Şimdi Ara

30 bin tlye araç tavsiyesi ( 2. el )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:19:11 >

• 2011 Cruze alınabilir.
  • Golf hakkinda cok yorum yapamam ama corolla acemiyseniz size gelmez. Araba cok atik kontrol edemeyebilirsiniz ilk zamanlarda
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:19:22 >
  • hocam bence 30 bine focus, astra, civic tarzi yada polo corsa tarzi araclar bakin, acemiligi 2-3 haftada atlatirsiniz. sehirdisi problem degil bencede sehir ici cok acemiyseniz yaniniza bilen birini alin. arti ilk zamanlar ustalasincaya kadar, cok yavas extra ozenli, koltuk dik ve kemer takili ve pur dikkat surun. rahat olun. ama sehir ici dedigim gibi cok cok dikkat edin.
  • iceman_54 kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axuran

edit
    golf 5 en tutulmayan golf haberin olsun tutulmuyosa vardır bişey bence 3-4 senelik polo alabilirsin 3-4 bin daha koyup satarkende sıkıntı çıkarmaz yakıttada üzmez lpg parasından kurtulursun
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:19:43 >
  • quote:

edit
    Golf 5 Comfortline değilse ESP yoktur bilginize. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorsanız piyasa arabalarına bakmayın,daha yeni tabiri caizse tutulmayan modellere bakın,dımdızlak,tarih öncesi Golf'e 30.000 bağlamak bana mantıklı gelmedi açıkçası.
  • quote:

polo 1.4 motor mu önerirsiniz hocam , hangi model donanım bazında dolu ?

polo 1.4 comfortline en çok tutulan modeldir ama dolu olduğu söylenemez boş model. Doluları arasında 10-15 lira oynuyo fakat boş diye cayma bence konforu yeter aracın memnun kalırsın kalmassanda piyasası en sağlam araçlardan satarsın yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

polo 1.4 motor mu önerirsiniz hocam , hangi model donanım bazında dolu ?

polo 1.4 comfortline en çok tutulan modeldir ama dolu olduğu söylenemez boş model. Doluları arasında 10-15 lira oynuyo fakat boş diye cayma bence konforu yeter aracın memnun kalırsın kalmassanda piyasası en sağlam araçlardan satarsın yine

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-astra-165997172/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-temiz-opel-astra-165997172/detay

Alıntıları Göster
    Astra H HB olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

Astra H HB olabilir.

Alıntıları Göster
    Aracın rengi bile satılmasını önlüyor mesela bu golfte siyah renk
  • Herkes golf e gömmüş ama golfte lpg uymuyor kardeşim benzinle kullanırsın anca ya da dizelini tercih edersin
  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:19:56 >
  • Haklisin hocam arkadaşımda vardı ondan biliyorum olanlar da verimli değil Falan dedi ben de 25 bin civarina araç arıyorum golf hoştu ama eledim mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: daskadir

Haklisin hocam arkadaşımda vardı ondan biliyorum olanlar da verimli değil Falan dedi ben de 25 bin civarina araç arıyorum golf hoştu ama eledim mecbur
    ilandaki golf mpi motora sahip yani LPG ile uyumludur.
    benim tavsiyem honda jazz olacak size. acemi için en ideal araç hacmen küçük, model olarak yüksek olandır.
  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:20:04 >
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:20:26 >
  • Hocam toyota corolla tabiri yerindeyse taş gibi araçtır hiç sırıtmaz zarar da ettirmez.
    Ben kararsizim geçen bir konu actim da hic bir arkadas cevap yazmadi, aklimdaki modeller ise fiat grande punto, citroen c4 ve renault megane II
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.