Şimdi Ara

30-35 bin ytl araba tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar ben 1 ay içerisinde araba almayı planlıyorum. Bütçe maksimum 35 bin ytl'ye çıkabilir.
    Otomobil konusuyla daha 2-3 haftadır çok yakından ilgileniyorum. Her türlü öneriye açığım (bu bütçeyle 0 mı alıyım 2. el mi, benzin mi dizel mi vs vs)
    çok hoşuma giden arabalar var bunlar hakkında da görüşlerinizi merak ediyorum

audi a3
    alfa romeo 147 (tasarımı çok güzel ama sanırım bunu eledim daha az benzin yakan bir otomobil istiyorum)
    seat leon
    honda civic hb
    toyota corolla hb (anca 2. el artık)
    skoda fabia

ve en çok hoşuma giden araba ise volvo c30. Bütçemi aşıyor ama bu araba hakkında da yorumlarınızı alabilirsem çok mutlu olurum.
    teşekkürler.

• iiii akşamlar inan volvonun c30 die bi arabası oldugunu bilmiordum ama bakınca arabanın şekil oldugunu gördüm, 35000 ytl verebilirim demişsin ama sana şöle bişi diyeyimhttp://www.sahibinden.com/19_000_km_de_2007_model_c30_dWQQaXQQ6621809WQQpXQQdisplayitem bu linkteki arabaya 40000 istemiş sıkı bir pazarlıkla 37000 e kadar indirebilirsin ve ayrıca dizel oluşu ve vergi avantajıda güzel...volvolar hakkında çok saglam oldugunu biliyorum ama 2. elinin kötü olduguda bir gerçek..

• İçlerinden A3 ü tercih ederdim.Gerçekten bu sınıfın en klas otomobili.
  • tabikide volvo
  • Mazda 3
     30-35 bin ytl araba tavsiyesi.
  • Audi A3 derim arkadaşım

Volvo C30'un süspansiyonu sert bu nedenle A3 daha konforlu

Birde hangi paketi alacağını bilmiyorum ama audinin volvodan daha donanımlı olacağını düşünüyorum
  • Bence sıfır km. arabalara bak. Bu fiyat aralığında aklıma gelen en mantıklı sıfır km. araba, Toyota Corolla 1.6/124 HP Class veya Comfort donanımı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 bin tlye araba tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bencede sıfır al. A3 olabilir.
  • 2004 ile 2006 arası otomatik full avensis bulabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Laney

Selam arkadaşlar ben 1 ay içerisinde araba almayı planlıyorum. Bütçe maksimum 35 bin ytl'ye çıkabilir.
    Otomobil konusuyla daha 2-3 haftadır çok yakından ilgileniyorum. Her türlü öneriye açığım (bu bütçeyle 0 mı alıyım 2. el mi, benzin mi dizel mi vs vs)

audi a3
    alfa romeo 147 (tasarımı çok güzel ama sanırım bunu eledim daha az benzin yakan bir otomobil istiyorum)
    seat leon
    honda civic hb
    skoda fabia

ve en çok hoşuma giden araba ise volvo c30. Bütçemi aşıyor ama bu araba hakkında da yorumlarınızı alabilirsem çok mutlu olurum.
    teşekkürler.

• d segment bir açaç alırsan daha iyi olur
  • Teşekkürler arkadaşlar,
    bu paraya 0 A3 alabileceğimi sanmıyorum.
    toyota corolla hb hala üretiliyor mu? auris olmadı mı onlar? onu da anca 2. el bulabilirim yanılmıyorsam.
    mazda 3 ü de şık buldum araştırıcam onu da.
    Hala her türlü yoruma ve görüşe açığım.
  • 2006-2007 focus ghia dizel al
  • mevcut liste içinde benim sıralamam
    volvo c30
    a3
    civic hb

diğerlerine bakmam bile...
  • 147'yi eledim daha az benzin yakan bişey bulmak lazım demişsin ama A3'ü elemamişsin. A3 1.6 olanlar da çok yakıyor.

Bu listeden olacaksa eğer Civic HB'den yana tercihimi kullanırım.
  • eger sıfır bakıyorsan listeye bravo ile 308ide eklemelisin. hem guzel araclar hemde yeni kasa ikiside 6 sene yeni arabaya binmis olusunuz :D
  • Bence 2. el, Vw Jetta 1.6 FSI Comfortline (yok-yok) modelinide incelemende fayda var.
  • sedan düşüncesi yok sanırım
    olursa eğer civic sedan alınabilir bence
    hb ise temiz bir civic hb olabilir
    hem sıradışı hemde bence çook uzun süre eskimeyecek bir tasarımı var
  • Avensis alma durumun varsa onu al fakat parçası , yakıt tüketimi fazladır. Ancak güzel arabadır D segment neticede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laney

Selam arkadaşlar ben 1 ay içerisinde araba almayı planlıyorum. Bütçe maksimum 35 bin ytl'ye çıkabilir.

audi a3
    seat leon
    honda civic hb
    skoda fabia

teşekkürler.

ben 147 dicem ama objektif olarak değil bunu söyliyim,

120hp

hız sabitleyici

sayısını bilmediğim bisürü hava yastığı

cd player

abs, asr, esp

17"jant

.....
    ...
    ..
    .

ve 0 km alabilirsin yaklaşık o paraya

147 aslında çok yakmaz gaza çok basan hep kullananlar olur, izmir-istanbul arasını 7ltnin altında tamamlayabiliyor :) ş.içi 1lt fazla yaksa muhadillerinden 3.4lira yapar 100kmde, zevki ona değer gibi geliyo. 120lik a3te aşşa yukarı aynı değerlerde zaten. 105lik olunca fark yaratır okadar. fsi da keza ş.içi daha fazla yakıyo 105likten.

147 olmazsa a3 derim, leon daha sonraları gelir (kesinlikle objektif olmayarak)

• Honda HB 35 e zor bulursun. ilanlar 39 dan basliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.