30 ile 32 bin arasında bi araba almak istiyorum ama ilk arabam olduğu için otomatik almak istiyorum.
Honda Civic i-vtec 1.8 ler hoşuma gidiyo ama vites sorunu ve bu fiyata zor bulunması canımı sıkıyo. Honda Civic lerin sedanları da büyük olduğu için park sorunu mu yaşarım acaba diye düşünüyorum. Audi a3 bakıyorum 1.6 ama bu fiyata yine zor almak..
Sizlerin de düşüncelerini öğrenmek istiyorum. Çok teşekkürler şimdiden.
Öncelikle Alcagın arabadan beklentin nedir?
ve 2. el düşünüyorsan km si vs önemlimi?
yoksa sana bmw 3 serisi öneririm.30-35 arası cok temiz ve modeli 2000-2006 arası bmwler var.
0km araba istersen dizel otomatik era var 29 bine
0 düşünmüyorum en fazla 80 90 binde otomatik veya yarı otomatik istiyorum. Sadece dizel diyerek seçenekleri düşürmek istemiyorum. İşimle evim çok uzak değil benzin sorunum fazla yok.
quote:
Orijinalden alıntı: cemmmmm
0 düşünmüyorum en fazla 80 90 binde otomatik veya yarı otomatik istiyorum. Sadece dizel diyerek seçenekleri düşürmek istemiyorum. İşimle evim çok uzak değil benzin sorunum fazla yok.
A3 emin ol piişman olmazsın. 2004 2005 bulabilirsin o rakamlara. Bende 2004 var hiç pişman olmadı. AUDI sonuçta :)
quote:
Orijinalden alıntı: brevity
quote:
Orijinalden alıntı: cemmmmm