Şimdi Ara

30 Bin TL Bütçe Benzinli Araç Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vites düz vites dusunuyorum.Aradıgım kriterler araç cidden konforlu ve saglam olsun.Yakıt onemli degil benzınlı alıpta gazı kendım taktırıcam.HB olması iyi olur

• opel corsa araç b sınıfı hb yol tutuşu iyi benzinde bile az yakıyor aklıma bundan başka şimdilik gelmiyor
  • w202 c200 tam sana göre saydığın tüm özellikler var ayrıca hanımın arabası bilgi sahibiyim e46 3.16i den sonra bunu aldık hanıma
  • Accent era 1.6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı fiyat aralığında araç araştırma içerisindeyim. Konu açmıştım dün gece ama henüz öneri gelmemiş. Benim aklımda 2002-2004 bmw 3.16 compact ve 2004-2006 alfa 156 lar var bu fiyatlara. Fakat dediğim gibi bende senin gibi araştırma içerisinde ve kararsızım, o yüzden öneri değilde fikir benimkisi. Araştırdığımda karşıma çıkanlar; iki aracın da tutulmadığı ve dolayısı ile zor satıldığı, lpg ile dahi çok yaktıkları söyleniyor, 156 larda kronik varyatör sorunu varmış (o sorunu daha önce yaşamış bir 156 almamız tavsiye ediliyor) ve aynı zamanda 156 iç aksamları sert plastik olduğundan esneme yapmayıp dikkat edilmez ise hem kırılıp dökülebiliyor hem de ses yapabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.