Şimdi Ara

30-35 Bin TL Arası Alınabilecek Araba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anda nakit olarak 30-35 bin tl mevcut. bu fiyatlara hem temiz, hemde aile arabası olabilecek bir araba arıyorum

otomatik vites olması benim açımdan daha iyi olacaktır.

km olarakta max. 50-60 bin km görmüş araç düşünüyorum

sizin bu fiyatlar arasına önerebileceğiniz araç marka/modeli nelerdir ?

herkese iyi forumlar

• Ford Fiesta tam size göre bir araç
    Ya da
    Opel Corsa

Fordun otomatiğini beğeniyorum , bende alacağım sanırım (2010-2013 arası otomatikleri bu fiyat aralığında bulabilirsiniz)
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    hocam ilk başta bende fiesta lara baktım ama küçük geliyor, biraz geniş aile olduğumuz için geniş araba bakıyorum.

aynı şekilde opel corsa da
  • Ford focus 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokian73

hocam ilk başta bende fiesta lara baktım ama küçük geliyor, biraz geniş aile olduğumuz için geniş araba bakıyorum.

aynı şekilde opel corsa da

c-elysee düşünmez misin diyeceğim de otomatiği var mıdır bilemiyorum .
    Ya da arkadaşın dediği gibi focus , h kasa astra sedan
  • Arkadasin da onerdigi gibi bende olsam focus 2 tercih ederdim.Bizde focus 2 makyajli en son kasasi mevcuttu.Uzerinde 1.6 tdci 90hp motor vardi,yakiti gercekten iyiydi cok memnunduk.uzun yolda 4 hatta 3.5 lt duz yolda hiz sabitleyici ile cok rahat goruyordu.Otobanda 200 km gecmiyordu ibre tam 200 de kaliyor.Kronik bir sikinti yasamadik.araci 257 bin kmde sattik, bu zamana kadar tık demedi.Aracin viraj kontolu gercekten cok iyiydi.yol tutusuda o kadar iyiydi.Bir kac kazaya karistik gercekten saglamligi ile uzmedi bizi.Su anda focus 3 var yol tutusunu ve viraj kontrolunu focus 2 kadar begenmedim acikcasi.Ancak focus 2 yalitim zayif biraz.Kisacasi bu fiyata alabilecegin herseyi ile o parayi hak eden on numara arac.Benim tercihim focus 2 Sunuda ekleyeyim ses sistemi de guzel bu aracin.Bu arada yoldayim mobilden yaziyorum, yazim yanlislari icin kusura bakmayin

• Opel corsa Fiat bravo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.