Şimdi Ara

30 bin tlye araç tavsiyesi ( 2. el ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş bende 30000 liraya araç bakıorum benim en son 3 araç arasında kaldım corolla sol hb hem atik hem sağlam yakıtı iyi seviyede ikincisi civic yine sağlam ve içi dışı çok hoş ama yakıtı corollaya göre biraz fazla üçüncüsü mitsubishi lancer ( köpekbalığı :) ) oda dışı çok hoş ama içi biraz yavan yakıtı corolla ve civic e göre en az yakanı sağlamlıkta ise honda ve civiği aratmaz diolar alman arabalarını aklımdan bile geçirmedim . KOLAY GELSİN :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axuran

hocam polo 1.4 comfortline ne kadardan başlıyor acaba değişensiz ortalama temiz bir araç ?

dsg'lileri 39-40 felan manuellerinide 33-34 bulabilirsin heralde aşağı yukarı böyle fiyatlar
  • astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic33

Kardeş bende 30000 liraya araç bakıorum benim en son 3 araç arasında kaldım corolla sol hb hem atik hem sağlam yakıtı iyi seviyede ikincisi civic yine sağlam ve içi dışı çok hoş ama yakıtı corollaya göre biraz fazla üçüncüsü mitsubishi lancer ( köpekbalığı :) ) oda dışı çok hoş ama içi biraz yavan yakıtı corolla ve civic e göre en az yakanı sağlamlıkta ise honda ve civiği aratmaz diolar alman arabalarını aklımdan bile geçirmedim . KOLAY GELSİN :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.