Şimdi Ara

[30.10.2013] i9500 Xph0id's r0m v6.0 - JellyBean 4.3 - Knox Free (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.090
Cevap
11
Favori
91.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xphoid

quote:

Orijinalden alıntı: deadirony

ROM'un 2. versiyonu doğum günümde yayınlanmış

Bu da benim sana hediyem olsun o zaman :) nice mutlu yaşlara :)

Çok teşekkür ederim hocam Nova hariç her şey güzel, nedense TW seviyorum

• quote:

quote:

quote:

ROM'un 2. versiyonu doğum günümde yayınlanmış

Bu da benim sana hediyem olsun o zaman :) nice mutlu yaşlara :)

Çok teşekkür ederim hocam Nova hariç her şey güzel, nedense TW seviyorum

Eh tabii zevkler ve renkler... Tartışılmaz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi herşey çok iyi.. Herşey çok güzel. sadece su menu sorunum devam etmekte malesef :( oda nova guncellenince umarım düzelir.

Fakat SES kayıtta sorun var ses kaydı bozuk oluyor konusma esnasında.. yani bir dosya kayıt ediyor ama hicbirşey anlaşılmıyor..

bir ayarı var mı bunun abi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 13 Haziran 2013; 1:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIGRA

Abi herşey çok iyi.. Herşey çok güzel. sadece su menu sorunum devam etmekte malesef :( oda nova guncellenince umarım düzelir.

Fakat SES kayıtta sorun var ses kaydı bozuk oluyor konusma esnasında.. yani bir dosya kayıt ediyor ama hicbirşey anlaşılmıyor..

Valla bildiğim yok... Sırf denemek için kaydettim ki aslında işim olmaz ses kayıtla:) ben de bir sıkıntı yok...

• quote:

quote:

Abi herşey çok iyi.. Herşey çok güzel. sadece su menu sorunum devam etmekte malesef :( oda nova guncellenince umarım düzelir.

Valla bildiğim yok... Sırf denemek için kaydettim ki aslında işim olmaz ses kayıtla:) ben de bir sıkıntı yok...

Bendede ses kaydı sorunu yok 10 numara olmuş.Ama bir kaç sorum olacak ekranda düzeltme yapacağım demişsiniz bir mesajda neyin nesi artık bu romda kalacağım ben çok fazla değişikliği sevmem açıkçası.Birde Samsungun bu son güncellemesinde şeffaf menüden falan bahsediliyor yukardan açılan menü sanırım aynı gibi duruyor.Anı defterini bulamadım samsung aplarda.Birde ben eskiden titanium back up kullanıyordum onda sd karta rahatlıkla taşınamayanları bile taşıyordum şimdi o özelliği kaldırmışlar.Şimdiden teşekkürler.

• tamam düzeldi benimde.. sorun yok.. herşey güzel abi.

novada su ikon dizilimi ekleme olasılıgımız yok mu hic?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 13 Haziran 2013; 8:25:06 >
  • Nope... Ancak Nova'nın geliştiricisi yapabilir...

Klasör oluşturup kullanmayı dene, istediğin herşeyi yapabilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

quote:

quote:

Bendede ses kaydı sorunu yok 10 numara olmuş.Ama bir kaç sorum olacak ekranda düzeltme yapacağım demişsiniz bir mesajda neyin nesi artık bu romda kalacağım ben çok fazla değişikliği sevmem açıkçası.Birde Samsungun bu son güncellemesinde şeffaf menüden falan bahsediliyor yukardan açılan menü sanırım aynı gibi duruyor.Anı defterini bulamadım samsung aplarda.Birde ben eskiden titanium back up kullanıyordum onda sd karta rahatlıkla taşınamayanları bile taşıyordum şimdi o özelliği kaldırmışlar.Şimdiden teşekkürler.

Anı defteri şu albümler ile iligli olan widget sanırım... O ancak touchwiz ile çalışıyor... Nova ile çalışmıyor...

Nova ayarlarını kurcalayan... Yukardaki bildirim çubuğu nu transparan yapabiliyorsun...

Hatta herşeyi transparan yapabiliyorsun... Nova ayarlara bak...

SD card a Titanium ile değil ya firmware in kendisi ile yada Folder Mount gibi bir uygulama ile taşıyabiliyorsun...

• Xphoid kullanıcısına yanıt
    Tüh oda olsa iyiymiş güzel bir özellikti çekilen fotoları bulunduğun mekana göre falan diziyormuş.Yukarda bildirim çubuğunu bulamadım ayarları baya karıştırdım.
  • Nova Ayarlar > Bak ve Hisset > Şeffaf Bildirim Çubuğu
  • Rom v.2 'yi yayınladığım dün saat 14:00'den beri 24 saat olmadan 32 kişi kullanmaya başlamış ROM'u...

Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim...

• quote:

Nova Ayarlar > Bak ve Hisset > Şeffaf Bildirim Çubuğu

O dediğinizi yaptım olmadı yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

benim gibi rehberde ki hızlı arama ikonlarından hoşlanmayanlar için

system/csc/feature.xml dosyasını bulup, üzerine tıklayıp, editorle

<CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true</CscFeature_Contact_EnableCallButtonInList>true

olan yeri false olarak değiştirmeniz gerekiyormuş.

sonra kaydedip reboot edin

Dediğinizi yaptım olmuyor.
  • telefonu reboot etmeniz lazım
  • Pili çok başarılı buluyorum. Bu romu daha çok sevmeye başladım.
    v3 ne zaman geliyor :D
  • Dediğinizi yaptım çıkarken kaydet dedim dosya kaydedilmeyecek diye bir ibare çıktı gösterdiğiniz kısmın tamamını silip false yazmak gerekiyor değilmi
  • System dosyasında değişiklik yaparken, file Explorer'a Root yetkisi vemeniz lazım... yoksa değiştirmez... Root Explorer kullanıyorsan da mount R/W yapmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: behcet98

Pili çok başarılı buluyorum. Bu romu daha çok sevmeye başladım.
    v3 ne zaman geliyor :D

valla yarın tatile çıkıyorum, çarşambaya kadar bilgisayar yüzü dahi görmicem :D

şuan çok fazla değiştirecek birşey yok... Müzik modlarından bahsediliyor du fakat yeni sürümle uyumsuz olduğunu duydum... bende ki PureXAudio'yu tekrar koyabilirim... birde supersu ile launcher'ı System'in altına taşıycam ilk güncellemede...
  • v2 rom ile antutu puanım 28224

• GT-I9500 Russia 2013 June 4.2.2 I9500XXUBMF3 I9500SERBMF3

ama ben bu hıza yetişemem peşin peşin söyliyim...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.