimdi baktım... Hafıza temizlemek için kullanıyorsun, ama çalışırken kendisi arkada hafıza yiyor =) ironik değil mi?!

Ben son uygulamaları (recent apps) kapatmak için Nova'da şunu yapıyorum:
    Nova Ayarları > Jestler ve Butonlar > Uzun-Basma Menüsü > Son Uygulamalar

Böylece ortada ki fiziki düğmenin kullanım ömrünü kısatlmadan =) onun yanında ki menü düğmesinde parmağını basılı tutarak aynı menüye ulaşırsın, orda da sağ alttaki buton'dan tüm son uygulamaları bir seferde kapatırsın...

Daha ayrı bir RAM yiyen uygulamaya gerek yok... bence tabii ki ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 5 Haziran 2013; 10:16:33 >

• abi menüde ikonları sürükleyerek yer değiştiremiyorum kısa yol eklemek için ana ekran açıyor.. ???
  • ROM ile ilgili deneyimlerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi lütfen yukarda ki link'e basarak konuda paylaşın...[/center]

Sen Uygulama Menüsünden (App Drawer) bahsediyorsun....

Orda tek tek iconlar yer değiştirmiyor... kalsörler yaratabilirsin, yada alfabetik olarak sıralayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 5 Haziran 2013; 11:03:08 >
  • quote:

[ROM][Galaxy S4-I9500][XXUAME1] Xph0id's r0m v1.0 | PureXAudio | No TouchWiz | Hafif Hızlı Stabil

ROM ile ilgili deneyimlerinizi, isteklerinizi ve şikayetlerinizi lütfen yukarda ki link'e basarak konuda paylaşın...

Sen Uygulama Menüsünden (App Drawer) bahsediyorsun....

Orda tek tek iconlar yer değiştirmiyor... kalsörler yaratabilirsin, yada alfabetik olarak sıralayabilirsin...

peki farklı bir uygulama ile bunu yapabilmek mümkün olur mu ki acaba?

sinir bozucu çok :(

• Rom'la alakalı bir mevzu değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 5 Haziran 2013; 11:04:12 >
  • quote:

Rom'la alakalı bir mevzu değil...

launcer ile alakalı değil mi abi? peki ne yapılabilir?

1- nova nın üst versiyonlarını beklemek?

2- farklı bir launcer ile düzenleme yapılabilir mi? go launcer mesela aklıma gelen. nova ile kullanılabilir mi?

3- ??
  • walla bilmiyorum... Nova'nın geliştiricisine sorman lazım ;)

Farklı bir launcher her zaman deneyebilirsin tabii... Senin kararın...
  • quote:

walla bilmiyorum... Nova'nın geliştiricisine sorman lazım ;)

Farklı bir launcher her zaman deneyebilirsin tabii... Senin kararın...

bu rom da touchwiz e dönemiyorum ama değil mi_?
  • her zaman orjinal rom'u yükleyebilirsin... touchwiz'e destek vermiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 5 Haziran 2013; 11:38:26 >
  • quote:

her zaman orjinal rom'u yükleyebilirsin... touchwiz'e destek vermiyorum...

hayır o kasvete geri dönemem abi.. yapamam artık bunu. Bu hıza alıştıktan sonra olmaz :D

peki bisi sorucam sana yeni bir rom yuklemek icin artık recovery yapmaya gerek yok dimi ?
  • Özel (Custom) Rom kullanırsan gerek yok... artık Recovery hep orda duruyor...
  • Romun en güzel taraflarından birisi de Google un haritalarını kullanarak anlık navigasyon programının kullanılabiliyor olması. Bu güne kadar kullandığım onca rom oldu, hatta yüzlerce desem yanlış olmaz, bu özelliği kullanabildiğim ilk rom senin romun. Tekrardan bir teşekkürü hak ettin sanırım :)

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantekin78

Romun en güzel taraflarından birisi de Google un haritalarını kullanarak anlık navigasyon programının kullanılabiliyor olması. Bu güne kadar kullandığım onca rom oldu, hatta yüzlerce desem yanlış olmaz, bu özelliği kullanabildiğim ilk rom senin romun. Tekrardan bir teşekkürü hak ettin sanırım :)

Teşekkürler.

Rica ederim...

Bende beni yönlendiren @behcet98'e teşekkür ederim... =)
  • iyi günlerde kullanın. Svox cem veya leyla yı da yüklerseniz, Sesli olarak da kullanabilirsiniz.
  • me2 ver çıktı neden update yapmıyorsun acep me3 bekliyorsun açıkla artık @Xphoid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wow... çok beklenen bir açıklamayı yapmıyormuşum gibi hissettim...

Dur yahu ne oluyor! Sammsung-update'e baktımdı daha yarım saat evvel orda bişi yoktu... bu senin oldukça vurgulu mesajın üstüne sammobile a baktım,

Rusya için çıkmış... indirip akşam bakıcam...

Ama bundan sonra daha alt bir tondan sorarsan, hani bende daha bir yapıcı ve istekli olabilirim...

EDIT: Bizim cihazlar için değil o ROM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 5 Haziran 2013; 13:35:28 >
  • KUSURA bakma sammobile daki 9505 için miş baktım yanlıs koymuslar me2 sadece china için çıktı birazda kemal kılıçdaroğluna benzedi olay açıkla artık:) @Xphoid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.