Araçlara bakarken çok kararsız kaldım bir taraftan Honda Cr-v çok güzel gelip aynı zamanda lpg taktırabilirken diğer taraftan sorento ve sportage kafa karıştırıcı iç güzelliğine sahip ama honda motoru ve sağlamlığını düşünürsek ağır basıyor içinin sadeliği ise şaşırtıyor anlayacağınız çok kararsız kaldım tabi diğer jeep önerilerinize bekliyorum teşekkürler şimdiden
2003-2004 jeep liberty ve yine aynı model yılının grand cherokee'lerine bakabilirsiniz. libertylerin 2.7dizelleri ve cherokeelerin 3.1dizelleri var. lüks ve sağlamlık bakımından crv ve sorento ile çok rahat yarışır hatta öne bile çıkar.
haklısınız tabiki bende düşündüm ama motor hacimleri ve yakıt tüketimlerini düşündüğümde crv lpgli kullanımı sportage'in 2.0 olup dizel olması biraz daha kafamı onlara yatırıyor gibi sorentoda 2007 öncesi devrilme riski yüksek olduğu konuşuluyor elektronik denge sistemi olmadığı için açıkcası baya kararsızım
2000-2001 land rover freelanderdan başkasına bakma.
yok parçası çok pahalı diyolar beygiri az 1.8ler bi işe yaramaz gibi bi sürü ön yargı var acaba bu ön yargılar markalar için diğer ülkelerdede var mıdır ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme