Şimdi Ara

30-35 bine TAM OTOMATİK ne alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de otomatik vites araçlara bakıyorum özellikle Aveo 1.4 SX modeli nasıldır. Sedan olan LPG li kullannan varsa yorumlarını bekliyorum. Performans ve yakıt konusunda nasıldır acaba. 100.000 km yaparmış üzerinde ki modeller alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemlibjk E kullanıcısına yanıt
    2006 model Kalos 1.4 sx otomatik kullanıyorum( eski kasa aveo ile aynı olan beğenilen model) atiker LPG ile yakıt ortalaması 9,7 litredir benzin ile lpg ortalama maliyet 0,29 Kr. Yaklaşık 7 aydır detaylı yakıt istatistiği tuttuyorum istatistiğim bizim araçlar için refarans alınabilir. Araçtan çok memnunuz bu arada.

30-35 bine TAM OTOMATİK ne alınır?

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

2006 model Kalos 1.4 sx otomatik kullanıyorum( eski kasa aveo ile aynı olan beğenilen model) atiker LPG ile yakıt ortalaması 9,7 litredir benzin ile lpg ortalama maliyet 0,29 Kr. Yaklaşık 7 aydır detaylı yakıt istatistiği tuttuyorum istatistiğim bizim araçlar için refarans alınabilir. Araçtan çok memnunuz bu arada.

30-35 bine TAM OTOMATİK ne alınır?

Ncapten felaket sonucla ayrilan kasa yani.

Hayirli gunler.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bende aracı almadan önce bunları duymuştum ve araştırdım. Encap testleri yolcu ve sürücü güvenliği 3 yıldız almış bir araç model ve sınıfı göz önüne alındığında iyi bir değer olmasa geçerli sayılabilir. Tabi benim en çok dikkatimi çeken NHTSA testi olmuştu. Test sonucu şu şekildedir

"During the NHTSA crash test, the 2006 Chevrolet Aveo was awarded a full five-star rating for the protection of front occupants in frontal impact crashes.It is sold with standard quality three point seatbelts for all driving passengers.Dual front side mounted airbags, anti-theft alarm system, daytime running lights, rear door child safety locks, and emergency interior trunk release are also standard on all models.Take note of the warranty packages that were offered on the basic, drivetrain, roadside, and rust" ön yolcuların korunması için 5 yıldız vermiş.

Hayırlı günler hocam.

• quote:

Merhaba hocam, bende aracı almadan önce bunları duymuştum ve araştırdım. Encap testleri yolcu ve sürücü güvenliği 3 yıldız almış bir araç model ve sınıfı göz önüne alındığında iyi bir değer olmasa geçerli sayılabilir. Tabi benim en çok dikkatimi çeken NHTSA testi olmuştu. Test sonucu şu şekildedir

"During the NHTSA crash test, the 2006 Chevrolet Aveo was awarded a full five-star rating for the protection of front occupants in frontal impact crashes.It is sold with standard quality three point seatbelts for all driving passengers.Dual front side mounted airbags, anti-theft alarm system, daytime running lights, rear door child safety locks, and emergency interior trunk release are also standard on all models.Take note of the warranty packages that were offered on the basic, drivetrain, roadside, and rust" ön yolcuların korunması için 5 yıldız vermiş.

Hayırlı günler hocam.

Bir yanlislik var hocam, aveo 3 degil 1.5 yildiz aldi sofor bolumu komple deforme oluyor tavani bile bukuluyor.

http://www.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo/15689

Bu kadar kotuyken diger testin 5 yildiz verdigi baska bir arac olsa gerek.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Benim baktığım test bu hocam doğrudan benim araç ve model sizin paylaştığınız bir sonraki kasa o kasa hakkında bilgim yok açıkcası güvenlik düzeyi düştü mü bilmiyorum. Ama kalos kasa (eski aveo) geçer not almış bir araç. Hatta bunun forumda da konusu vardı nhtsa testinden 5 yıldız almasıyla ilgili ve bulursam Edit lerim. Araçtan memnun olsamda bagaj yetmiyor artık seneye bi otomatik atrage alabilirim sizin atrage konusunu takip ediyorum.

http://www.euroncap.com/tr/results/chevrolet/kalos/15690

• educationist E kullanıcısına yanıt
    Konu dışı ama programın adı ne

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Hayırlı günler hocam.

Bir yanlislik var hocam, aveo 3 degil 1.5 yildiz aldi sofor bolumu komple deforme oluyor tavani bile bukuluyor.

http://www.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo/15689

Bu kadar kotuyken diger testin 5 yildiz verdigi baska bir arac olsa gerek.

aynı araç bende var, güvenlik kötü fakat bunu bu şekilde alaya alırcasına söylemeyi size yakıştıramadım doğrusu. Piyasadaki araçların % 50 'sinden güvenlidir. O zaman bu mantıkla hareket edersek tüm Şahin, efsane kasa Corolla, 90'lı modellerde olan tüm araçlar trafikten kaldırılmalı, veyahut sahipleri tarafından imha edilmeli.

• doubt777 D kullanıcısına yanıt
    drivvo , yakıt ve diğer masrafları detaylı olarak tutuyor tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.ctncardoso.ctncar&hl=tr
  • educationist E kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam

• Dizel otomatik Focus u eleyin. Cvt şanzıman kullanıldı ve pek memnun etmedi insanları. Benzinli focuslarda çok hantal.

Daha önce dizel otomatik megane kullandım. Hantal bir araç. Ama konforludur. Vites geçişlerini hissettirmez. Yakıtı fena değildir. İçlerinde en mantıklı olanı diyebilirim. Hor kullanılmamış olanı bulmak şartı ile tabi.

• 2006-2007 Ford Mondeo 2.0 TDCI otomatikleri de listenize eklemelisiniz.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    Masrafa açık olduğu nasıl anlasılıyor, siz nereye gösterdiniz.

• Hocam 2002-2007 kasa Corolla 1.6 Sol tam otomatik al, LPG takılmamış olsun, 2 sene bin, aldığın paranın üstüne satarsın.
  • makilli M kullanıcısına yanıt
    herhangi bir boyacıya gösterseniz hemen anlar iyi boyanıp boyanmadığını. boyada çatlak, paslı bölümler veya hafif kabarma vs varsa iyi boyanmadığını biz bile fark ederiz zaten.
  • LANCER, MAZDA 3

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Şanzımanı kastetmiştim hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.