Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar...

DPI ile oyniyim mi? 480 yerine 320dpi olarak yayinlasam mi bir sonraki versiyonu?
  • Perseus Kernel alpha 1 yayinlandi...

UV ve OC (2000MHz) destegi ile...

bence deneyin...
  • Sık sık takip ediyorum i9500 var bende de. Sizden özellikle istedigim telefonun bütün özelliklerinin çalıştığı temiz hafif bir rom yapmanız.

Uv veya oc kernel yuklemek istemiyorum. Oyun oynamıyorsanız ısınma problemi kesinlikle olmuyor hatta buz gibi. Sarji fazla gidecekse ve degerse uv versiyonlu hiz düşünülmüş kernel belki kullanabilirim.

Bu gune kadar com emek harcadığınızın farkındayım teşekkürü borc bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Sık sık takip ediyorum i9500 var bende de. Sizden özellikle istedigim telefonun bütün özelliklerinin çalıştığı temiz hafif bir rom yapmanız.

Uv veya oc kernel yuklemek istemiyorum. Oyun oynamıyorsanız ısınma problemi kesinlikle olmuyor hatta buz gibi. Sarji fazla gidecekse ve degerse uv versiyonlu hiz düşünülmüş kernel belki kullanabilirim.

bunca zamandir daha kurmadiysaniz bir kac gun daha bekleyin... yeni versiyon ciktiginda update yapicam onu yuklersiniz... tam dediginiz gibi suanda rom...

ama Perseus Kernel olacak gene icinde... UV cok faydali birsey bence :) hatta suan 1,6 MHz olan cihazimizi 2,0MHz de deniyorum...
  • Xphoid kullanıcısına yanıt
    taktın bu DPI'ye gerçi insan gözünün algıladığı zaten 320 dpi.peki bunun ne gibi bi artısı olacak eğer pil ömrü veya performans artışı olacaksa bence düşür.
    Perseus Kernel alpha 1
    ben denemek istiyorum.nerden indirebilirim.CWM ile mi atacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASC33 -- 9 Haziran 2013; 23:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASC33

taktın bu DPI'ye gerçi insan gözünün algıladığı zaten 320 dpi.peki bunun ne gibi bi artısı olacak eğer pil ömrü veya performans artışı olacaksa bence düşür.

hayir :) ekranda ki goruntu degisecek... hani biraz daha kuculecek simgeler filan ama HD gibi gorunecek... bilgisayar ekranini 800x600 den 1360x768 e cikarmak gibi...

deniyorum Perseus u... hersey calisiyor ama max CPU yu 2000MHz dahi yapsam 1400MHz de takili kaliyor...

bence bir dur... ama istiyorsan genede link verim...

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2029913&d=1370806499

evet CWM den flashlayacaksin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 10 Haziran 2013; 0:00:49 >

yok ben seni bekliyecem.ama 2000 mhz olsa süper olur,1400 mhz de kalıyorsa yaptığın modla alakalı olabilir,simbianda bi mod vardı 10283344 serveralpha mhz. default 75 geliyordu 100 yapınca full oluyordu,belki android de aynı mantık vardır.
  • ASC33 kullanıcısına yanıt
    yok kernel ile alakali... baskasi da onayladi ayni durumu...

bakalim AndreiLux ne diyecek...

EDIT:
    Perseus Kernel i kullanabilirsiniz...

bunun normal oldugunu onlem olarak benchmark testleri sirasinda ani CPU yuklenmesini engellemek (yada bunun gibi birsey) icin yaptigini soyluyor...

zaten 2000mhz de calistirmayi onermiyor cok isinacak diye... ben 1600MHz de -75mV undervolt ile kullaniyorum suan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 10 Haziran 2013; 1:09:25 >
  • Şu sıcak günlerde daha ısıtmanın ve pil harcatmanın anlamı yok. Mümkünse performansdan ödün vermeden soğuk ve uzun pil ömürlü alalım.
  • rom v2 ne zaman çıkar?
    yakın zamanda çıkacaksa v1.0'i telefonum gelince yüklemeyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

