Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam yapıcam şuan iniyor...

Yenilikler Samsung'dan geliyor =) Günlerdir konuşulan ve beklenen yenilikler...
  • v2 için hazırım ama telefonum yolda D:
  • Reboot ettikten pin kodunu giremiyor ancak güç tuşuna basıp kapatıp, tekrar açınca, ekran tepki veriyordu...
    Perseus alpha 2 yükledikten sonra bu sorunum kalktı
  • doğrudur... bu sıkıntı ile bazı telefonlar (benim ki deil) karşı karşıyaydı...

alpha2 de başka bir geliştirici tarafından bulunan çözüm ile düzeltildi... fakat kendi kendine reboot etmek gibi bir sıkıntısı var alpha2'nin...

ben ROM'u yaparken eğer yeni bir güncelleme gelmez ise şuan ROM'da bulunan alpha0 versiyonunu ROM'a koysam mı diye düşünüyorum... daha karar veremedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

doğrudur... bu sıkıntı ile bazı telefonlar (benim ki deil) karşı karşıyaydı...

alpha2 de başka bir geliştirici tarafından bulunan çözüm ile düzeltildi... fakat kendi kendine reboot etmek gibi bir sıkıntısı var alpha2'nin...

ben ROM'u yaparken eğer yeni bir güncelleme gelmez ise şuan ROM'da bulunan alpha0 versiyonunu ROM'a koysam mı diye düşünüyorum... daha karar veremedim :D

Hocam şimdi v2 ile gelen yenilikler Samsung un kilere ek olarak ne olacak? Şu SMS - MMS işini halledersen çok çok iyi olacak, onun dışında bence stabil olan bir kernel kullanmak en mantıklısı olur, sonuçta stabil bir rom olur, isteyen kerneli kendi de flashlar, çok büyük bir dosya ya da çok zor bir işlem değil neticede.
  • Evet Sms önemli
  • ben indirdim senin romu bekliyorum sd karta tasima cam fw degismis isinma yok @Xphoid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xphoid kullanıcısına yanıt
    ben hazırım 4 gözle bekliyordum
  • Tim hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xphoid

doğrudur... bu sıkıntı ile bazı telefonlar (benim ki deil) karşı karşıyaydı...

aynen katılıyorum alpha0 versiyonunu koy çünkü sorunsuz.
  • Sanırım stock kernel koyucam, Perseus Kernel in dahi bazen sorunlar yarattığını okuyorum, Wanam da diyorki kernel kaynak kodları değişmiş olabilir yayınlanmasını bekliyorum...

Muhtemelen ben de stock kernel koyucam...

• sms i mms e çevirmeme
    uygulamaların hafıza kartına taşınabilmesi
    uygulama menusunu istedigimiz gibi düzenleme

bu üçü olsun daha ne olsun abi :D

sabırsızlıkla beklemedeyiz..
  • evet Perseus'la kamera açılmıyormuş.
  • Merakla bekleyiş devam. Her gün takipteyim. Orjinallik cok bozulmadigi sürece bende kurmayı düşünüyorum

• Secenek olatak turkce klavye de roma zenginlik katacaktir

• Xph0id's r0m v2.0

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free

Özellikleri:

XXUBMEA
    Kendinden ROOT
    Türkiye Modem
    Orjinal Kernel
    SD Card'a Uygulama Taşıma
    Geliştirilmiş Restart Menusu
    CRT Animasyonları Aktifleştirilmiş
    Çok sayıda kişiye SMS gönderme
    SMS-MMS dönüştürme engellenmiş
    Arama Kaydı üstünden arama direkt arama yapabilme
    Türkiye GPS Ayarları
    Navigasyon Etkinleştirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 12 Haziran 2013; 11:12:41 >

• Çıktımı şimdi yeni rom ustad
  • Yükleniyor... yaklaşık 1 saat'e hazır...
  • Hazır v2 yükleyecekken, dalvic cache falan yapalımmı ? hatta sdcarda format falan atsak
    Şöyle herşeyi sıfırlasak yeniden
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.