Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metoketo

Nova launcher prime yi blackmarket'ten üstüne yükledim alet zortladı. bu nova harikaymış, nasıl prime yi açabilirim? kaldırırsam ekran siyah oluyor üstüne prime kursam çalışmadı. şimdi mecburen yeniden rom çakıp herşeyi yeniden yapacam tel. açılmıyor

İlk başta çıkan iki import widget ını direk silebilirsin... Fakat bundan sonrası için tüm Nova ayarlarını backup alıp, rom flashladığında zahmetsizce ordan geri yüklersin...

Blackmarket bilmiyorum ama ASC33 e bir PM at bakalım... O birşeyler yaptı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imdaat
    kafayı yiyecem ilk başta store kısmında aldığım 1.5gb 2 tane yedek telefonun sd sinin altinda biryerde ve bulamıyorum bakıyorum sd boyutu 8g boş yer 700mb ama kullanılan alan 3gb eksik reciveryde aldığım yedek dosyalarını silecem bulamıyorum recoveryden giriyorum oradanda görmüyor sanırım orinal roma dönüp sonra yine bu romu Çakmak gerekecek ilk basta externele al demeyip aldığım yedekler yok oldu ve 2 dosya 1.5 den 3 gb yer işgal ediyor

• Bir ufak bilgi, ROM u yüklendiniz ayarlar yaptınız, herşey hazır... Ters birşey oldu tekrar aynı ROM u yüklemeniz gerekti... Direk CWM den tekrar WIPE etmeden flashlayın... Tüm ayarlar aynı kalır...

• quote:

imdaat
    kafayı yiyecem ilk başta store kısmında aldığım 1.5gb 2 tane yedek telefonun sd sinin altinda biryerde ve bulamıyorum bakıyorum sd boyutu 8g boş yer 700mb ama kullanılan alan 3gb eksik reciveryde aldığım yedek dosyalarını silecem bulamıyorum recoveryden giriyorum oradanda görmüyor sanırım orinal roma dönüp sonra yine bu romu Çakmak gerekecek ilk basta externele al demeyip aldığım yedekler yok oldu ve 2 dosya 1.5 den 3 gb yer işgal ediyor

/data/media/clockworkmod da duruyor bulamadığını...

FileExplorer ile bak... Ordan sil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Nova launcher prime yi blackmarket'ten üstüne yükledim alet zortladı. bu nova harikaymış, nasıl prime yi açabilirim? kaldırırsam ekran siyah oluyor üstüne prime kursam çalışmadı. şimdi mecburen yeniden rom çakıp herşeyi yeniden yapacam tel. açılmıyor

İlk başta çıkan iki import widget ını direk silebilirsin... Fakat bundan sonrası için tüm Nova ayarlarını backup alıp, rom flashladığında zahmetsizce ordan geri yüklersin...

Blackmarket bilmiyorum ama ASC33 e bir PM at bakalım... O birşeyler yaptı...

O işi lucky yamay la halletim şimdi yer boşaltamıyorum romu yeniden çaktim ama sistem o dosyaları korudu bir ustte sordugum olay

• iki tane backup aldım demiştin...

/data/media/clockworkmod birini bulamadığını burda

Ve

/data/media/0/clockworkmod buradadır...

Sonra extSdCard daki kalsın... Ama herşey çalışıyorsa memnunsan onu da sil... En son memnun olduğunu hali backupla derim...

• quote:

quote:

imdaat

/data/media/clockworkmod da duruyor bulamadığını...

FileExplorer ile bak... Ordan sil...

Hay allah razı olsun buldum ama bunlar nasil oluyosa rom çakarken korunuyor alette boyle bilmedigim yer kaplayan şeyler varsa nasil temizlerim
    ohh bee ögreniyoruz iste yavas yavaş daha 1 haftalik androidciyiz saol xhipoid

• Wayy anasına durum düşündüğümden de vahimmiş 2 dosya sildim 6.5 gb yer açıldı meger yedekler 3gb mış

• Panik yok...

Diğer gösterdiğimi de sil... SD card a attığın tüm gereksiz back up'ları halletmiş olacaksın...

Full Wipe SdCard a dokunmaz... Ki bu bizi korur... Her rom flash da düşünsene fotolar müzikler vs.. Gidiyor...

Ama başka gizli saklı kalan dosya yok yer işgal eden merak etme...

/data/media/efs_Backup dosyası var... Onu da bilgisayarına al sakla.. İçinde IMEI vs.. Bilgileri var... Mazallah birşey olursa yedek olsun diye ROM direk yedekliyor... ;)

• quote:

Panik yok...

Diğer gösterdiğimi de sil... SD card a attığın tüm gereksiz back up'ları halletmiş olacaksın...

Full Wipe SdCard a dokunmaz... Ki bu bizi korur... Her rom flash da düşünsene fotolar müzikler vs.. Gidiyor...