Sık sık takip ediyorum i9500 var bende de. Sizden özellikle istedigim telefonun bütün özelliklerinin çalıştığı temiz hafif bir rom yapmanız.

bunca zamandir daha kurmadiysaniz bir kac gun daha bekleyin... yeni versiyon ciktiginda update yapicam onu yuklersiniz... tam dediginiz gibi suanda rom...

ama Perseus Kernel olacak gene icinde... UV cok faydali birsey bence :) hatta suan 1,6 MHz olan cihazimizi 2,0MHz de deniyorum...

Böyle demişti Xphoid :) Yakındır hocam bekle bence boşa indirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AC7DD5C3 -- 10 Haziran 2013; 11:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Şu sıcak günlerde daha ısıtmanın ve pil harcatmanın anlamı yok. Mümkünse performansdan ödün vermeden soğuk ve uzun pil ömürlü alalım.

-87,5mV S-Tweaks uygulaması ile her frekans için UnderVolt yaptım... minimum CPU hızını tüm kernellerde 250MHz'den 100MHz'e indirdim ve maks CPU hızınıda 1600MHz'de bıraktım...

Isınma mısınma zaten öyle yoktu... şimdi hepten yok... ;) ve stabil...
  • imperial crusader kullanıcısına yanıt
    bende dünyada en az bir ülke için i9500XXUAMEA'nın çıkmasını bekliyorum... çıktığında v2'yi en kısa sürede yayınlıycam...

Perseus alpha1 kernel ile olacak...

KIES'i tekrar koycam (yada düzgün bir şekilde ek paket yapabilirsem belki koymam isteyen flashlasın diye)
    CSC klasörünü Türkiye dosyaları ile tekrar koycam
  • Dropboxda olduktan sonra, isteyen oradan indirip kurabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Dropboxda olduktan sonra, isteyen oradan indirip kurabilir

yok... sadece apk ile bitmiyor iş... kökünü kuruttum KIES'in ;)
  • Hocam sms deki türkçe harflerin karakter karşılığı düzeldimi acaba mesela ''ş'' yazıyon 160 dan 153 e düşüyorya o olay düzeltildimi acaba.Birde 3 sms den sonrasının mms ye çevrilmesini istemiyorsak ne yapacağız.XDA daki Bazı kötü rom larda bile bu sms to mms olayı çözülmüştü sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtunc52

Hocam sms deki türkçe harflerin karakter karşılığı düzeldimi acaba mesela ''ş'' yazıyon 160 dan 153 e düşüyorya o olay düzeltildimi acaba.Birde 3 sms den sonrasının mms ye çevrilmesini istemiyorsak ne yapacağız.XDA daki Bazı kötü rom larda bile bu sms to mms olayı çözülmüştü sanırım.

:D bütün romlar güzeldir =) ama benim kötü rom'da daha düzelmedi zira SecMMS.apk'yı açtım da toplayamadım bu SMS-MMS dönüş işini engellemek için...

Biraz daha uğraşıcam, yaparım elbet... v2'ye koymaya çalışıcam...

diğer "ş" olayı sanırım bizim düzelteceğimiz birşey değil... ama emin de değilim eğer bir yolu yordamı varsa gösterin düzetlmeye çalışırım SecMMS.apk'yı dağıttığımda... (decompile/compile' a dağıtıp toparlamak dedim herhalde karşılığı böyledir diye düşünüyorum :D )

• Kötü rom derken s4 için xda da daha elle tutulur bir rom çıkmadı.S3 ve note 2 deki criskelo,hawkish vs.. rom yapıcılar daha s4 e geçmediler ondan sanırım... heleki turkbey ustad bu işleri bıraktı rom yüklemelerin keyfide kaçtı malesef.Sizide canı gönülden destekliyorum inşallah Turkbeyin yerini alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.