Şimdi Ara

*** 30+ Diablo III Oyuncuları Kulübü *** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.331
Cevap
38
Favori
399.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu gerçekten ben bir kaç kişiyi eklemiştim ama online listesinde isim görünmediği için kimi ekledim bilmiyorum.

bir tek neurofunk'i gördüm, sk kesmişliğimiz var bir iki kere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

abiler, şu donma olayı sizde de oluyor mu?

çok canım sıkıldı yine yaa. yeni sistem topladım. oyunda bazı durumlarda donup kalıyor. mesela kormac kapalı merdivenlere vurup açacakya, tam vurduğu anda oyun donuyor, mouse çalışıyor, görev yöneticisi falan da açıp baktım, işlemvi %30'lardaydı. donma geçtiktenten sonra fps 0'dan başlıyor.

herşey full. 1902*1080 çöz. 80 fps görünüyor. oynarken 60'lara falan düşüyor.

normal mi bilemedim.

Diablo 3'ü bir arkadaşın verdiği hesapla bugün denedim ve bende de ara ara donmalar yapıyor, ayarları düşürüp yükseltmemle bir alakası olmuyor, donacaksa yine donuyor. Çok iyi olmasa da yeterli bir sistemim var zaten; i7, 4GB, 1GB HD 5470(), ama ayarlarla ne kadar oynadıysam değişmedi... İnşallah tam sürümde böyle birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

Qmandan gibi kişiler
    süperdi

@Mr.Shirt beni düşündüğün için teşekkürler dostum

Hocam cidden key fln yoksa özele gelebilirsin.Belli saatlerde oynayabileceğimden dolayı başkaları yararlansın bari.Aresmar a zırnık yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

@aresmar Paşam beni 38.Sıraya kaydedermisin öğünmek gibi olmasın ama KAYSERİLİYİK.

Büyüğümsün ayıpsın sana yapmasak kime yapıcaz bi güzellik.

Teşekkür ederim Paşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Shirt

quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

Qmandan gibi kişiler
    süperdi

@Mr.Shirt beni düşündüğün için teşekkürler dostum

Hocam cidden key fln yoksa özele gelebilirsin.Belli saatlerde oynayabileceğimden dolayı başkaları yararlansın bari.Aresmar a zırnık yok

sağol dostum o olayı @DiLoN ile çözdüm başka oynamak isteyipde oynamayan arkadaşlar onlarla paylaşırsan güzel olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Allah iyiliğini versin emi o sondaki neydi olm toz dumandan boğmacamı yaptın bizi. ahahahahaha.

Girişe koymam lazım bunu kesinlikle.

Sen mi hazırladın bunu???

Sen yaptıysan bizim konunun linkini video infosunda paylaşır mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 29 Mart 2012; 21:53:50 >

• @aresmar

Hay hay efendim ne demek... Ancak sondaki öksürüğün iması büyük

Edit: link eklenmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 29 Mart 2012; 21:59:43 >
  • quote:

@aresmar

Tozdan o tozdan.

Konunun başına ekledim valla :D

Ah bi de +30 değilde 30+ yazsaymışsın, neyse kadı kızında da olur o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 29 Mart 2012; 22:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

@aresmar

Tozdan o tozdan.

Konunun başına ekledim valla :D

Ah bi de +30 değilde 30+ yazsaymışsın, neyse kadı kızında da olur o kadar.

+30 da iyi, Very Mature Rating

• quote:

haha süper olmuş bu ya eline sağlık dostum.ayrıca hala key arıyoruz dedeler yana döne cidden sistemi de test edeyim yoksa uğraşmayalım sonradan.hazır 30+ yız 16 mayısta meyhaneye mi gitsek ne :)

• günaydınlar. sabah yoklamasını başlatıyorum
  • Mevcut
  • mevcut.

@R.Rondo9 >>>> Kardeşim eline sağlık, beğen butonu yokmu buralarda bir yerlerde :) like like like like.....
    Eline sağlık kardeşim.