/data/media/efs_Backup dosyası var... Onu da bilgisayarına al sakla.. İçinde IMEI vs.. Bilgileri var... Mazallah birşey olursa yedek olsun diye ROM direk yedekliyor... ;)

Offf dostum ben neler yaptım bilsen...
    sd kartı telefondan çıkarıp yerşeyi pc ye yedekledim..
    ondan sonrada bu kaybolan 6gb i kurtaracam diye 2 kere rom çaktım. 2 yedek telefonda 1 yedek extsd de vardı.
    herneyse sayende halloldu da sinir krizi geçirmekten kurtulsum yoksa es file managerle tek tek tüm directorylere bakmaktansa orj. roma dönüp geri senin roma geçecektim :-)

bence yeni androidciler için rom konusunda ilk mesaja şunu ekle..
    benim enbüyük korkum androide onca program kurup bunların içinde oluşan dataları ayarları falan her rom çakmada yeniden yapmak zorunda kalmak tı
    her çıkan romu denemek gibi bir kaşıntım var ama sanırım senin romlardan başka denemem artık bu çok başarılı görünüyor kullandıkça sorun olursa yazarım.
    yani ne diyordum şunu ekle ki..

bu androidde backup alıp geri herşeyi yerine koymak ne kolaymış meğer
    ben bundan korkuyordum
    heryerde birileri backup şöyle alınıyo falan anlatmış ama kayıpsız sonunda herşey geri gelebiliyor isterseniz romdan roma atlayın romlar arasında dans edebilirsiniz dememiş:-)

samsungun orjinalindeki üstünlüklerinden bazılarını kaybedermiyim diye bir düşüncem vardı senin romda herşey duruyor
    (birde çıkardığın apk ların kurulmamışlarına ulaşabilirsek süper olur)
    isteyen sevdiğini ekler. androidin bukadar kolay ve herşeyine ios dan ve hatta windows dan daha kolay müdahale edilebileceği aklıma gelmezdi karışık görünüyordu.
    sonuçta benimle aynı endişeleri taşıyan arkadaşlara sesleniyorum istediğiniz gibi rom çakın samsung bir güncelleme yaparsa bile yeni rom u yada onun üstünden yaratılmış xhiphoid in güzel rom u gibi romları çılgınca deneyebilirsiniz ve hiçbir eski dosyanız kaybolmaz...
    tek gördüğüm eksiklik çıkarılan orjinal apk lara ulaşmak.
    dxa dan bazılarını buldum ama bazı linkler ölüydü şöyle bir kişisel fazla adamın bulaşmadığı bulut diskinde bu dosyalar olursa güzel olur.

eskiden samsungi900 windows 6.1 telefonum vardı (ki hala 2. telefonum ve kullanıyorum) ona da süper romlar kurdum kaldırdım aynı orjinal dosya bulma sorunu onda vardı ama rom cook yapmadan romun içine müdahale edemiyoduk birde telefonun dokunmatik teknolojisi hiç zevk vermiyordu tırnak matik ti basınçlı dokunma ile çalışıyordu.
    sonra ios a geçtim o bir nebze kolaydı yedeği al aynen yeni romda geri dön falan ama o alette jailbreak olmadan bir hiç.. hele yeni iOS6 ile downgrade i 4s ve 5 de yapamamak beni iyice soğuttu hele o iğrenç yeni haritası (anıtkabir i bile yazınca bulamıyor) heleben ki telefonun 1/4 kullanımını google haritası üstünden kullanıyorum

xhiphoid sana bu mod haritayı koyduğun için de Çookk teşekkürler leylanın sesiyle türkçe navigasyonlu oldu.

evet şimdi artık ağız tadıyla bi kurcalayım şu rom u

• quote:

Panik yok...

hemen yedekledim saol

• Dropbox uma bugün tüm çıkarılanları koycam... ;)

• Hayır hocam sadece samsung account u istiyorum, çok teşekkürler :)
  • quote:

Google playe webden girip, yükle deyin.... düzelecektir
  • quote:

Dropbox uma bugün tüm çıkarılanları koycam... ;)

Helal.. çok faydalı olacak.. isteyen istediğini alır.
  • CRT/Fade Animasyonu Etkinleştirme MOD'unu 3. mesajdan indirebilirsiniz...
  • quote:

CRT/Fade Animasyonu Etkinleştirme MOD'unu 3. mesajdan indirebilirsiniz...

bu orjinalde nasıl bi fade yapıyordu hatırlayamadım..
  • Orjinalde ekran direk kararıyor....

video'daki gibi kapanırken efect koyuyor...

• 3. Mesaj İPUÇLARI ve MODLAR olarak güncellenmiştir...

İlk ipucumuz... Nova'nın hızına hız katmak için... bir gözatın...
  • kardesim merhaba,
    yillarca jalibreak li iphone kullanan biri olarak S4 aldim. pisman oldum. senin bu basligi okuyunca heveslendim. cihaz bogazina kadar bloateare dolu. bosta beklerken 1,3 gb ram kullaniyor ve facebook a bakarken bile asiri isiniyor. rootlayip senin rom u gommek bana bir kurtulus gibi geldi.
    Dedim ya acemiyi ama android e. hepsini okudum gerekli herseyi indirdim. Sorun su: odin de herseyi senin dedigin gibi yapiyorum. Pass diyor. sonra cihazda cwm ye giriyorum ama custom degil orjinali ile karsilasiyorum. menu de install zip falan olmuyor. olsa rom u da indirdim sd card da hazir beklyor.
    Cihazi amerikadan aldim. s4 i9500. onda da bir yanlis yok. Bu neden olabilir? bana yardimci olabilir misiniz? tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.