Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

30-35TL'ye konuşma+SmS+İnternet tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en uygun tarife hangisidir? sms 1000 tane olmalı, interneti de en az 1gb olmalı. Bu şekilde geçebileceğim bir tarife var mıdır taahhütsüz. Hali hazırda Vodafone hepsi 500 tarifesini kullanıyorum.

• Turkcellde bulamazsın ama avea ve vodefonda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gouken

Arkadaşlar en uygun tarife hangisidir? sms 1000 tane olmalı, interneti de en az 1gb olmalı. Bu şekilde geçebileceğim bir tarife var mıdır taahhütsüz. Hali hazırda Vodafone hepsi 500 tarifesini kullanıyorum.

Turkcell de Aylık 500Mb internet 500 sms 500 dk her yöne 30 tlye geliyor. 3 aylık paket 90 TL.
  • Paket ve Tarife tanımları farklı kavramlarmış.

semihus senin dediğin doğru paketler 30 tl ama üstüne bir de tarife ücreti ekleniyor. En az da 20 tl olsa eder 50 tl.

konuşma mesajlaşma ve internet hakkı olan en avantajlı tarife hangisidir? Vodafon dışındaki alternatifler nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Paket ve Tarife tanımları farklı kavramlarmış.

semihus senin dediğin doğru paketler 30 tl ama üstüne bir de tarife ücreti ekleniyor. En az da 20 tl olsa eder 50 tl.

konuşma mesajlaşma ve internet hakkı olan en avantajlı tarife hangisidir? Vodafon dışındaki alternatifler nelerdir?

Bu hazır kart başka ek ücret filan yok.

90 Gün Paketi ile 90 TL karşılığında, 90 gün her yöne 1.500 dakika konuşma, 1.500 SMS ve 1.500 MB data hakkınız olur.

90 TL fiyatına %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
  • Genç avantaj extra
    Her yöne 500 dk
    her yöne 5000 sms
    500 MB internet 35 TL taahhütsüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gouken

Arkadaşlar en uygun tarife hangisidir? sms 1000 tane olmalı, interneti de en az 1gb olmalı. Bu şekilde geçebileceğim bir tarife var mıdır taahhütsüz. Hali hazırda Vodafone hepsi 500 tarifesini kullanıyorum.

aveada 500 dakika + 5000 SMS = 19 TL. ( 6 ay boyunca ) + üstüne 10 TL. ile 1 GB internet 10 TL. = 29 TL.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/GenclereSuperTransferTeklifi

5000 SMS hediye + 20 TL. yüklüyorsun, bununla 200 dakika + 1 GB. internet alabilirsin

yani toplamda 19 TL.'ye 200 dakika + 1 GB İnternet + 5000 SMS hediye ( 6 ay boyunca )

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/Hediye500SMS

200 dakika + 5000 sms + 1 G internet = 29 TL. ( 6 ay değil, sürekli )

500 dakika olursa fiyat 39 TL. olur.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SecPaketleriYeniAvealilaraOzel

avea içi 1000 dakika işimi görür diyorsan 1000 dakika aveaiçi + 1000 SMS her yöne + 1 GB internet = 19 TL.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/19TLYikilanPaket

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avea bıktırdı artık, gecen pazar hat gitti ertesi gun aksam geldi durduk yerde. Tek benim degil ilcedeki tum abonelerin. Binalarda cekmez, konusurken hat gider, arayan ulasamaz... Ustune seni kimse takmaz. Terkedecegim ama ayni fiyata dengi de yok gavurun. Vodafone ucuz bilirdim meger eskidenmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Avea bıktırdı artık, gecen pazar hat gitti ertesi gun aksam geldi durduk yerde. Tek benim degil ilcedeki tum abonelerin. Binalarda cekmez, konusurken hat gider, arayan ulasamaz... Ustune seni kimse takmaz. Terkedecegim ama ayni fiyata dengi de yok gavurun. Vodafone ucuz bilirdim meger eskidenmis.

Vodafone'a geç hem kaliteli hem Turkcell kadar pahalı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.