@aresmar >>> Abi klübe gelmek isteyenlerde 2 şart arayalım derim, 1. şartımız 30 yaş ve üstü olmak. 2. şart Casual oyuncu olmak. ^
    3 gün sonra kalkıp klüpten biri ben oyunu bitridim, sonunda bak şöyle olacak böyle olacak Deckard Cain aslında Fatih Ürekmiş filan derse kavga çıkartırım. Hepimiz Casual adamlarız, oyunu bitirmemiz 4-5 ay sürecek :) zaman bulan oynayacak bulamayan uykusunda takılacak ( 1 haftadır bilgisayarımdan uzağım ve rüyalarımda farm atıyom SK'ya :P )
  • Günaydınlar bende mevcutum

@keshberfo aynen katılıyorum hocam Casual olmayanın tiz kelle vurula

Bu arada dün akşam 11 gibi oyuna sonunda girdim. Monk ile oynayayım dedim ve gerçekten çok hoşuma gitti. Yanlız benim şöyle bir sıkıntım var sizlerde yaşadınızmı bilmiyorum. Bol moblu bir ortam olunca ister istemez gaza gelip saldırmaya başlıyorum. Ama moba tıklayacağıma boşa tıkladığım oluyor ve ozaman ciddi ciddi sinirleniyorum... Shift'e basılı tutarak saldırayım diyorum o zamanda olduğu yerde kata çiziyor monk :D DH olduğunda Shift baya işe yarıyorda Monk olunca ne yapmak gerek bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 30 Mart 2012; 9:24:45 >
  • Burda...
    Kumandan, tesadüf dün bende Monk oynadım, zamanla alışıyor elin. Ama ölüme en yaklaştığım karakterlerden biri Monk oldu, o gerçek.. Bir o kadarda keyifli yalnız. Pata küte dalıyorsun. Ama Rondo "Join" olunca bütün fiyakamız bozuldu. Ben daha moba niyetlenmeden adam uçarak tepesine iniyor. Kodumu oturtuyor maaşallah.
    Oyunun %10 bu kadar keyifliyse eğer, tamamını düşünemiyorum.
  • Aramızdan çıkacak hardcore olmaya çalışan gençlik. Ben yapacam yuvalarını o zaman. Var bi kaç şüpheli zati.

Bir de tabi esas oyun çıkınca burda neler olacak onu merak ediyorum. Kulübü oyun oynamaya dalıp hepten unutanlar olacak mesela. Ama esas casual gamer gerçek üyelerimiz işe geldiğinde açacaktır kulüp sayfasını. Ayrıca friend listesine katılmayanları filan tespit edicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 30 Mart 2012; 9:58:14 >
  • Geldii...!! ( Gelmez dediler ama geldi işte)
    Günaydın millet.

Dün gönül rahatlığı ile yayıla yayıla barbarımı oynamışım ki sorma gitsin. ( Sponsorum @Dilon'un katkıları ile buradan tekrar teşekkür ediyorum ). Ping harikaydı 230 larda dolaştı durdu. Ayrıca yavaş yavaş arkadaş listemi oluşturacağım inşeallah bu akşam ona göre mevcutlu bulunun. Bu Hazırlanan videoyu görünce aklıma OGame oynadığım günler geldi. Bizim dahil olduğumuz ittifak için bir tanıtım videosu yapmışlardı.
    Bu arda eline sağlık @R.Rondo9 yeğenim güzel olmuş. Burayı ve sizleri seviyorum ( Orçun gibi değil ha. ) gerçekten dost canlısı ve kaliteli insanlarsınız.

• Afiyet olsun abilerim ne demek. Maksat eğlence olsun diye yapmıştım ama, tabiki tanıtım olarakta kullanılabilir @broodofqueen o barbar beta da ulaşabileceği son seviyeye geldi ondan öyle, bir tek yüzüğü eksik. Ama oyun çıksın barbar üçüncü charım olacak. İlki WD ikincisi Wizard sonra barbar. O kafir keşifle de işim olmaz benim
  • quote:

Afiyet olsun abilerim ne demek. Maksat eğlence olsun diye yapmıştım ama, tabiki tanıtım olarakta kullanılabilir @broodofqueen o barbar beta da ulaşabileceği son seviyeye geldi ondan öyle, bir tek yüzüğü eksik. Ama oyun çıksın barbar üçüncü charım olacak. İlki WD ikincisi Wizard sonra barbar. O kafir keşifle de işim olmaz benim

R.Rondo9 gözüm üzerinde takma adım hakkında yazdıklarını unutmadım hala...

Edit : Gene key çıkmadı bana aralın yarışmada yeni kazananlar listesi aşağıda;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serden Geçti -- 30 Mart 2012; 10:48:48 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.