Şimdi Ara

30-35 bin HB önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30-35 bin tl bandında en eski 2010-11 olacak şekilde max 60-70bin civarında ikinci el bir araç almak istiyorum.

Benim için en önemli kriter, aracın min 95bg olması ve çabuk alıp-satılan bir model olması. Ayrıca Hb bir araç olması benim için sanırım daha uygun.

Ben i30ları çok beğendim bazen bu fiyat bandında bulunabiliyor ama genelde boyalı falan oluyor.

Sizin çok sorun çıkarmaz diyeceğiniz modeller nelerdir?

Cevaplaarınız için teşekkürler

• Nedense PSA grubunun araçlarına hep uzağım, bana çok kaliteli değilmiş gibi geliyor. Gerçi hyundai çok mu kaliteli orası tartışılır ama. Bide c4ün piyasası nasıl bilemiyorum
  • 2011 auris 1.33 comfort satıyorum. 39 bin km'de. Fiyat olarak bütçenizin biraz üzerinde bir miktar talep ediyorum. Düşünürseniz

Aşağıdaki konuda da araçla ilgili incelemelerim var.

http://forum.donanimhaber.com/m_108017688/f_//tm.htm#108017688

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 25 Ağustos 2015; 15:38:11 >
  • Hem Dizel hem de biraz daha performanslı bir araç arıyorum. Teşekkürler
  • 35bine dizel c segment 2011 üzeri temiz araç zor bulunur bence. Yine de bu sınıfta pek piyasası olmayan i30, ceed, c4, 308, bravo gibi seçeneklere bakın.

B segment corsa, fiesta gibi seçenekler düşünebilirsiniz.
  • Öncesinde b segmenti sıfır 2013 clio'm vardı. (clio4). Hiç memnun kalamadım, o yüzden bulabilirsem temiz i30, ceed yada c4 bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugurgok -- 28 Ağustos 2015; 14:26:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.