Şimdi Ara

30-40metre mesafeden kablosuz sinyal almak TL-WA5110G (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın evine kablosuz access point veya modem almak istiyoruz.

Arkadaşından internet alıp ortak kullanacaklar. İnternetin olduğu evde kablolu modem var.
    İki evde tek katlı ve aralarında boş arsa var. Arsanın yapısı biraz yüksek evlerin yarısına geliyor sayılır.
    Evler arası 30 en fazla 40metre civarı mesafe var.

Şimdi daha önce kullanan, bilen veya düşüncesi olan arkadaşlardan yardım istiyoruz.

1.Kablolu modemi Airties 5341 modemle değiştirip, diğer tarafa Hiper WNU586HN usb wifi ilemi bağlantı kuralım?

2.Eski modemi kullanarak, TL-WA5110G ap alarak kabloluyu kablosuza çevirip, karşı taraftan Hiper WNU586HN usb wifi ilemi bağlantı yapalım.

3.TL-WA5110G ap nin gücü (400mW) yüksek olduğu için herkez bunu tavsiye ediyor. Forumlarda okuduğum takip ettiğim kadar çok kişinin işini fazlasıyla görmüş ve fazlasıyla memnunlar. Fakat benim düşüncem ; eski üretilen ve yeni üretimi yapılan 5110g ler arasında çıkış gücü olarak bir farklılık olabilirmi. Yeni üretimi yapılan 5110g lerin 400mW yerine örnek olarak 100mW çıkma olasılığı varmıdır? veya nekadar fark eder. Özellikle bu konuda kullanan arkadaşlardan yardım bekliyoruz?

Elimizde Hiper WNU586HN wifi olduğu için bunu kullanmak istiyoruz. veya çok fiyatları çok fazla olmayacak şekilde önerilerde bulunabilirsiniz

Şimdiden teşkkür ederim

• TL-WA5110G alıp dış cepheye bağla. ortada ciddi bir engel yoksa Hiper ile sorunsuz çalışır.
    Airties tavsiye etmem
  • peki üretimi yeni olan 5110g ile eski üretim 5110g arasında güç performans olarak fark varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßanshee

peki üretimi yeni olan 5110g ile eski üretim 5110g arasında güç performans olarak fark varmıdır?

pek fark olacağını sanmam ancak sanki eskiden wireless cihazlar daha güçlü sinyal veriyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.