Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: ersinbozyel

Üstat ben adam kernelle rootladım cihazı, yükleme adımları standart wipe data wipe dalvik şeklinde mi yükleme yapayım, cvp için teşekkürler..

Eğer PhilZ Touch Recovery varsa;

PhilZ Touch Advanced CWM Recovery'den... (linkini vermiş olduğum Recovery)

Wipe Data/Factory Reset > Clean to Install a New Rom

EĞER başka recoveryler varsa

Data, System, Preload, Cache, Dalvik Cache hepsini temizlemeniz lazım... yukarda yazdığım otomatik olarak hepsini yapıyor

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kurduktan sonra kurulum sıhırbazı durduruldu hataları ve nfs hataları verıyor..wipe yaptım yine ayni
  • kurulum tamamlanmadıgı ıcın telefon acılmıyor...restart cekıncede samsung yazısında takılı kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako_55

kurduktan sonra kurulum sıhırbazı durduruldu hataları ve nfs hataları verıyor..wipe yaptım yine ayni

Full wipe yaptın mı?

Hangi recovery kullanıyorsun?

NFS Ödeme Hatası normal... bunu herhalde hiç yoksa 100 defa yazdım... Deodexed romlarda NFS Ödeme henüz kullanılamıyor...

AMA

NFS ile data paylaşımında bir sıkıntı yok! NFS'yi ayarlardan kapaman yeterli olacaktır...
  • quote:

quote:

kurduktan sonra kurulum sıhırbazı durduruldu hataları ve nfs hataları verıyor..wipe yaptım yine ayni

Full wipe yaptın mı?

NFS Ödeme Hatası normal... bunu herhalde hiç yoksa 100 defa yazdım... Deodexed romlarda NFS Ödeme henüz kullanılamıyor...

AMA

NFS ile data paylaşımında bir sıkıntı yok! NFS'yi ayarlardan kapaman yeterli olacaktır...

keske nova launcher i ve diger programları cihazda systeme gömseydin wipe yapınca hepsi ucuyo..vermiş oldugun recovery kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako_55 -- 12 Haziran 2013; 16:28:14 >
  • Odin 64 bit windows7 de bir türlü COM bağlantısı kurduramadım. Acaba sıkıntı bende mi yoksa odin de mi? Kurmak için bekliyorum yardım !!

Xphoid, touchWiz den neden wazgeçtin eklemek istersek nasıl ekleyebiliriz.
  • quote:

quote:

quote:

Full wipe yaptın mı?

AMA

keske nova launcher i ve diger programları cihazda systeme gömseydin wipe yapınca hepsi ucuyo..vermiş oldugun recovery kullandım

Hmm... dediğinde haklısın.... 2.1'de oraya taşırım...

AMA sen full wipe yaptıktan sonra ki bununla kastettiğim Wipe Cache & Dalvik Cahce, Format Data, System, Preload'dur... zaten sıfırdan bir daha kurman lazım ROM'u...

• Eline sağlık usta.. Sadece wipe cache yapınca hiçbir uygulaman kaybolmuyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Full wipe yaptın mı?

AMA

Hmm... dediğinde haklısın.... 2.1'de oraya taşırım...

AMA sen full wipe yaptıktan sonra ki bununla kastettiğim Wipe Cache & Dalvik Cahce, Format Data, System, Preload'dur... zaten sıfırdan bir daha kurman lazım ROM'u...

öneri olarak nova prime i system e gömersen tadından yenmez..bu romda çözumu ilk etapda apex launcheri yukledım sonra novayı sılıp nova prıme yukledım ve systeme gömdum ve hıc sıkıntı kalmadı..aynı seekılde supersu yu da systeme gömdüm

• Bu arada elinde MEA nın stock dosya yonetıcı olan burda paylasabilirmi ?
  • quote:

Bu arada elinde MEA nın stock dosya yonetıcı olan burda paylasabilirmi ?

ilk mesajımda dropbox ta çıkan tüm apk lar var....

istediğin dosya direkt olarak...

https://dl.dropboxusercontent.com/u/27816987/Rom%20Related/Removed%20Apps%20%26%20Media/SecNoteMyFiles.apk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 12 Haziran 2013; 17:07:03 >
  • quote:

quote:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/27816987/Rom%20Related/Removed%20Apps%20%26%20Media/SecNoteMyFiles.apk

teşekkürler hocam..sıkıntı görürsem cihazda soylerım ona göre duzeltmeleri yaparsın.. kardesim romu cok begendım su an akıcı ve stabıl..basarılarının devamını diliyorum..

• benim gibi rehberde ki hızlı arama ikonlarından hoşlanmayanlar için

system/csc/feature.xml dosyasını bulup, üzerine tıklayıp, editorle

<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true

olan yeri false olarak değiştirmeniz gerekiyormuş.

sonra kaydedip reboot edin
  • kaldırılan uygulamaların hangisi ne işe yarıyor bunla ilgili bilgi varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

benim gibi rehberde ki hızlı arama ikonlarından hoşlanmayanlar için

system/csc/feature.xml dosyasını bulup, üzerine tıklayıp, editorle

<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true

olan yeri false olarak değiştirmeniz gerekiyormuş.

sonra kaydedip reboot edin

açılma hızını optimize edeceğini düşünüyorum. teşekkürler...
  • herkese hayırlı akşamlar :)
    yükleme kararı verdim ama bişey sormak istiyorum ben orjinal ana ekranı kullanmak istiyorum Nova hoşuma gitmiyorum ama gene deneyecem :) orjinal ekranı nasıl geri yüklerim?

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam..sıkıntı görürsem cihazda soylerım ona göre duzeltmeleri yaparsın.. kardesim romu cok begendım su an akıcı ve stabıl..basarılarının devamını diliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: carlito83

kaldırılan uygulamaların hangisi ne işe yarıyor bunla ilgili bilgi varmıdır acaba ?

Tembelliği bıraktığımda yayınlıycam... Gözümde büyüdü txt dosyamın formatı ile uğraşmak... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

herkese hayırlı akşamlar :)
    yükleme kararı verdim ama bişey sormak istiyorum ben orjinal ana ekranı kullanmak istiyorum Nova hoşuma gitmiyorum ama gene deneyecem :) orjinal ekranı nasıl geri yüklerim?

İlk mesajda Dropbox linkinden SecLauncher3.apk yı indir ve linkin hemen altında yazdığı şekilde yükle...

Sonra sana otomatik olarak soracak hangi launcher I kullanmak istediğiniz... TouchWiz i seç ve istersen nova yı uninstall et...

• telefonumu sabah aldım, aksama v2 versiyonunu kurdum çok hızlı çalışıyor şimdilik hiçbir sorunum yok
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.